Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : L'Hotel Causeway Bay Harbour View
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Recepcija L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kafić L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kafić
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pogled L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3931recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3931)
Razvrstati po:
Huan H. Solo putnici China, 28. srpnja 2015.
Good location

Location location location
8
Prijavi ovu recenziju
John M. Poslovni putnici United States of America, 23. srpnja 2015.
Tired Old Girl!

Happy Hour Prices, location
4,7
Marginal, dirty and worn out hotel!!
Prijavi ovu recenziju
Felicia S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Budget hotel with great location

Great location, big & clean room
7,3
A bit dissapointed at first with the receptionist because his attitude is not acceptable. He's not welcoming my family with good atitude. But the room is quite big and clean also the location is just a step ahead to MTR.
Prijavi ovu recenziju
Wu Z. Poslovni putnici China, 21. srpnja 2015.
Ms

super location which just opposite MTR
7,3
The staff is not helpful once we arrived which no bell boy or any ground staff come out to take our luggage from a taxi even though taxi driver horn by given the alert.
Prijavi ovu recenziju
Victor Y. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. srpnja 2015.
My L'HOTEL Causewaybay stay

location / accessability / convenience
9
excellent
Prijavi ovu recenziju
Xiaoyin G. Solo putnici China, 20. srpnja 2015.
over rated. I don't see the reason of harbour view

Location is good, high floor, service
7
Not as good as expected
Prijavi ovu recenziju
Adam H. Parovi Australia, 17. srpnja 2015.
Adam hayes

Location, price, cleanliness
8
Would highly recommend to a friend. Very nice apartment, great location to shops and restaurants and mtr
Prijavi ovu recenziju
Tan C. Poslovni putnici Singapore, 17. srpnja 2015.
I like L'Hotel Causeway Bay Harbour View

Covenient location, good food, nice room
8,7
My third time staying at this hotel, happy with the room size and cleanliness. Try to ask the hotel to give you a room away from the lift otherwise could be noisy.
Prijavi ovu recenziju
Julie H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 15. srpnja 2015.
Great location

Great location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sona G. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. srpnja 2015.
Nice Hotel

Location
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i pićeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i pićeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i pićeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Rekreacijski sadržajiL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06