Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2365recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2365)
Razvrstati po:
Karen A. Grupe Philippines, 3. svibnja 2016.
Toilet Stinks
5
Toilet smells like it was not cleaned enough. We can smell pee everywhere in the toilet.
Prijavi ovu recenziju
Steven W. Poslovni putnici Indonesia, 22. travnja 2016.
Good Hotel, But it is so far From every where
4
Good for people need some quiteness, all facilities were so good but, if u need water or wanted to get some snacks, u cannot find any convinence store. Reachable by taxi. By bus will take u a long walk to the hotel. If u bring big lugage, be alert.
Prijavi ovu recenziju
Michael E. Solo putnici Poland, 9. travnja 2016.
hotel needs an urgent makeover
3,3
Maintenance, staff and hygiene must be improved
Prijavi ovu recenziju
Po Y. Solo putnici Hong Kong, 4. travnja 2016.
Relax
5
Wifi free and good. Room size big for one. Bathroom size is ok but with smell. It seems come from the shower curtain and the toilet. Otherwise look clean, towels without smell. Bath gel did not cause me allergy. Amenities available. Shower with water flow good. Pillow a little bit soft for me, mattress support ok, and blanket warm enough. Boiling kettle clean. Air conditioner functioning well. TV functioning well, quite a number of channel selection but not with the one I wanted. Location ok with bus stop nearby and shuttle available. However, the MTR station nearby is not yet operated and it located inside the industrial area. Hotel staffs' attitude are good.
Prijavi ovu recenziju
On P. Parovi United Kingdom, 2. travnja 2016.
Good choice
5,7
Clean and cozy room. Quiet surroundings. Yet unable to provide double-bed room.
Prijavi ovu recenziju
Wang T. Solo putnici Hong Kong, 28. ožujka 2016.
good place to stay for holiday
5
reasonably priced, the room is tidy and clean. staff at check-in counters are helpful.
Prijavi ovu recenziju
Ying M. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2016.
Room is smaller than expected
4
Bed is good
Prijavi ovu recenziju
Leo L. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2016.
Good
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Chan Y. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2016.
good for short trip

reasonable price, spacious room, quiet location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Yvonne T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. ožujka 2016.
Rating 9
6
Very spacious, clean and excellent concierge Does not feel like in Hong Kong - not cluttered, rushed and crammed A bit further from hustle and bustle thus air quality very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
L’hotel Island South Hong KongL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Hrana i pićeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - KafićL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Hrana i pićeL’hotel Island South Hong Kong - UlazL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - KafićL’hotel Island South Hong Kong - KafićL’hotel Island South Hong Kong - Karta


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02