Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Empire Paris Hotel

48 Rue De L'arbre Sec, 01. Louvre - Châtelet, Ostalo, Francuska 75001 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Apartman L’Empire Paris Hotel Ostalo - Apartman L’Empire Paris Hotel Ostalo - Apartman L’Empire Paris Hotel Ostalo - Interijer hotela L’Empire Paris Hotel Ostalo - Eksterijer hotela L’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centar L’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centar L’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centar L’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centar
L’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centar L’Empire Paris Hotel Ostalo - Eksterijer hotela L’Empire Paris Hotel Ostalo - Predvorje L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Kupaonica L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba L’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska soba
Područje 01. Louvre - Châtelet Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 67recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (67)
Razvrstati po:
Brianna B. Solo putnici Australia, 22. kolovoza 2015.
Great location and friendly staff

Location, staff, room size
8
L'empire was a great hotel. Staff were friendly and always helpful. Nothing was a trouble for them. Rooms were a decent size for Paris. Location was great and close to a metro line. I would definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Steve L. Parovi Australia, 11. kolovoza 2015.
Brilliant location for seeing all of Paris

Location, price, room size just to name a few, 3 is not enough
10
If your looking for a boutique hotel that has a fantastic convenient location, great staff, reasonable prices, brilliant decor, large modern rooms, beautiful smells, and much more, look no further. You definitely don't need to spend anymore time or money looking for something better. So closes to the Louve' it hurts... Go back? Hell yes!
Prijavi ovu recenziju
Kylie F. Solo putnici Australia, 14. srpnja 2015.
L'Empire Paris was right on the money!

Location especially to the Louvre, right in one of the main shopping districts and surrounded by good food opto
8,3
The stay was great, the staff are friendly and spoke reasonable English. The hotel is easily accessible to most of the main tourist attractions and the rooms were quite spacious.
Prijavi ovu recenziju
Qianyi H. Parovi China, 27. svibnja 2015.
great location, nice hotel and staff

Very nice staff upgraded my room and let us check in at 10 am. Great location, convenient to everywhere.
10
I enjoyed stay there
Prijavi ovu recenziju
Tawfiq K. Parovi United Kingdom, 16. studenog 2014.
Excellent location

location and reception staff
7,7
Spacious room but not well designed or furnished. The lighting, especially was terrible. WiFi was slow and unstable. Breakfast buffet was good.
Prijavi ovu recenziju
Jami B. Solo putnici United States of America, 9. studenog 2014.
Wonderful wknd in Paris

Staff, location, breakfast
9,7
Excellent all around!
Prijavi ovu recenziju
Wing C. Poslovni putnici Hong Kong, 11. travnja 2014.
relax and comfortable

hotel staff, modern decoration
8,3
everything was good except sometimes the hotel card did not function properly and needed to exchange for new ones.
Prijavi ovu recenziju
Lee T. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 8. veljače 2014.
Awesome staff, great location,nice breakfast

Awesome staff, great location,nice breakfast
10
It was one of my greatest stay in all my vacation as most of the staff are superbly nice and helpful, with their great understanding of oaris and all the transportation,they can always offer you great help with all the details and information you ought to know!
Prijavi ovu recenziju
Lee T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 8. veljače 2014.
City of romance with great stay in L empire

Attentive staff, cool location, nice place
10
Having been staying in this city of romance for seven nights, I can only say Paris has improved a lot since my last two visits two years ago. with staff of far improved English, I experienced almost no obstacles in communication problem during my stay and vacation in Paris.
Prijavi ovu recenziju
Lee T. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 8. veljače 2014.
Best stay in Paris

Great location, awesome staff, good food
10
If I visit Paris again, l empire is definitely my return choice p, apart from this little comment place, I will write a compliment letter to the staff there as they are really helpful and awesomely nice to give us a memorable stay in Paris.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Empire Paris Hotel OstaloL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - ApartmanL’Empire Paris Hotel Ostalo - ApartmanL’Empire Paris Hotel Ostalo - ApartmanL’Empire Paris Hotel Ostalo - Interijer hotelaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Eksterijer hotelaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centarL’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centarL’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centarL’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centarL’Empire Paris Hotel Ostalo - Spa centarL’Empire Paris Hotel Ostalo - Eksterijer hotelaL’Empire Paris Hotel Ostalo - PredvorjeL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - KupaonicaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Balkon/terasaL’Empire Paris Hotel Ostalo - KupaonicaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Balkon/terasaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - KupaonicaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - PlažaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Soba za sastankeL’Empire Paris Hotel Ostalo - KupaonicaL’Empire Paris Hotel Ostalo - KupaonicaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Gostinjska sobaL’Empire Paris Hotel Ostalo - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05