Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'hotel Island South

55 Wong Chuk Hang Rd, Hong Kong Otok Jug, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2376recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (2376)
Razvrstati po:
Wing L. Parovi Hong Kong, 26. svibnja 2016.
Not bad
4,7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Tsz F. Parovi China, 15. svibnja 2016.
reasonable price, spacious room, quiet location
6,7
ditto
Prijavi ovu recenziju
Choi Y. Parovi Hong Kong, 11. svibnja 2016.
mainly for ocean park
3,7
is very near to ocean park
Prijavi ovu recenziju
Alastair A. Solo putnici United Kingdom, 8. svibnja 2016.
aaa
5,7
enjoyed
Prijavi ovu recenziju
Karen A. Grupe Philippines, 3. svibnja 2016.
Toilet Stinks
5
Toilet smells like it was not cleaned enough. We can smell pee everywhere in the toilet.
Prijavi ovu recenziju
Henry Y. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. svibnja 2016.
Good value for money. Staff very nice
5
Room spacious, but surrounding a bit quiet
Prijavi ovu recenziju
Maggie L. Parovi Taiwan, 2. svibnja 2016.
Big room, firm bed
5
The room and value for this hotel is great. There is a bus stop just outside the hotel. The bed is firmer than I'm used to. The pool is smaller than I expected. However, all in all, the hotel is recommendable.
Prijavi ovu recenziju
Steven W. Poslovni putnici Indonesia, 22. travnja 2016.
Good Hotel, But it is so far From every where
4
Good for people need some quiteness, all facilities were so good but, if u need water or wanted to get some snacks, u cannot find any convinence store. Reachable by taxi. By bus will take u a long walk to the hotel. If u bring big lugage, be alert.
Prijavi ovu recenziju
Michael E. Solo putnici Poland, 9. travnja 2016.
hotel needs an urgent makeover
3,3
Maintenance, staff and hygiene must be improved
Prijavi ovu recenziju
Po Y. Solo putnici Hong Kong, 4. travnja 2016.
Relax
5
Wifi free and good. Room size big for one. Bathroom size is ok but with smell. It seems come from the shower curtain and the toilet. Otherwise look clean, towels without smell. Bath gel did not cause me allergy. Amenities available. Shower with water flow good. Pillow a little bit soft for me, mattress support ok, and blanket warm enough. Boiling kettle clean. Air conditioner functioning well. TV functioning well, quite a number of channel selection but not with the one I wanted. Location ok with bus stop nearby and shuttle available. However, the MTR station nearby is not yet operated and it located inside the industrial area. Hotel staffs' attitude are good.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
L’hotel Island South Hong KongL’hotel Island South Hong Kong - Dvorana za fitnessL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - Hrana i pićeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Pub/salonL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - ApartmanL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - Soba za sastankeL’hotel Island South Hong Kong - KafićL’hotel Island South Hong Kong - BazenL’hotel Island South Hong Kong - Hrana i pićeL’hotel Island South Hong Kong - UlazL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - Interijer hotelaL’hotel Island South Hong Kong - KafićL’hotel Island South Hong Kong - KartaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - KupaonicaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - Gostinjska sobaL’hotel Island South Hong Kong - PredvorjeL’hotel Island South Hong Kong - RestoranL’hotel Island South Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02