ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1295recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1295)
Razvrstati po:
Frenki F. Grupe Indonesia, 14. listopada 2014.
Good hotel.

nice staff, fast wifi, clean
7,7
Good hotel. The place not far go to anywhere. Have a nice staff. And have a speed wifi. Even sometimes the staff forget to put the soap.☺
S S. Parovi Indonesia, 13. listopada 2014.
We will definitely come back again.

Good Location, good food and comfortable room.
9
I would recommend room on the first floor. It has window, near to the pool, restaurant and lobby but not noisy because of people in the pool. Room was nice and clean. We have enough space for our luggage and stuff. For transport, my husband and I rented a motorbike I texted them and they drop the motorbike off to the hotel. I pay directly in cash for three days, the price is without fuel. We were given 2 helmets and a raincoat so we were able to go around Kuta, Denpasar and a bit far to Bedugul using GPS on mobile phone.The hotel was nice, the breakfast also good, different kind of nasi goreng and soup everyday. Everything was good and I would like to stay in the hotel again.
Zul I. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. listopada 2014.
Dirty floors

Nearby to shops and food stalls.
6,7
Quite pleasant except for the dirty floors and the room is smaller compared to the pictures shown on the website. Staff are very friendly and provide good service.
Riska B. Parovi Indonesia, 12. listopada 2014.
Simple Hotel

Food, Gym, Simple
6,3
it was Nice
Khairi A. Parovi Malaysia, 11. listopada 2014.
Its really a cheap price for a 90s hotel lover :)

the food , the price and location
8
its such a good stay at this hotel, really love the food in breakfast or room service, only thing, they really need to upgrade the furniture in the room , then it will be a great hotel !! :) oh ya beware, the room in this hotel are all non smoking room.
Meishan O. Parovi Singapore, 8. listopada 2014.
Excellent Hotel

Food, Service and Cleaniless
9
I had a wonderful stay with my boyfriend, place is nice and food is nice.
Min G. Solo putnici China, 7. listopada 2014.
Good

Price service
9
Relax
Linda C. Solo putnici United States of America, 7. listopada 2014.
Shuttle to the beach

The staff
7,3
The staff is very friendly. The rooms are a bit small. They could stand to change out and purchase some new towels. I had a white wash cloth with me and it was like night and day.
Sook F. Grupe Malaysia, 7. listopada 2014.
Not bad

breakfast, location and big triple room
5,7
Generally it's not bad except just a little dirtyon the wall and corner of the room and bathroom. Their breakfast not bad and location is close to kuta central walking sstreet. Just their staffs at the reception is a little passive
Rudi I. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. listopada 2014.
not impressed

strategic places
5,3
why brekfast child in charge? why not in the info at the beginning of the check-in?

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A01