ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1567recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1567)
Razvrstati po:
Yap S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. veljače 2015.
Nice and clean room. Baldi for money

Near AirPort .. Nice room and breakfast . Friendly and helpfull stuff . Valid for money ..
7,7
Perfect stay ... Only what i can said ... Perfect
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Good choice

Good value for money, nice breakfast buffet n friendly staff
8
We are satisfied with the triple bed room.
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Smoke smell

Helpful staff, good breakfast buffet n good location
7,7
We got a room that smell cigarette smoke n we asked for a change of room n within half n hour we good a call reception that we r able to change room. Overall we r satisfied
Ari S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. veljače 2015.
Best value for money

If you spent most of your time visiting tourist attractions, you will need a basic hotel room for sleeping. This hotel however, gives you more than basic needs.
8,3
Excellent!, because I got my room upgraded to suites room for a discount rate of studio room.
Sahana Q. Solo putnici India, 22. veljače 2015.
Stay in Kuta

Spa,
6,7
It was alright
Rothlee O. Solo putnici Australia, 21. veljače 2015.
good value for money

value g or money, staff go out of their way for you and the pool area is great for socializing with other guests.
9
It's my second time staying there. I love it and look forward to going back and seeing the staff who remember me.
Goh Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. veljače 2015.
overall worth your money.go book now.!

friendly staff ,clean room ,good environment
9,3
Good !
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
Good stay

1.good breakfast buffet 2. Good location(got mini mart few doors away) 3. Good value for money 4.helpful staff
8
If i were to go back to bali again, this hotel wil b my choice again.......
Mei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
Good stay

1 good breakfast buffet 2 helpful staff 3 value for money
8
Great...make sure u tell front desk u want a non smoking room if u r a non smoker.
Basant S. Parovi Australia, 20. veljače 2015.
best place in bali

staff , food , location
8,7
very comfortable , well trained staff . good food

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B05