Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Bazen L’hotel Island South Hong Kong - Predvorje L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Pub/salon L’hotel Island South Hong Kong - Pub/salon L’hotel Island South Hong Kong - Bazen L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Restoran L’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitness L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Eksterijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela
L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Predvorje L’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastanke L’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotela L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Apartman L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba L’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Jug Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2133recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2133)
Razvrstati po:
Joune T. Parovi Singapore, 2. kolovoza 2015.
Excellent stay

Good Service / Big room / Quiet location
9
Pros: Quiet during weekends / near Oceans park / Frequent shuttle service to Oceans park and HK MTR station Cons: Limited choice of food during weekends
Prijavi ovu recenziju
Wong S. Solo putnici Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
Price worth

Room comfortable, Staff friendly and price worth.
7,3
Good. I am taking a training nearby and just need a comfortable place to stay. This hotel just fit my needs. The room fee is not expensive. The staff are very friendly, helpful and polite. The room space is big enough.
Prijavi ovu recenziju
Howard K. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 29. srpnja 2015.
comfortable stay near the Ocean Park

Price, Location, comfort
6,7
we stayed in 2 rooms for 3 nights visiting parks, breakfast was not included and we did not regret, tried it one morning and the price should be good when they served a western breakfast. bacon and fried eggs where missing, there is nothing in the area according to the Hotels doormen, but crossing the road within 300 meters there is a 7 eleven store ,Starbucks and an Italian restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Pui S. Parovi Australia, 26. srpnja 2015.
Near Ocean Park, good price

Near ocean park, good price
7,7
Just 5 minutes away from Ocean Park by free shuttle bus or 15 mins by walk. Staffs are helpful and very good performance. If you are going to ocean park, it is a very good location but it's far away from city and the surrounding area is industry building.
Prijavi ovu recenziju
Sin Y. Parovi Hong Kong, 25. srpnja 2015.
reserved non-smoking rm but arranged a smoking rm

clean
6
Prijavi ovu recenziju
Lee H. Parovi Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Value for money

Location, price
7
Prijavi ovu recenziju
Lo S. Poslovni putnici China, 21. srpnja 2015.
L'hotel Island South

L'hotel Island South
7,7
Na
Prijavi ovu recenziju
Ricky P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
L Hotel is quit walking distance to Ocean Park

The room is clean and spacious, They have a wide Pool area, They serve a good taste of breakfast
9,7
L Hotel is a walking distance from Ocean Park that's the only thing I was remembered during our trip in Hong kong. It was all worth it we spend like almost half a day, because of the thrill of enjoying the Ocean Park World. I also had a relaxing morning soaking by their Tub and a good choice of breakfast. I can still work on my computer because of a their fast connection WIFI. Good Luck to everyone
Prijavi ovu recenziju
Hing Y. Parovi Hong Kong, 18. srpnja 2015.
so far okay

near ocean park, quiet, nice lobby
6,3
The room is okay...clean and spacious. But the location is too far..if u go to ocean park...this is a good choice.
Prijavi ovu recenziju
Tsoi W. Parovi China, 12. srpnja 2015.
L'hotel island south

location is quite remote, though the room is clean and comfortable
6,7
I requested a double room when I booked the room, I understand the hotel may not satisfied our request but still disappointed when they offered us twin room as I booked the hotel a numbers of days before.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’hotel Island South Hong KongL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - RestoranL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Eksterijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - PogledL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06