Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 17161recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (17161)
Razvrstati po:
Wing C. Parovi Hong Kong, 29. svibnja 2016.
ok
5,3
ok
Prijavi ovu recenziju
Wing K. Parovi Canada, 29. svibnja 2016.
Wonderful stay, will come again.
6
We stayed in this property few times before, never disappointed.The only thing that you have to pay for the wifi and spend a little more time for checking in, it always a lineup. Bus terminal right under the hotel and the MTR only couple minutes walk. It provide easy connections to the airport.We are so happy with our stay. Will call again.
Prijavi ovu recenziju
Sau S. Grupe United States of America, 29. svibnja 2016.
Wireless connection
4
The worst part to stay in this hotel is the poor wireless connection. Our phones have the data but the connection here is so bad and sometime we can't even receive an incoming calls.
Prijavi ovu recenziju
Candice C. Poslovni putnici Singapore, 28. svibnja 2016.
summary- check in system very bad
5
the check in system is very poor...all guest check in at 2pm...long queue long waiting and only 3 staff help for 1000 over rooms...very bad
Prijavi ovu recenziju
Sarah W. Grupe Macau, 28. svibnja 2016.
Wedding
6,7
Excellent hotel
Prijavi ovu recenziju
Pui K. Parovi Hong Kong, 28. svibnja 2016.
Dirty place
1,7
Unacceptable as this is 5 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Audun A. Solo putnici Norway, 28. svibnja 2016.
Not a five star hotel
2
Had a layover due to a cancelled flight and arrived late. The receptionist seemed to be half asleep, couldn't find my reservation. Not free wifi even if it said so on the website. Room was ok, but tons of dust under and around bed and brown spots in the toilet. At breakfast they couldn't find my name and wanted me to pay even when I said it was included on my reservation. I had to go back to the room to find my phone with the reservation, and down to the reception and made them give me a voucher and up to the breakfast again. Such a pain. I've had better breakfast at most 3 star hotels. I wouldn't stay here again unless I had to because of a convention.
Prijavi ovu recenziju
Kin Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 28. svibnja 2016.
Nice swimming pool
5
Good sea view and big toilet . Very convenient with several shopping malls nearby
Prijavi ovu recenziju
Richard Y. Poslovni putnici United States of America, 27. svibnja 2016.
Overall is good
5
I recommend this hotel. One thing they have to improve is the internet connection. They don't provide free internet services in room but just the lobby area but you rarely get connected.
Prijavi ovu recenziju
Edna W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. svibnja 2016.
Staff were not warm and friendly
3,3
Staff were very unfriendly. Language is definitely a barrier. Although the mall that is connected to the hotel is a plus but if you are planning to go to Disneyland or Oceanpark, book your hotel around Kowloon. The view from our hotel is nice to but that's about it. Not the best location. Breakfast is so so and it's the same everyday. Got tired of it after two days. Wifi is only available in public areas otherwise you pay HK$30 for an hour.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong KongL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08