ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : L'Hotel Causeway Bay Harbour View
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Restoran L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 275

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3576recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3576)
Razvrstati po:
Lai W. Solo putnici Macau, 27. siječnja 2015.
excellent location and good quality

location, price, comfort
9,3
Good experience, the only problem is no free WiFi in room whine is very common nowadays.
Fok Y. Solo putnici Hong Kong, 25. siječnja 2015.
So nice!

Location, Services, Food
8
Mariana P. Parovi Portugal, 25. siječnja 2015.
good hotel

location, room and breakfast
8
this time around our stay was better. We were upgraded and the room was in fact very good. breakfast was also better than our first time but we still donºt understand why they charge for the wifi in the rooms!
Nichola V. Poslovni putnici Canada, 25. siječnja 2015.
Nice hotel

Clean, helpful staff, location
8
It was good place to stay. I was there for a conference so it was a good location for what I wanted. There were a couple bars and restaurants around.
Michael P. Solo putnici United Kingdom, 25. siječnja 2015.
Excellent hotel

Room condition, staff & location
9,3
Very Good
Jhoanna S. Solo putnici Philippines, 24. siječnja 2015.
Great Stay

Room, Staff & Location
8,7
It was ok. The staff can speak and understand english. When I entered the room, the first impression was awesome but I noticed that the bathroom floor was not clean well. The food is pricey since they got only 1 free breakfast. They should add more food and drinks on the menu.
Colin C. Parovi United States of America, 24. siječnja 2015.
Great base from which to explore Hong Kong

Location, good level of facilities, great views from upper floors
8,7
Great stay - Michelle (Manager) was exceptional. Loved it and recommend it.
Michael P. Parovi United Kingdom, 24. siječnja 2015.
Comfortable

Easily accessible transport wise
6,3
Hong F. Parovi United Kingdom, 22. siječnja 2015.
nice hotel

price, room, breadfast
8,7
nice hotel
John W. Poslovni putnici Australia, 22. siječnja 2015.
Good value quality hotel

Rate included breakfast, good location and has a nice pool
8,3
Another satisfactory stay at this hotel. I have now stayed here five times and each time I am impressed by the value. It is well located right opposite Tin Hau MTR station and the trams and buses are also very convenient. The local area has many well priced restaurants.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B03