ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : L'Hotel Causeway Bay Harbour View
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Restoran L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Predvorje L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 275

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3326recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3326)
Razvrstati po:
Mr.Pirapol K. Solo putnici Thailand, 12. rujna 2014.
Good location

Location, staff, spacious room
8
Everything is fine, except my request for non-smoking room. What i get is a very strong smoking smell in the room. Pls. be considerate with the special request because some customer like me have some allegic symthom which may cause live or death ! Fortunately, I had my meducine with me that night. Anyway, your service is good with great location.
Tiam H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. rujna 2014.
Good hotel

Cleanliness, good location, good staffs services
7,7
Excellent services
Tiam H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Confortable & Value for money

Location, Comfortable and Cleanliness
7,7
Well done and I received an excellence services at L'Hotel Causeway Bay Harbour View
Tiam H. Solo putnici Malaysia, 11. rujna 2014.
Excellence hotel

Location, Staffs services and Value for money
7,7
Excellence services provided by hotel
John L. Solo putnici United States of America, 9. rujna 2014.
Next to Victoria Park, perfect for Mid-Autumn Fest

pool, room view, breakfast selections
7,7
Check-in very nice. I wish they had details of events in Victoria Park for MId-Autumn Festival. Should be very easy to do. Staff knew nothing about fest or the change in time for the Laser Light & Music Show. Other than that small detail, the staff were excellent. Room view was splendid. I was very lucky with the room they gave me. All other rooms on the floor (31st), except for the room next door (3101?) had unattractive views compared to mine. Breakfast selections were the same every day but very extensive so cannot say anything bad about it. Scrambled eggs were fantastic - moist, not dry like many hotels that leave the food out for a long time. Pool was great - on 39th floor but unfortunately closes at 8pm which was a little early due to the festival timings. Overall, was an excellent experience - right across street from MTR and bus stop to airport, A 11, was a 3 minute walk up the street. Definitely stay again.
Ka W. Poslovni putnici Hong Kong, 7. rujna 2014.
gd

comfortable, convenience, gd service
7,3
Jabbar F. Poslovni putnici United Arab Emirates, 6. rujna 2014.
No wifi no double bed in room hotel want extra pay

near Victoria park n MTR station
4
Very angry it's funny hotel all client spread lobby to WiFi
Yuet S. Solo putnici Singapore, 5. rujna 2014.
Almost a week's stay.

Convenient location, easy access to airport and major attractions as well as shopping malls and food outlets. Room is relatively big as compared with newer hotels.
7,7
Generally good experience. Staff are efficient. Five days stay is fine except for an incident of leaking aircon which happened after my breakfast and was about to go out. Not sure how long they took to repair but it was okay by the time I was back at night.
Rong W. Poslovni putnici Australia, 5. rujna 2014.
so so

local, price
6,3
ok
Ka W. Poslovni putnici Hong Kong, 5. rujna 2014.
gd

comfortable, convenience, gd service
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestoranL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C05