ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1650recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1650)
Razvrstati po:
Cassandra C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
good location and good hotel

is a good value boutique hotel
10
Cassandra C. Poslovni putnici Malaysia, 4. svibnja 2015.
WITH GOOD LOCATION AND VALUE OF MONEY

IS A COSY HOTEL WITH GOOD LOCATION
8
Saranja A. Grupe Thailand, 28. travnja 2015.
great service, good accomodation

service, facility, wifi
9
we went there as a group and got a suite room which is a little too small than what I expected but it was still great. It's still pretty new, wifi speed was great and more than anything else the service there is so great. They have swimming pool, not too big or small just right next to the bar. They also got foosball table and pool table. Free shuttle bus going to beach walk and the mall, not a walking distance. I would definitely consider going back there again.
Hong S. Parovi Singapore, 23. travnja 2015.
Nice, Spacious but poor service

Location, Size, Price
6,3
Chloe C. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. travnja 2015.
Nice hotel but didn't like location

Staff were very friendly and always very helpful. Room was a great size for a family
8
Was overall a pretty good stay, the restaurant menu how ever did not have a lot of choice and we found the breakfast buffet very basic. Was not much around it so had to head to kuta a fair bit and the kids room was very basic with only a ball pit, a table for colouring and play station to play movies on. The out door play ground did not have shade so was too hot to play on most of the time. For the cost I would stay again but would probably look elsewhere first
Angelo F. Solo putnici Australia, 22. travnja 2015.
good food good staff good shuttle bus service

food, helpful staff
8,7
staff were very supportive and helped me out more than once.
Mary A. Solo putnici Malaysia, 20. travnja 2015.
Pleasant

Accommodating ,
6,3
It was pleasant .... Just a stopover ... 20 minutes walk to Legian
Timothy C. Parovi Malaysia, 18. travnja 2015.
Clean

Staff, Cleanliness, Location
8
Lee Y. Solo putnici Malaysia, 17. travnja 2015.
The towel is bad quality,

the bed in bad quality !
5,3
When i checked out i am carrying three luggages , one of my luggage drop in lobby area , ironically no one help ! two receptionists in front no even look at me ,
Nishanth E. Obitelji sa malom djecom India, 13. travnja 2015.
Good

Good service
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C01