ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1525recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1525)
Razvrstati po:
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 31. siječnja 2015.
Nice and Comfortable Hotel

Price, Location and Clean
8
Chahyadi W. Parovi Indonesia, 30. siječnja 2015.
Worthy value

Good location
7,3
Sasmita A. Solo putnici Indonesia, 28. siječnja 2015.
Nice hotel

Exellent
8,7
Very comfortable
Ismet B. Solo putnici Australia, 25. siječnja 2015.
Great hotel

clean ;comfort and services
8
had a great time and very good service included transport , information guide about Bali and other services , hotel is clean , swimming usually crowded just for a dip swim but not for laps swimming, just good to keep you cool from the heat. Overall very good hotel and worth for money. Izzy Bach Australia
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 22. siječnja 2015.
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Arif R. Solo putnici Australia, 22. siječnja 2015.
bad service specially the reception
2
it was terrible experience, the house keeping and the reception is even worse, specially the guy with the glasses he is rude he is arrogant and he doesn't know how to talk to the guest, i can't believe he was arguing with me over an old currency note, which was still in perfect condition, i really felt offended by his attitude towards the guests,i have stayed here for one week and i will never stay her again and i strongly recommend my fellow travellers not to consider staying in this hotel.
Mohd H. Parovi Malaysia, 20. siječnja 2015.
Comfort and Value For Money

Staff, Food & Pool
8,7
Very nice hotel, good breakfast, nice rooms and staff are friendly and helpful. All staff are friendly and hospitality mind. The room is quite big and clean. Enjoyable stay.
Yustitie E. Grupe Indonesia, 18. siječnja 2015.
Easy to catch

Near from central, nice crews, and clean
7,7
I like it and i will think to stay there again when i am in bali
Donny J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. siječnja 2015.
Nice hospitality and comfort

Hospitality, comfort and clean
7,3
Les B. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
poor reception staff

cleanliness comfort room size
7
we found the rooms to be excellent the general staff nice and polite but the reception staff where of a very poor standard they failed to inform us when and where breakfast was we arrived early and where informed we had to wait for check in which is fair enough when check in time arrived we where sitting waiting even though the staff knew we where there no came and told us the room was ready and it wasn't until I saw others checking and I approached them that something happened when checking out the staff hassled us and rang three times in 30 minutes well before check out time which we where informed of by the breakfast staff we both heard numerous people complain about the reception staff and there attempts to rectify there mistakes was nothing short of rude

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C07