Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1998recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1998)
Razvrstati po:
Sharon M. Solo putnici Ireland, 4. veljače 2016.
Great location

Great location, friendly staff, very clean
8,3
Really good stay in a great location.
Prijavi ovu recenziju
Manpreet H. Parovi Thailand, 3. veljače 2016.
Goog

All good
9,7
Prijavi ovu recenziju
Khairunnisa H. Parovi Malaysia, 31. siječnja 2016.
My stay in Kuta Central Park Hotel

Service, staff, room.
8,7
The aircond is quite slow and sometimes i feel hot while sleeping at night. But overall, everything was okay, nice and great service. The breakfast was cheap and lots of various kind of food.
Prijavi ovu recenziju
Arie K. Poslovni putnici Indonesia, 30. siječnja 2016.
Nice Hotel, but need some improvement

good facilities, have a car park, nice service
7
via agoda.com
Prijavi ovu recenziju
Atul D. Obitelji sa malom djecom Australia, 30. siječnja 2016.
Staff can't speak or understand English

Pool breakfast
5,3
Staff has problem in speaking and understanding English Hotel needs refurbishment specially bathroom. Over rated to be 4 star may it's a 2 star
Prijavi ovu recenziju
Shahnur A. Grupe Malaysia, 28. siječnja 2016.
Perfect Vacation

Environment, the people & the facilities.
9
It was amazing & the people in it that made my stay such an unforgettable memory.
Prijavi ovu recenziju
Jeremy C. Grupe Australia, 28. siječnja 2016.
-

-
6,3
-
Prijavi ovu recenziju
Caecilia L. Parovi Indonesia, 19. siječnja 2016.
The room is really cool! I love the suite room!

The bedroom, bathroom, and the breakfast
10
Its really cozy and comfortable. I really satisfied with the service from the staff too :) i think the suite room is the best ! Because it has a door directly to the pool.. Love this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Deny W. Solo putnici Indonesia, 18. siječnja 2016.
cheap, but so is the quality
4,3
The staff were very noisy, especially in the evening at the time rest is paramount. Breakfast is so unorganised, and poor selection. Location is poor, there is nothing around. But, it is cheap when I got the deal. If I had to pay the full price, perhaps not. Oh, the staff were joking about something sensitive over the telephone when I was actually standing there, checking in. To me, this is unacceptable.
Prijavi ovu recenziju
Susi M. Solo putnici Indonesia, 13. siječnja 2016.
Far from kuta beach

Cheap
4
I don't enjoy much, because my room was small and without window. The ac sometimes didnot work. And the lamp outside my room was broken, it was dark everytime I pass my front door
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i pićeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06