Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La De Bua Hotel

1 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba
La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Gostinjska soba La De Bua Hotel Phuket - Kupaonica La De Bua Hotel Phuket - Predvorje La De Bua Hotel Phuket - Ulaz La De Bua Hotel Phuket - Eksterijer hotela La De Bua Hotel Phuket - Recepcija La De Bua Hotel Phuket - Predvorje La De Bua Hotel Phuket - Sadržaji La De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela La De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 22

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 446recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (446)
Razvrstati po:
David S. Solo putnici Australia, 13. kolovoza 2015.
Good value

Location, staff, bathroom
8
Very good location for nightlife areas, staff very helpful, huge bathroom, very comfortable bed.
Prijavi ovu recenziju
Thani S. Parovi Qatar, 2. kolovoza 2015.
super good hotel

all is good
8,7
Prijavi ovu recenziju
Caroline E. Solo putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
Good location

Location near Bangla road, staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
Benjamin S. Solo putnici Singapore, 30. srpnja 2015.
One of the Best stays in Patong

Staff performace, location, clealiness
9
If you're staying in patong for a long time, this is the place for you. The staffs are friendly, the place is clean and comfortable, slots for you to park your motorbike. Just a few steps outside and you have 7-11. Worth the price i've paid for. Definitely staying here again.
Prijavi ovu recenziju
Irfan A. Grupe United Arab Emirates, 21. srpnja 2015.
Pethetic service

Location
3
First of all no answer to telephone calls. We were expecting airport pickup, however we hired a cab to the next worst thing... Precise location. It took us an hour to locate the hotel to find a front desk who also happened to be the room service. He took us to our rooms only to call us back within minutes with a rude info to relcated since there are some other guest occuping the given rooms. That was too much to handle and we promplty shifted other very comfy hotel nearby. Strongly recommend agaist this hotel as any requirements will be answered by a rude " check with agoda.com "
Prijavi ovu recenziju
Ester S. Grupe Indonesia, 12. lipnja 2015.
nice hotel...near to the beach

price ok...safety ...clean
6
nice room and big bed
Prijavi ovu recenziju
Liew K. Solo putnici Malaysia, 5. svibnja 2015.
👍🏻👍🏻

Clean, near to everywhere I wanna to go, wifi is good,
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Dyron H. Solo putnici Philippines, 4. svibnja 2015.
Recommended if you stay in Center of Patong

Clean Room, Friendly Staff, Location
10
Lovely stay! I would stay again when I am back. Price if ok, clean is always clean, big room, big bed, location is superb.
Prijavi ovu recenziju
Mandy L. Parovi Malaysia, 16. travnja 2015.
Good stay

Location, big room, cleanliness
7
Our stay for 4 nights was ok. The hotel is near to Bangla Road & Jungceylon.
Prijavi ovu recenziju
Joanne P. Parovi United Kingdom, 17. ožujka 2015.
Good experience

Location, room, staff
8,3
We stayed here three nights, the location was brilliant, staff were so friendly and would help you with anything you needed. It's great value for money, the rooms were spacious and modern, very clean, fresh towels everyday, and Wifi was really good. Would definitely stay here again!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La De Bua Hotel PhuketLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - Gostinjska sobaLa De Bua Hotel Phuket - KupaonicaLa De Bua Hotel Phuket - PredvorjeLa De Bua Hotel Phuket - UlazLa De Bua Hotel Phuket - Eksterijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - RecepcijaLa De Bua Hotel Phuket - PredvorjeLa De Bua Hotel Phuket - SadržajiLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotelaLa De Bua Hotel Phuket - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A01