Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L’Elephant Bleu Cottages

Alona Beach, Tawala, Tawala, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Interijer hotela L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Gostinjska soba L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Balkon/terasa L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Balkon/terasa L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Sadržaji L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotela L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Sadržaji L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Sadržaji L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Gostinjska soba L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Sadržaji L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotela L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Ulaz
L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotela L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt
Područje Tawala Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 789recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (789)
Razvrstati po:
Denis N. Parovi Canada, 7. kolovoza 2015.
Nice!!!

Customer service, clean, quality for price
9,7
Prijavi ovu recenziju
Romain D. Parovi Singapore, 1. svibnja 2015.
Nice and quiet

Clean, quiet, close to the beach
8
Prijavi ovu recenziju
Emily T. Parovi Canada, 7. travnja 2015.
The staff does not care

Location
4,7
If you're looking for a place to stay for a night this place is fine. Although the "reception" area at the front was often left unattended - did not feel very safe at all. We booked for 5 nights and when we got there I told the receptionist the bathroom light was burnt out and needed to be replaced. She said she would do it and on the 3rd night I had to remind her and they apparently couldn't change te bulb. They put a lamp in the bathroom which basically did nothing. So the most frustrating part is that they did not clean our place until I complained on the 4th night and they finally emptied our trash and cleaned on the 5th night!! Honestly we are not picky and there are better places you can stay at with helpful and friendly staff for the same price or less. We stayed at a cheaper guesthouse and they cleaned everyday and were very helpful. Anyways - this place needs some sort of new management or something because the staff does not care about the place. Yes they will say hi to you in the morning and that's about it.
Prijavi ovu recenziju
Renato Z. Parovi Hungary, 27. siječnja 2015.
Romantic bungalow

Good location, nice staff, confortable room
8
The hotel was very romantic. The room was confortable and clean.
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Solo putnici Philippines, 29. prosinca 2014.
Location. A minute walk to panglao beach

location
6,7
good value for money
Prijavi ovu recenziju
Suzanne B. Grupe France, 29. prosinca 2014.
Not roar from the bech and not far from the road

Location, Hut and price
5,3
Prijavi ovu recenziju
Krisdian S. Parovi Indonesia, 8. prosinca 2014.
Very Good Hotel

Cleanliness, Hospitality, Price
8
Prijavi ovu recenziju
Wirginia N. Parovi Poland, 17. studenog 2014.
Try the restaurant

Restaurant, nice bathroom, localization
10
It was very nice stay, everything was very good, except internet connection, it was not strong signal. Everywho in the neighbourhood should definately eat at the restaurant, impressive food :)
Prijavi ovu recenziju
Karen C. Parovi Netherlands, 30. kolovoza 2014.
Nice bungalow but without any atmosphere

Comfort bungalow and location
5
This place has a lot of potential as the bungalows are clean and comfortabel. Too bad staff don't care after their guests AT ALL! No cleaning during our 3 nights stay, not even the terrace. They didn't even show us the room, just handed over the key and at night a creepy guy was hanging around the place as their was no surveillance. No breakfast available since the cook was gone somewhere. The place looks nice and would have been nice as the staff would actually care and clean the place!
Prijavi ovu recenziju
Daniel W. Solo putnici United States of America, 24. srpnja 2014.
nice quaint cottages

location, price and native lodging
7,7
nice room with batik artwork on the walls. Quiet location and very pleasant helpful staff.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao L’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Interijer hotelaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Gostinjska sobaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Balkon/terasaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - VrtL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Balkon/terasaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - SadržajiL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - VrtL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - VrtL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - VrtL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotelaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - SadržajiL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - SadržajiL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Gostinjska sobaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - SadržajiL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotelaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - UlazL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Eksterijer hotelaL’Elephant Bleu Cottages otok Panglao  - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07