ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Bazen L’hotel Island South Hong Kong - Predvorje L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Pub/salon L’hotel Island South Hong Kong - Pub/salon L’hotel Island South Hong Kong - Bazen L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Restoran L’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitness L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Eksterijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela
L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Predvorje L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Jug Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2034recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2034)
Razvrstati po:
Mukund K. Obitelji sa malom djecom India, 17. travnja 2015.
Value for money

Friendly staff and great room service. Nice location and prompt shuttle pick ups from Hotel to Central station
9
We thoroughly enjoyed the stay at the hotel. The wonderful thing was the prompt shuttle pick ups (per the schedule published by hotel). The hotel staff was very courteous as well and good room service. Highly recommend to travelers with famililies with kids.
Aruckdech A. Poslovni putnici Thailand, 16. travnja 2015.
Almost perfect

perfect staff
9,3
everything perfect except room cleanliness around bed area especially dust that made me cant sleep until morning
Guang E. Parovi Singapore, 5. travnja 2015.
Excellent experience

Outstanding service of staff, great room and clean
8,7
First stay and will definitely will not be my last
Lo M. Obitelji sa malom djecom Macau, 3. travnja 2015.
Nice location

Free shuttle bus provided to Ocean park and other locations, reasonable price and spacious room
7,7
Allan J. Solo putnici Hong Kong, 30. ožujka 2015.
LIS

friendly and efficient staff,modern,convenient
9
Very good
Judy S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. ožujka 2015.
Overcharged

Service was good, pleasant staff (most) and helpful, shuttle service
6
Satisfactory. I believe Agonda overcharged the cost of my 10 day stay. After purchase the price went down by $400 US and a child should not be charged as an adult. I don’t believe that’s good customer service.
Rattavee S. Parovi Thailand, 29. ožujka 2015.
Great hotel but a bit too far out of town

Very clean, modern looking hotel. Bathroom is great. Good view also :)
9
Wilson F. Solo putnici Hong Kong, 27. ožujka 2015.
Good

Quiet clean parking is easy
7,3
Yuen Y. Parovi China, 22. ožujka 2015.
Good

Room is big
7,3
Comfortable
Consetta M. Parovi Philippines, 22. ožujka 2015.
Nice, quiet hotel

Friendly staff, excellent service, shuttle service
9
Our stay was excellent. I knew it was gonna be great from the beginning. I made a mistake with my booking date. They adjusted it for me though it says in the booking conditions that it cannot be changed. So I'm really thankful for the consideration they gave us. Plus they gave us a connecting room with my family though we didn't request for it. The hotel staff were great. Customer service is awesome though they don't speak english very well. Location is okay if you want to go to Ocean Park. It's a little far from the city but the hotel shuttle service made the commute easier since they service directly to the airport express/ifc mall. From there, you can go anywhere by taking the trains. I would definitely go back and recommend this hotel to my friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’hotel Island South Hong KongL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - RestoranL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Eksterijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - PogledL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05