Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2135recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2135)
Razvrstati po:
Ravindra P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. svibnja 2016.
Not value
3
Hotel is not value for money you paid. Breakfast options are good though . Pool is small, AIR CONDITIONERs are worst
Prijavi ovu recenziju
Ulhas G. Obitelji sa odraslom djecom India, 20. svibnja 2016.
wonderful stay at kuta park
6
It was nice experience.stay was confortable. We family of 9 enjoyed a lot. Hotel staff were very courteous and eager to help. I will recommend this hotel to all. Need to improve bathroom chappal quality. Real value for money. Breakfast and service was excellent.
Prijavi ovu recenziju
Timothy S. Parovi Indonesia, 18. svibnja 2016.
Friendly Staffs.
6,3
Room is allright. Location is very good. Price is okay.
Prijavi ovu recenziju
Javahar V. Obitelji sa malom djecom India, 17. svibnja 2016.
Good.
5
Everything is good except the Lobby. It always smells bad. The air-con sounds noisy. Staffs are ready to serve our requests. Over all had fun.
Prijavi ovu recenziju
Frisna E. Parovi Indonesia, 16. svibnja 2016.
room
5,3
Room are very nice, large and comfort
Prijavi ovu recenziju
Thomas H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. svibnja 2016.
Great Holiday
6,3
Will stay again
Prijavi ovu recenziju
Ai J. Parovi Malaysia, 9. svibnja 2016.
Overall satisfaction
4,7
Prefer rooms with window, to get fresh air from outside
Prijavi ovu recenziju
Andry S. Parovi Indonesia, 8. svibnja 2016.
Honeymoon
6,7
So nice
Prijavi ovu recenziju
Suharman K. Grupe Indonesia, 8. svibnja 2016.
Very interesting hotel
6,7
The hotel is cheap,good and the facility is complete
Prijavi ovu recenziju
Afendi H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. svibnja 2016.
Good hotel
5,3
Clean hotel,and the price cheap for family room
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03