Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La De Bua Hotel

1 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba
La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Predvorje La De Bua Hotel Phuket - Ulaz La De Bua Hotel Phuket - Eksterijer hotela La De Bua Hotel Phuket - Recepcija La De Bua Hotel Phuket - Predvorje La De Bua Hotel Phuket - Sadržaji La De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela La De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela La De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 22

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 466recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (466)
Razvrstati po:
German M. Solo putnici United States of America, 26. siječnja 2016.
Always happy to coming back

location,room size,big bathroom
7
Happy
Prijavi ovu recenziju
Asri R. Parovi Malaysia, 11. siječnja 2016.
4 days 3 night stay at La De Bua

1. Nice location, near the beach and restaurant just next door 2. Very helpful staff. 3. Hotel rate is cheap.
7
This is our first visit to Phuket. It take 1 hour trip from airport to the hotel for 800baht. Upon arrival at the hotel we checked in without any problem. We used lift to our 4th floor room. Both the room and bath are spacious and very tidy. TV, air-condition and ventilator are available and functioning well except for the tv remote battery control which were immediately replaced when being informed. This hotel does not have any restaurant on it own but are available next door and nearby areas. It's very near to the beach and and other shopping facilities. Bike rental are available next door for 200-250baht per 24hours. This hotel is worth for money - Asri Rashidi & Mazapuspita
Prijavi ovu recenziju
Les R. Solo putnici United Kingdom, 8. prosinca 2015.
Best beds in Phuket

Beds, location
7,3
Beds are big and very, very comfortable, neither too firm nor too soft.
Prijavi ovu recenziju
Tsui F. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. studenog 2015.
Room next to construction site on ground floor

Location, convenience and size
6,3
It was weird to be put on the ground floor. Did not feel secure at all with kids. Good value for money for those who want comfort and convenience.
Prijavi ovu recenziju
Bundit N. Parovi Thailand, 20. studenog 2015.
good hotel

service location and beer
6,3
It is very beautiful hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chia G. Parovi Malaysia, 26. listopada 2015.
Room is good but receptionist need to be improved

1. Room is very clean with all utilities provided, inclusive of hair dryer and water boiler. Location is good.
6,7
Enjoy the room and location very much. However the receptionist need to be improved, the lady staff is a but blur but friendly, the guy staff is not polite, and even sleep at lobby. When we arrived the lady checked the record and said they didnt have our booking record and their room are full, she bcame panic and started calling (i guess must be calling her management), after that she said we can check in already. Okay, i dont know what is happening, as long as i can check in then nevermind. When we checked out, she went and checked the room and wanted to bill us for potato chips and mineral water, i told her we didnt take any thing then she show me the bill dated 17/10/2015 whereas i check in on 24/10/2015. After i told her my check in date she said sorry, then i can leave the hotel. About the guy staff, we waited for the transport which we have arranged but it has been late, we ask the guy to help to call but he is very rude, asking for the phone number but talking like we bring trouble to him. Ends up before he able to call our transport arrived. Overall is ok provided no need to deal with the staff. We enjoy the room really well as it has everything with cheap price of room
Prijavi ovu recenziju
Colm R. Grupe Ireland, 20. rujna 2015.
enjoyable stay

comfort, location and friendly staff
9,7
Great comfortable room with comfortable beds and a nice size bathroom
Prijavi ovu recenziju
Kamonchanok S. Parovi Thailand, 12. rujna 2015.
nice staff location

valoue for money
6
Prijavi ovu recenziju
Kamonchanok S. Parovi Thailand, 11. rujna 2015.
nice staff location

valoue for money
6
the room are ok, staff was nice
Prijavi ovu recenziju
Bill M. Parovi United States of America, 7. rujna 2015.
Still my favorite budget hotel in Patong

Location, cost, cleanliness
7,7
I've stayed at this hotel numerous times over the past few years. It is still my favorite budget hotel in Patong. It's in a quiet little soi but not very far from Bangla/Junceylon, maybe a 5 minute walk. It's a low cost hotel with a nice sizable room and very clean. Next door there's a laundry place which adds to the convenience.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La De Bua Hotel PhuketLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - PredvorjeLa De Bua Hotel Phuket - UlazLa De Bua Hotel Phuket - Eksterijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - RecepcijaLa De Bua Hotel Phuket - PredvorjeLa De Bua Hotel Phuket - SadržajiLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08