ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bazen L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska soba L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kupaonica L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Apartman L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotela L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Bife L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Plesna dvorana L’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1608

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 13398recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (13398)
Razvrstati po:
Mak W. Poslovni putnici Hong Kong, 24. veljače 2015.
nice hotel

best hotel in tsuen wan
8,7
Sonia T. Parovi Singapore, 23. veljače 2015.
Nice stay

Clean Big comfortable
9,3
Very convenient to MTR
Sonia T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. veljače 2015.
Great choice

Clean comfortable convenient
9,3
Walking distance to many food stall. Esp the nicest bean curd in town.
Hoi L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. veljače 2015.
Convenient but not clean

Excellent for convenience but worried about thr cleaniness of room when travelling with young children
5,3
Geraldine L. Parovi Philippines, 23. veljače 2015.
Too far from the city (Kowloon/hongkong)

Best view, room not as bad for a 5 star but not the most convenient hotel for us since we are mostly in hkg side
4,7
Just fine since I made a mistake in booking my hotel bec I. Really wanted L Hotel but I never thought I got the L Nina hotel instead. All the places I need to go was just in causeway bay and Kowloon. I tried my best to fix it thru Agoda since they will Also see that I have another booking at L hotel in causeway bay but They weren't helpful and hotel doesn't want to bend. It costs me a lot of taxi bec the mtr is too much walking for us. Hotel is nice and clean but the area is not really our destination. That what makes it sad
Sonia T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. veljače 2015.
Happy

Convenient with nearby shops
9,3
Great!
Tan P. Parovi Singapore, 20. veljače 2015.
excellent stay

near to shopping mall n MTR
8
Great stay except the TV is old and not working. Should upgrade the amenities in the room
Hsieh A. Parovi United States of America, 20. veljače 2015.
Global Customer Sevice is great!

Service, Location and Managment
10
Thanks to the global customer service, we got the early check in and nice upgrade to large room with an unbelievable hangout view. This is the best hotel experience for us in HK.
Pui K. Poslovni putnici Hong Kong, 15. veljače 2015.
its ok
6,7
big
Kam Y. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
Disappointed

1. Price 2. Location
6,7
One month before I made a reservation and I request to have a high floor room, a king size bed with sea view. But unfortunately I think this hotel almost fully booking, I got a room in 12th floor(this building had 42th floor) The room not small not big but the bathroom really small. Towels - dirty!! not only one, we found at least two. Bed - a bit hard. I stay this hotel before here had some room really nice! It was a good experience... Um anyway good luck:)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hong KongL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Plesna dvoranaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - UlazL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - OkružjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Kafić


AS-AGWEB-3A02