Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La Gloria Residence Inn

Corner Borromeo and Climaco Streets, Colon, grad Cebu , Filipini 6010 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kupaonica La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kupaonica La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Predvorje La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Recepcija La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Predvorje La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Recepcija La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić
La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Colon Broj soba: 28
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 62recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (62)
Razvrstati po:
Bjorn R. Obitelji sa malom djecom Norway, 26. kolovoza 2015.
Renovated hotel, noisy, terrible breakfast

The best about our stay was that the room was renovated.
4,3
The breakfast was so bad that we returned it. We got two dry toast with one scrambled egg. They put an extra bed in the room for a high price and then we had no space at all to move on or to put our things. The location is so bad that we where scared just to run from the Taxi and in to the hotel. We will never return.
Prijavi ovu recenziju
Jonelie D. Poslovni putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
No elevator. Poor location.

room
4
my mom kept complaining about the absence of elevators. She has a problem with her lower back so this posed as a huge issue. I hope they rectify this soon.
Prijavi ovu recenziju
Gary N. Poslovni putnici United States of America, 11. lipnja 2015.
Business Travel

Close to my business, affordable, comfortable
8,7
Very nice, I would stay again
Prijavi ovu recenziju
Gary N. Poslovni putnici United States of America, 10. lipnja 2015.
Business stay for my fiancee

Close to business, friendly, helpful
9,3
The stay was nice and the staff was helpful. Only issue was no elevator, had to walk up to 4th floor each time she went out
Prijavi ovu recenziju
Paul R. Solo putnici United Kingdom, 2. ožujka 2015.
Pleasant stay for Bus Station.(south ) Stopover

Handy for Bus terminal and shopping mall (no more cinema) and nice rooms (but extra wet bathroom...). Acceptable breakfast - but only available til 9am...
7,3
Pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Annabelle B. Parovi Philippines, 19. veljače 2015.
Good value for money

Conveniently located, helpful staff, good value for money.
7
We only stayed for a night so everything was fine. Staff were friendly. The location is accessible to almost anywhere. Good value for money too.
Prijavi ovu recenziju
Leong K. Solo putnici Malaysia, 27. siječnja 2015.
Best

Staff friendly, best location
8,7
Best
Prijavi ovu recenziju
Leong K. Parovi Malaysia, 22. siječnja 2015.
Best of the best

Best location, friendly staff and reasonable price
8,3
The staff very friendly, they are helpful. The hotel location is very close to the most famous attractions. Just 2-5 min to famous street Colon Street and Osmena Blvd, 5 min to South Bus Terminal. I will come back to this hotel for my next visit to Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Parovi United States of America, 21. rujna 2014.
Quick stay

nothing
5,3
Prijavi ovu recenziju
Sivaranjani S. Grupe Singapore, 30. lipnja 2014.
Quite good

Value for money Location Staff
6,3
Good value for money and generally near most tourist attractions, but we were three of us and the room was a bit of a squeeze for us. The bathroom had some funky smell too, though it was clean. The breakfast is a bit meager , just a sausage, egg, rice and 3,in,1 coffee. The staff are a huge plus though. Super friendly and warm :) Would recommend this for budget travelers, who just need a comfortable place to stay in while they are in Cebu.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La Gloria Residence Inn grad Cebu La Gloria Residence Inn grad Cebu  - KupaonicaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KupaonicaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - PredvorjeLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - RecepcijaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - PredvorjeLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - RecepcijaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02