Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La Mirada Hotel

Angasil Road, Mactan Lapu-lapu City, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 199recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
5,5
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (199)
Razvrstati po:
Donald U. Parovi Canada, 1. veljače 2016.
Great rate from Agoda

Gym. Pool. View
10
Our second stay at this location. We really loved it! Hope to spend some time there again.
Prijavi ovu recenziju
Yoohan S. Poslovni putnici Philippines, 10. prosinca 2015.
Satisfied

Room, Nice swimming pool, Staff
9,7
It was great stay nice view of swimming pool and beach at the balcony,clean and comfortable room,and accommodating staff.
Prijavi ovu recenziju
Kook N. Poslovni putnici South Korea, 21. kolovoza 2015.
There is no taxi, very far from main road

99% korean
3
its not like a hotel, more on condo. no room service even massage or food. very small pool and limited area for breakfast. you can not go out with taxi or even jeepney. you can ask taxi from staff, but sometimes there is no taxi more than an hour. if there is taxi, you need to pay additional 100 pesos for a ride. if you stay for business? never ever stay this hotel. and 99% are Korean.
Prijavi ovu recenziju
Riccardo G. Parovi Italy, 18. kolovoza 2015.
Good location, services a little limited yet

Location, seashore, staff performance
7,7
The staff was very friendly and helpful, and the location is nice, even if the beach still need some work to be defined as "white" and rock-free. Services are still a little bit limited, and only one restaurant is not really enough for the three buildings around. Anyway, the rooms are spacious and clean.
Prijavi ovu recenziju
Allexis D. Grupe Philippines, 3. kolovoza 2015.
Good Place To Chill

Accommodating Staff. Good choices of food for breakfast. Peaceful.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Neil A. Poslovni putnici Philippines, 2. kolovoza 2015.
La Mirada Hotel
2,7
I originally booked a room in La Mirada, but when I arrived at the hotel, the front desk informed me that they moved my room into one of their other hotels in the area (2 buildings away) which is considerably much much older! Their reason was because all their rooms at La Mirada were already fully-booked even though I have already paid my room in full thru Agoda. Definitely not coming back.
Prijavi ovu recenziju
John C. Obitelji sa odraslom djecom Ireland, 7. lipnja 2015.
great stay

beach,pools, security
10
very friendly and helpful staff. we enjoyed our stay,and going back again in a few weeks time.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad Z. Solo putnici Bangladesh, 31. svibnja 2015.
location

location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Ryan M. Solo putnici Canada, 4. svibnja 2015.
Decent for the money

Clean, friendly service, gym
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hiroyuki N. Parovi Japan, 4. svibnja 2015.
Seclusion Hotel

clean and good 3 pools and environment
7,7
Taxi extra cost issue
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
La Mirada Hotel otok Mactan La Mirada Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLa Mirada Hotel otok Mactan  - PredvorjeLa Mirada Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLa Mirada Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLa Mirada Hotel otok Mactan  - BazenLa Mirada Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLa Mirada Hotel otok Mactan  - RestoranLa Mirada Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLa Mirada Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLa Mirada Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLa Mirada Hotel otok Mactan  - PredvorjeLa Mirada Hotel otok Mactan  - PredvorjeLa Mirada Hotel otok Mactan  - PlažaLa Mirada Hotel otok Mactan  - Eksterijer hotelaLa Mirada Hotel otok Mactan  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04