ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Recepcija Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Ulaz Kuta Central Park Hotel Bali - Bazen Kuta Central Park Hotel Bali - Predvorje Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba
Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska soba Kuta Central Park Hotel Bali - Kupaonica Kuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotela Kuta Central Park Hotel Bali - Apartman Kuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitness Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka Kuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupka
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1634recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1634)
Razvrstati po:
Timothy C. Parovi Malaysia, 18. travnja 2015.
Clean

Staff, Cleanliness, Location
8
Lee Y. Solo putnici Malaysia, 17. travnja 2015.
The towel is bad quality,

the bed in bad quality !
5,3
When i checked out i am carrying three luggages , one of my luggage drop in lobby area , ironically no one help ! two receptionists in front no even look at me ,
Nishanth E. Obitelji sa malom djecom India, 13. travnja 2015.
Good

Good service
10
Lim J. Parovi Malaysia, 10. travnja 2015.
.

.
6,7
Mohd H. Poslovni putnici Malaysia, 9. travnja 2015.
its quite good for any traveller .

near to town , peacefull environment and staff service
8
quite good and suitable for any traveller , good wifi and near to any shop .
Suma B. Obitelji sa malom djecom India, 9. travnja 2015.
Value hotel but slightly far from the waterfront

swimming pool, breakfast spread, price/value
8
Our stay was comfortable and the hotel is nice overall. However it is in a slightly run-down neighborhood and is far from Kuta beach. Its a great hotel if you are planning to hire/rent a car and spend time travelling to various parts of Bali during the day.
Mohamad I. Parovi Singapore, 6. travnja 2015.
Value for $$

Service Staff were excelent. Not only remembered my name but my birthday as well. Got a cake!!!! Room was awesome n kept clean. Very good location. Very near to halal street food
9,3
Had a great 10 days stay here. Been to bali 3 times n this is my 2nd time stayin at kuta central park. Highly recommended!
Yohan T. Solo putnici Indonesia, 5. travnja 2015.
Love this hotel & I'll return

Good location, big room, great room service
10
I will return to this hotel when i visit Bali again. It's centrally located around many tourist attraction sites. Easy to find food nearby. Great staffs & they speak fluent English. The bed is very comfortable. Room is spacious. Love it!
Anne C. Parovi Australia, 30. ožujka 2015.
Hotel staff great. Too much noise. Couldn't sleep.

Friendly staff. Good good
9
Enjoyed hotel. Clean. But too noisy inconsierate visitors.
Ho F. Parovi Malaysia, 28. ožujka 2015.
Good for relaxing

Spa, pool, bed
6,3
I had a pleasant stay. The bed is very soft and comfy, we bought 45mins Balinese full body massage and it's very good value for money. However the location is a bit far from Kuta tourist center such as discovery mall and kuta square, you can't find any interesting places surrounding the hotel by walking distance, nevertheless the hotel does provide free shuttle to tourist spots nearby, guess the location problem is solved?

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - UlazKuta Central Park Hotel Bali - BazenKuta Central Park Hotel Bali - PredvorjeKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - Gostinjska sobaKuta Central Park Hotel Bali - KupaonicaKuta Central Park Hotel Bali - Interijer hotelaKuta Central Park Hotel Bali - ApartmanKuta Central Park Hotel Bali - Dvorana za fitnessKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Vruća kupkaKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - RestoranKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Soba za sastankeKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - IgrališteKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Dječji klubKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Spa centarKuta Central Park Hotel Bali - Pub/salonKuta Central Park Hotel Bali - RecepcijaKuta Central Park Hotel Bali - BifeKuta Central Park Hotel Bali - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C07