Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2103recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2103)
Razvrstati po:
Khang W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. travnja 2016.
room
6
Towel need to be replace new one.. room air cond need to be check often... most leaking or not cold during check in... after need the technician to check it again either have to move or change room...
Prijavi ovu recenziju
Kim K. Parovi Malaysia, 22. travnja 2016.
Superb hotel
6,3
The staff was friendly and helpful. English works really fine here, no communication issues. One thing would be the air conditioner may require services and the internet may be a bit slow. But other than that, it's totally worth it.
Prijavi ovu recenziju
Karren R. Parovi Australia, 22. travnja 2016.
Always come back
6,7
This is our 4th stay at the Hotel. Central location and facilities meet our needs. We did ask for a room swap this time as we were on the first level near the pool and it was too noisy for our liking. Will continue to come back.
Prijavi ovu recenziju
Kraven N. Parovi Singapore, 21. travnja 2016.
Paper thin walls
4,3
The walls are so thin, you here it when someone is walking pass your room. Very irritating. All else is ok
Prijavi ovu recenziju
Craig I. Parovi Australia, 15. travnja 2016.
Thought it was closer to kuta.
5,3
It was very noisy as there wer a lot of uni students staying and they wer runining around the hotel untill 2pm
Prijavi ovu recenziju
Lew T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. travnja 2016.
air-con underpower
5,3
the aircon is under power in the room, took a long time to make the room cool.
Prijavi ovu recenziju
Ho K. Grupe Malaysia, 12. travnja 2016.
Air conditioner
5,7
Air conditioner in the room is not so good but managed to change to other room
Prijavi ovu recenziju
Ho K. Grupe Malaysia, 12. travnja 2016.
Air conditioner
5,7
the air conditioner is hot, the reception refused to change room and sent technician twice. but it was still hot. finally they willing to change room on the next day.
Prijavi ovu recenziju
Anthony S. Parovi Australia, 12. travnja 2016.
Aircon poor
4,3
We had two different rooms and both had poor quality air conditioning too small for the room size
Prijavi ovu recenziju
Sebastian F. Parovi Sri Lanka, 11. travnja 2016.
Excellent hospitality
6,7
Superb staff
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04