ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1520recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1520)
Razvrstati po:
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 22. siječnja 2015.
thanks thanks thanks

thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks
Mohd H. Parovi Malaysia, 20. siječnja 2015.
Comfort and Value For Money

Staff, Food & Pool
8,7
Very nice hotel, good breakfast, nice rooms and staff are friendly and helpful. All staff are friendly and hospitality mind. The room is quite big and clean. Enjoyable stay.
Yustitie E. Grupe Indonesia, 18. siječnja 2015.
Easy to catch

Near from central, nice crews, and clean
7,7
I like it and i will think to stay there again when i am in bali
Donny J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. siječnja 2015.
Nice hospitality and comfort

Hospitality, comfort and clean
7,3
Les B. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
poor reception staff

cleanliness comfort room size
7
we found the rooms to be excellent the general staff nice and polite but the reception staff where of a very poor standard they failed to inform us when and where breakfast was we arrived early and where informed we had to wait for check in which is fair enough when check in time arrived we where sitting waiting even though the staff knew we where there no came and told us the room was ready and it wasn't until I saw others checking and I approached them that something happened when checking out the staff hassled us and rang three times in 30 minutes well before check out time which we where informed of by the breakfast staff we both heard numerous people complain about the reception staff and there attempts to rectify there mistakes was nothing short of rude
Thresya F. Parovi Indonesia, 17. siječnja 2015.
Not what you expect

Rooms are big, breakfast is good.
6,3
If your expecting 4 star service this is not the hotel for you. The wifi only works in some rooms so if your in a room too far from the router forget it. The water was dirty and when asked to be changed it was a big dramatic 3 hr ordeal. They finally upgraded me but the staff weren't friendly about it and seemed to blame me. The pictures are all photo shopped. The hotel is pretty run down from the outside and the pool pictures look nothing like how it really is. Nevertheless it's still a nice hotel but I wouldn't stay there again considering there are so many other choices
Natalie W. Parovi United Kingdom, 16. siječnja 2015.
Lovely place friendly staff

The staff the food and the pool
9,3
We really enjoyed our stay here only downside was it wasn't near the beach but was nice to have a few days away from crazy kuta the food in the restraunt was beautiful or if u fancy a change there's plenty of places to eat nearby tht suit any budget well recommended
Stuart B. Parovi Australia, 16. siječnja 2015.
Hello Bali

location, breakfast, room
8
Nice
Muhamad R. Parovi Malaysia, 16. siječnja 2015.
very helpful hotel

staff attitudes, cleanness, swimming pool
9,3
Awesomea and relaxing plus cheap
Jacob M. Parovi Australia, 16. siječnja 2015.
Great value for money

Pool
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A06