ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : L'Hotel Causeway Bay Harbour View
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Recepcija L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Restoran L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Restoran L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 275

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3606recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3606)
Razvrstati po:
Edna M. Parovi United States of America, 28. veljače 2015.
reservation

I requested a king size bed so it is for couple reservation but my husband was charged a 20 dollar daily breakfast. the breakfast was good the staff were all very helpful
8,7
It was nice location just across MTR and bus station
Cheuk H. Parovi China, 26. veljače 2015.
not good
6,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Conchita V. Grupe Philippines, 21. veljače 2015.
Poor hotel rated

Room are spacious, good location
5,3
Staff are not pleasant with the guest. Housekeeping poor, beds and pillows are not comfortable
Pochang C. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 21. veljače 2015.
broken toilet, but upgrated to an executive room

upgrated room,
7
staff are in bad moods during Chinese New Year. Got a broken toilet, but luckily transfer to a large executive, thanks. Hotel is a bit old already for a 4 star one.
Kin T. Grupe Portugal, 21. veljače 2015.
nice hotel. room condition is okay

breakfast, location, service.
7,3
Pretty good and comfortable. However no sea view from my room.=p
Jun W. Parovi Malaysia, 18. veljače 2015.
Staff attitude is bad

Superb location just beside rail station, room is big when compare with other Hong Kong hotel
6
Staff attitude It's like I owe them money and I'm not the customer. The hotel provide breakfast is only for 1 people. When I'm travel with my partner, it's seems like forcing me to pay for another pax. I rather eat at outside and burn the free 1 pax breakfast. Room is big and the location is good. But I think management is really not in the lope. Wasted the hotel strategic location.
Julio M. Poslovni putnici Colombia, 18. veljače 2015.
My Hong Kong's first experience

Food, atmosphere, location
10
It coudn't have been better
Jit E. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. veljače 2015.
Hotel stay

Location, convenience and room size
8
Generally good. Only shortcoming is no wifi within hotel rooms
Geraldine T. Parovi Philippines, 8. veljače 2015.
Convenient Location and Value for Money

Convenient Location, Good Breakfast and Clean Room
8
It was our second time to stay in this hotel. The hotel is located across the road from a subway station which makes us getting around so much easier. The buffet breakfast was good. Room was clean and spacious. There's a Wellcome supermarket around the corner, convenience store and Watson. We will stay at L'Hotel Causeway Bay Harbour View again on our next trip to Hongkong.
Denise S. Grupe Singapore, 31. siječnja 2015.
Simple hotel with basic needs. Convenient location

Convenient location for my group. Friendly cleaning staffs. Wheelchair friendly.
6,3
I am very satisfied with the cleaning ladies who were friendly, attentive and did a good job. Furniture and fittings of the hotel may be old and less practical but the cleaning staff's services compensated for these.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pogled


AS-AGWEB-3B02