Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park

Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Restoran Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Dječji klub Kuta Central Park Hotel Bali - Igralište Kuta Central Park Hotel Bali - Spa centar Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Kafić Kuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastanke Kuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastanke
Kuta Central Park Hotel Bali - Prijevoz u blizini
Mjesto: Kuta Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 907recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (907)
Stephanie C. Grupe Malaysia, 11. travnja 2014.
clean and nice hotel~

internet speed fast , room clean , near airport
8
everything are worth, comfortable,can get free shuttle bus ,friendly staff
Baoxing Q. Parovi China, 10. travnja 2014.
high value for money

breakfast; spa; swimming pool
9,7
We stayed there just for one night, as a transition from Lovina to Nusa Dua. I highly recommend it because its high value for money. While it only cost me around 60 USD for one room*night, it provides nice buffet breakfast, really attentive service; good swimming pool. Besides, it is just located in the centre of Kuta, and also not far from the Kuta beach.
Sally M. Solo putnici United States of America, 9. travnja 2014.
Good value in a resort area

the pool, breakfast, price
8,3
Staff was very helpful. A bit far from the beach. The shuttle bus did not run very frequently.
Baudouin H. Solo putnici Belgium, 8. travnja 2014.
centrally located and great value for the money

Just walking distance from the shops, nice room design, good location
7,7
Although it is not on the beach and not at walking distance from it, it si at walking distance to the shops and there is a shuttle to the beach every hour
Sugiono S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. travnja 2014.
not so fine, the hotel is dirty and the bath room,

fast room service, there is swimming pool and not so far from kuta beach
6,3
as i said before not fine, the air condition not cool, the bath room always wet and trouble sliding for children, expensive dinning food, etc
Ludierhesa M. Parovi Australia, 28. ožujka 2014.
Short and comfortable enough

location, comfy room friendly staff
8,3
it was ok the bed sheets could be cleaner
Simon H. Grupe Australia, 27. ožujka 2014.
Lovely Hotel. A little noisy in the morning.

Great pool. Very nice brecky. Lovely staff.
9,7
This is a very nice hotel. Great food. Nice pool and bar. My only complaint is that I didn't get to sleep in once, as other guests woke me every morning. Not sure if it's not very soundproof or if other guests were just inconsiderate.
Callum M. Parovi United Kingdom, 25. ožujka 2014.
nice

clea, central location and friendly staff
7,3
Callum M. Solo putnici United Kingdom, 25. ožujka 2014.
good

beer, beer and beer
7,3
Denny C. Solo putnici Indonesia, 22. ožujka 2014.
Cozy, pleasant stay

very big room, nice pool, friendly staffs
8
there are shuttle service to shopping mall and beach. there are nice restaurants nearby and a supermarket (Giant).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - KafićKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3A02