ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L’esprit de Naiyang Beach Resort

91/8 Moo3 A.Sakhu, Naiyang / Naithon, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba L’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Naiyang / Naithon Broj soba: 47
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 266recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (266)
Razvrstati po:
Christian M. Obitelji sa malom djecom Norway, 20. veljače 2015.
Great place

nice secluded beach, very tranquil, garden villa with plunge pool perfect for baby
7,7
Margrethe H. Parovi Norway, 19. veljače 2015.
Just ok

Close to airport but thats about it
5,3
We booked here because of a flight delay and it was the last hotel on our trip. It was more a 3-star hotel, the pool looked dirty, was shallow, and there was (dirty) water everywhere, Even under the loungers. The beachbar played party music which didnt seem to fit the place, should have been calm. Close to the beach but the beach was full of litter and water looked murky. The centre near the beach was also very uncosy with garbage everywhere. Do not recommand going to this area at all... We had to pay for an upgrade to Get a room when we arrived, while other places we had been given an upgrade for free.. The bathroom was open with leaves coming in, lots of ants and mosquitos. The bedroom and sofa was good, with aircon in both rooms and mosquito-net. The doors out to the pool had a crack so I was worried bugs would get in, luckily that didnt happen. The food we tried was ok, although expensive. Service was ok.
James M. Parovi New Zealand, 19. veljače 2015.
Room dated and damp, Mosquitos everywhere.

Dinner was good
6,3
Room dated and couch stained. Shower hot water didn't get hot and Mosquitos all through the room. Not a pleasant sleep.
Kristina K. Solo putnici Canada, 7. veljače 2015.
lovely location

super comfy bed
9,7
Tom B. Solo putnici Australia, 18. prosinca 2014.
A big surprise and pleasing ecperience

Quite clean big rooms
10
Peaceful
Gary P. Solo putnici United Kingdom, 13. prosinca 2014.
close to airport but very secluded

beach, seclusion and peace
7,3
very good, absolutely no negative comments about this hotel. Will stay again
Pansak L. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 9. prosinca 2014.
Isolated Resort with nice relaxing

food, room and pool
7,7
a walking distance to the beach but it is a nice and quet place to relax
Jason K. Parovi Australia, 22. studenog 2014.
Improvement

Staff, service and location
8
First time i stayed at this hotel staff was great however the room due to its bathroom was less than desirable - the rest of the floor plan was of good standard - however my second stay was a lot better! We were upgraded to a villa room which was a great surprise and was a nice room and good size. The hotel has good grounds throughout and staff are great and always provide excellent friendly service.
Azhar U. Parovi Malaysia, 18. studenog 2014.
beautiful resort

secluded, relaxing, beautiful
7,7
It was a relaxing and worthwhile stay, me and my wife enjoyed our stay.
Ronald K. Parovi Hong Kong, 12. studenog 2014.
close to the airport

staff at the diner
6,7
ITs a nice play to stay if you simply want to spend a night and travel to downtown on the next day.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’esprit de Naiyang Beach Resort PhuketL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaL’esprit de Naiyang Beach Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08