Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La Anclar Hometel

A. Bonifacio Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La Anclar Hometel Davao - Predvorje La Anclar Hometel Davao - Gostinjska soba La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela La Anclar Hometel Davao - Predvorje La Anclar Hometel Davao - Predvorje La Anclar Hometel Davao - Gostinjska soba La Anclar Hometel Davao - Gostinjska soba La Anclar Hometel Davao - Sadržaji La Anclar Hometel Davao - Sadržaji La Anclar Hometel Davao - Sadržaji La Anclar Hometel Davao - Sadržaji La Anclar Hometel Davao - Eksterijer hotela La Anclar Hometel Davao - Kupaonica La Anclar Hometel Davao - Recepcija La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela
La Anclar Hometel Davao - Gostinjska soba La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela La Anclar Hometel Davao - Gostinjska soba La Anclar Hometel Davao - Interijer hotela La Anclar Hometel Davao - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 88recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (88)
Razvrstati po:
Edwin D. Poslovni putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
so so stay

none
6,3
not so good.. wifi not working in the room as advertised in the internet. Food is just ok but not that good..
Prijavi ovu recenziju
Ilyn M. Grupe Philippines, 17. srpnja 2015.
Good location

location, free breakfast, early check in
8,3
it was good... but during our stay wifi was not working.. buffet breakfast on our last day...
Prijavi ovu recenziju
John A. Poslovni putnici Philippines, 23. svibnja 2015.
accesible, near school, affordable

nice room, friendly, clean
8
La anclar hometel is very nice that i will refer to all my friends
Prijavi ovu recenziju
Paul M. Parovi United Kingdom, 8. veljače 2015.
Low cost, low grade hotel

Low cost
4,3
Brief thankfully.
Prijavi ovu recenziju
Em K. Grupe Philippines, 14. rujna 2014.
La Anclar Review

Clean, comfortable, accessible to transportation
9
Prijavi ovu recenziju
Mark G. Parovi Philippines, 21. veljače 2014.
Great and satisfied

Location, accessibility, city center
7,3
It was great we do all the things that we planned because of the location and everything was to like mall, night life etc. The staff was attentive they help me check in earlier and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Clive B. Parovi United Kingdom, 1. siječnja 2014.
Happy and comfortable.

Freindly staff, central location, great value for money.
10
LaAnclar is a located close to some fabulous shopping malls and great restaurants. This is my second stay at this hotel and the staff are very friendly and attentive. I would highly recommend this hotel as very good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Takuya N. Poslovni putnici Japan, 20. listopada 2013.
Relax and Comfortable to stay in first stay in Dav

Service of staff, Clean room, place
9,3
Staff arrange me the special tour and that was very helpful. If I have a chance to go to Davao, I will stay La Anclar Hometal again.
Prijavi ovu recenziju
Betty L. Poslovni putnici Philippines, 23. lipnja 2013.
not satisfied with the service.

friendly,courteous and helpful guard.
3,7
hotel staff is the receptionist and breakfast server. poor internet connection in the room.receptionist is not trained when asked where she can recommend places to go.no beverages available in their cafeteria.
Prijavi ovu recenziju
Heilho S. Parovi Philippines, 17. travnja 2013.
Not satisfied with the service

Nothing not mention
2,7
Not pleasant.... Not satisfied...,. They should train the staff more on customer service oriented
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La Anclar Hometel DavaoLa Anclar Hometel Davao - PredvorjeLa Anclar Hometel Davao - Gostinjska sobaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - PredvorjeLa Anclar Hometel Davao - PredvorjeLa Anclar Hometel Davao - Gostinjska sobaLa Anclar Hometel Davao - Gostinjska sobaLa Anclar Hometel Davao - SadržajiLa Anclar Hometel Davao - SadržajiLa Anclar Hometel Davao - SadržajiLa Anclar Hometel Davao - SadržajiLa Anclar Hometel Davao - Eksterijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - KupaonicaLa Anclar Hometel Davao - RecepcijaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - Gostinjska sobaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - Gostinjska sobaLa Anclar Hometel Davao - Interijer hotelaLa Anclar Hometel Davao - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01