Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 17096recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (17096)
Razvrstati po:
Jerry A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. svibnja 2016.
Amazing!
5,7
Very nice place and very relaxing, it has a comfortable bed perfect for me and my family. Will surely go back!
Summe C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 23. svibnja 2016.
Dissapointed
3,7
The room and location is good for the price. However, staff is inhospitable, rooms are in sir need of deep cleaning and renovation. Lobby is always extremely crowded with tour groups, mostly from mainland China.
Ip L. Parovi China, 22. svibnja 2016.
so far so good
4,7
the room not clean enough
De K. Grupe Malaysia, 22. svibnja 2016.
Should improve more
3,3
5 star hotel no free wifi in the room , staff attitude very bad.
Paul Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
L'Nina hotel experience
5,3
L'hotel Nina is a very popular choice for tourists. During our stay, there were so many guests. The staff tried their best to accommodate us all by being quick and curt, but not very warm. Our room was big and spacious enough to hold 2 double beds. The hotel forgot to put an extra bed the first night but we were just too tired to ask for it when we arrived past midnight. They put one the next day after we told them about our booking arrangements. Surprisingly the extra bed managed to fit in the room. Our room had a good view of the bay. Towels, although clean, were already worn out. Likewise, linen had a few stain marks. The tv is in need of an upgrade. The hotel is located near shopping malls (walking distance) that we didn't have to go to town to do our last minute shopping. It was also located near the mtr station, tsuen Wan west, making going to other parts of hongkong very easy. Overall, our stay wasn't so bad. I wouldn't mind going back.
Yiu W. Parovi Australia, 21. svibnja 2016.
Great Location, amazing view from the room!
5,7
Booked a standard room and got upgraded to deluxe king bed on 71 floor. Price is reasonable and only 5-10 mins walk to restaurant, cinema and shops. Highly recommended!
Fung S. Poslovni putnici China, 21. svibnja 2016.
value for money
4,3
Good in general
Chee S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. svibnja 2016.
Satified
4,7
Great stay
Melissa C. Solo putnici New Zealand, 18. svibnja 2016.
Not worth the price
2,3
The bathroom had a lot of mold growing on the walls & ceiling. Staff weren't very helpful after 1st call to room service the guy that answered the phone told me he was on a break, he put me through to another no. that wasn't answered when I called back 5 mind later they said it will be a charge of $33hkg to get a bucket of ice & wine glasses sent to the room.
Chia F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. svibnja 2016.
Big room but not up to expectation
3
Big room with 2 double bed and big hotel. Walking distance to nearest mtr. Poor check in due to long queue, approx 1 hr 15 mins. Check in service attitude poor, no explanation etc. Nearby food reasonable. Supermarket reasonable. Bed dirty, had bed bug. Shower facilities reasonable. Price reasonable. Would rate 3 stars hotel.
1 od 1 recenzija
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong KongL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Dvorana za fitnessL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Interijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Eksterijer hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Pub/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KafićL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PogledL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RecepcijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - PredvorjeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - RestoranL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - BifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - KupaonicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Soba za sastankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Gostinjska sobaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - ApartmanL’Hotel Nina et Convention Centre Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05