Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'esprit de Naiyang Beach Resort

91/8 Moo3 A.Sakhu, Naiyang, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Naiyang Broj soba: 47

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 310recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (310)
Razvrstati po:
Inderjit S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. prosinca 2015.
A value for money hotel

Friendly n helpful staf. Clean room. Peaceful surrondings
8
Enjoyed the stay
Prijavi ovu recenziju
Weizhe C. Grupe Singapore, 26. studenog 2015.
Hotel room very old

Staff is very friendly and helpful. We happen enjoyed the loy krathong festival. Quite interesting and unique experience!
5,7
Hotel is quite old and located in the middle of nowhere. There's no shops around and you need a taxi ride to go around. The hotel seems only have 1 taxi and driver. Feels a bit creepy at night.
Prijavi ovu recenziju
Larisa P. Parovi Russia, 19. studenog 2015.
A good hotel with few minuses

Good location (from airport, from the beach). Friendly and helpful staff. Good price
9
We was in the hotel in this month (november 2015). Hotel is very nice. Good condition rooms (not brand new, but quite good) and our room looks as in the hotel pictures. Staff was very helpful and friendly. If we asked them something they always tried help. Big swimming pool. It is devide into two parts place with deck chairs. And in fact you can go to swimming pool just in this place. It seemed to me not very comfortable (it's comfortable just for people who live in villas near swimming pool) Breakfast was good. There was fruits, muesli, yogurts, eggs, different sorts of hot dishes and juice. That was enough for us. There was excellent Naiyang beach near the hotel (with Thai-massage salons, cafes and shops). Beach was clean - white sand and blue sea. Great! About cons: - Some insects have bitten us in the room (in the end of our vacation). We said about that to hotel staff and they processed our room by special spray against insects. But I think that it's a problem not only our hotel, because i saw the same insect's stings on the people from another hotels. - If you want to go to the beach you need go via small river on ferry. And this ferry runs till 21.00. If you late you have to take taxi from beach to hotel (we never took a taxi,but still). As summarise, it's a good hotel for this price. I recommend it to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Chantal B. Parovi Canada, 13. studenog 2015.
Excellent stay at l'Esprit

Pool - Location - Big rooms
9,7
Prijavi ovu recenziju
Marinet G. Parovi Australia, 25. listopada 2015.
Great Location

Quiet, Pool Villas is much better than normal rooms, walking distance to village.
7,7
Just a one night stay, had to pay for upgrade to Pool Villa but it was worth it.
Prijavi ovu recenziju
John F. Solo putnici United States of America, 10. rujna 2015.
Nice and good value

Clean staff and pools
10
.great
Prijavi ovu recenziju
Po M. Grupe Hong Kong, 24. kolovoza 2015.
Fairly priced

Location is the best of this hotel. It only takes 5 to 10 mins drive to airport. However, the taxi fee is a bit expensive THD$400 for 5 mins drive. The environment is just ok. Dont expect too much.
6,3
Prijavi ovu recenziju
Nicolas L. Solo putnici France, 15. kolovoza 2015.
Disappointed

Neighbourhood
6
The food quality (particularly breakfast) and the service were below average.
Prijavi ovu recenziju
Peter C. Solo putnici United Kingdom, 27. lipnja 2015.
A perfect quiet retreat

1. Value for money
8,3
Prijavi ovu recenziju
Rachael M. Solo putnici Australia, 31. svibnja 2015.
Spacious room, beautiful location, excellent staff

Location to beach, quiet tranquill environment, comfortable giant bed!
9
Spacious modern spotless room, accommodating staff. Tranquill paradise location right on the beach in a national park. Short walk to resturants, shops & massage.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’esprit de Naiyang Beach Resort PhuketL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Interijer hotelaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Interijer hotelaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - PogledL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - PogledL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - PogledL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Interijer hotelaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - PogledL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - PogledL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07