Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : L'Hotel Causeway Bay Harbour View
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotela L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Recepcija L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitness L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kafić
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kafić L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pogled L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastanke L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salon L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bazen L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Apartman L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 275
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3746recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3746)
Razvrstati po:
Mark A. Poslovni putnici Philippines, 18. svibnja 2015.
My stay in l hotel

Easy access to the mtr, great staffs and value for money
7,3
Great stay. Staff was great from my check in to my check out. Definitely will stay again on my next visit
Beverly S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. svibnja 2015.
Uncomfortable Pillows

Location
5,7
Neck hurt because of the thin pillows.
Pria R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. svibnja 2015.
great places

place, clean, cheap
7,7
Chi K. Poslovni putnici Hong Kong, 13. svibnja 2015.
Nice Traveller's Hotel

Best three things are 1. Location, 2. Rate and 3. Room condition
4,7
Very convenient location. MTR station is just few steps away. Good view of Harbour and Parkveiw of Victoria Park. Shopping Area is only 15 minutes away on foot. Fine dinning and pubs around the neighborhood also very convenient. It's a hotel best for business trip as well as lesurie.
Ka K. Solo putnici Hong Kong, 11. svibnja 2015.
Always the best value

best value, best location and clean
9
great experience, free wifi finally, free umbrella in rain days. Best services
Iok C. Solo putnici Macau, 10. svibnja 2015.
Pleasant stay

Friendly and efficient staff. Newly renovated rooms, close to the underground. Really value for money.
8
Pauline L. Grupe Singapore, 10. svibnja 2015.
Good location

Hotel is in good location and opposite Tin Hau MTR. Lots of eating places around. There's also a supermarket about 5 mins walk from hotel.
6,7
Clean room and we were given twin beds as requested. Hotel staff were attentive and friendly. Didn't eat at the hotel so no comments.
Jane A. Solo putnici Singapore, 6. svibnja 2015.
Poor Staff Image
4,3
My mother is 72 years old was entering the hotel's entrance on 5th of 'May and was not aware there wasn't any sensor detector. She had her head closed on her by the automatic door, causing her head swelled. Upon such incident, the receptionist just stood there and stared no one came to assist her. Literally, no one came forward to even ask of her being. She went to the lobby's sofa and seated down. Still no one came asking how she is doing. While I am writing this review, my mother say let the matter rest. But I felt is not about the training of its staff it is basic human instinct. Unless it is a common sight for them to experience I am sure no one resolve the door issue. Overall, human touch and sensitivity is superior than facilities. Frankly, this not the only unpleasant encounter from this hotel but is good enough to highlight its responsibilities to care for its guests.
Jane A. Solo putnici Singapore, 6. svibnja 2015.
Poor staff image

Nil
4,3
Prior to the trip I make an international call to the hotel giving further details of the occupant but the staff who responded to me sounded unpleasant and refused to give me her name to make things worse she hung up on me. I attempted a second call and asked why she hung up on me and she replied with rude tone asking what do I want from her. Then I explained my intention and she reluctantly say she will take note and still insist not giving her name. It was a rude shock...
Rhietia A. Parovi Indonesia, 4. svibnja 2015.
good spot very near MTR station

Location, price, clean
3,7
Good place to stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmanL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KafićL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i pićeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i pićeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BifeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - PogledL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A03