Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La Gloria Residence Inn

Corner Borromeo and Climaco Streets, Pahina, grad Cebu , Filipini 6010 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kupaonica La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kupaonica La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Predvorje La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Recepcija La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Predvorje La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Recepcija La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić
La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Kafić La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotela La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba La Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Pahina Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 72recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (72)
Razvrstati po:
Karen G. Parovi Philippines, 25. siječnja 2016.
The Air Condition Went Down!

Clean,Room is Nice,Location is very accessible
7
Overall stay was okay but on our last Day the Aircon went down. it was around 2am when we went back to our hotel room. Our Room is pretty hot instead of giving us a cold air it went into fan mode I don't know why. so we sleep unsatisfied. but well it was okay. I hope when I get back to cebu they will give me a better service. Thanks
Prijavi ovu recenziju
Tomas T. Parovi Czech Republic, 6. siječnja 2016.
One night stay

Clean, quiet, felt secure
6
Only for one night, nice, clean. Close to South Bus Terminal, just 5 minutes walking.
Prijavi ovu recenziju
Kirill L. Parovi Russia, 2. siječnja 2016.
Cheap place for transit

Cheap, close to ferry pier and helpful staff
6,3
We used the hotel only for a night stay before moving to Bohol after late flight. Everything was ok except for a few things. The sole very small window was actually in front of the wall (about 15 cm to the wall), air conditioner could really cool better and the worst was a strong smell in a room. Anyway for the price given (about $50) it was a best offer not far from the pier terminals.
Prijavi ovu recenziju
Marichu S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. prosinca 2015.
Pleasant stay

Room comfort, staff, location.
8,3
It was a very pleasant stay. We arrived very early at the hotel as we landed early morning from Cebu port. We were supposed to just dropped our things as we know the standard time for check in is around 12noon-3pm depends of the hotel policies. But I was surprised because they let us checked in already at around 8-9am in the morning when we got there. It's very welcoming and accommodating as I felt because it's the first time I encountered. I booked a 1 family room for 4 adults and 1 standard room for 2. But they gave us 3 standard rooms which is good as we could have more privacy for some couples and with our kids. They had a very nice modern shower which has 3 sets and the faucets. Not spacious room but quite enough size for a standard room. The bed is very comfy and the sheets. They had a modern touch botton door bell. The filipino breakfast was good too.ohh we even ordered an extra 1 cup of rice but we pay nothing. The only problem I noticed was the bathroom isn't that clean for me. But so far it was a great stay. We'll surely come bak.
Prijavi ovu recenziju
Marichu S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. prosinca 2015.
Great stay

Staff,room location
8
Great stay. We'll surely come back
Prijavi ovu recenziju
Sharon G. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. prosinca 2015.
Great value option with nice room

room, location, price
8
We had a good stay here. I was pleasantly surprised by the quality of the room - we had a family room with young kids and it was great except that the air conditioner did not work properly and it got hot and dripped water into one of our bags. The breakfast is ok. Location is good. We did not find the area sketchy. Good value
Prijavi ovu recenziju
Sam S. Grupe Philippines, 10. listopada 2015.
Value for money

Price, Standard, Staff
8,7
Comfortable. It would help more if directions to the place would be clearer. A bigger signage would help as well.
Prijavi ovu recenziju
Bjorn R. Obitelji sa malom djecom Norway, 26. kolovoza 2015.
Renovated hotel, noisy, terrible breakfast

The best about our stay was that the room was renovated.
4,3
The breakfast was so bad that we returned it. We got two dry toast with one scrambled egg. They put an extra bed in the room for a high price and then we had no space at all to move on or to put our things. The location is so bad that we where scared just to run from the Taxi and in to the hotel. We will never return.
Prijavi ovu recenziju
Jonelie D. Poslovni putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
No elevator. Poor location.

room
4
my mom kept complaining about the absence of elevators. She has a problem with her lower back so this posed as a huge issue. I hope they rectify this soon.
Prijavi ovu recenziju
Gary N. Poslovni putnici United States of America, 11. lipnja 2015.
Business Travel

Close to my business, affordable, comfortable
8,7
Very nice, I would stay again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La Gloria Residence Inn grad Cebu La Gloria Residence Inn grad Cebu  - KupaonicaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KupaonicaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Eksterijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - PredvorjeLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - RecepcijaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - PredvorjeLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - RecepcijaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - KafićLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Interijer hotelaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska sobaLa Gloria Residence Inn grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07