Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

La Suite Hotel

52 Ma May Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Apartman La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Kupaonica La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Kupaonica La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Restoran La Suite Hotel Hanoi - Predvorje La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Kupaonica
La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Gostinjska soba La Suite Hotel Hanoi - Apartman La Suite Hotel Hanoi - Balkon/terasa La Suite Hotel Hanoi - Interijer hotela La Suite Hotel Hanoi - Interijer hotela
Područje Stara četvrt Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 636recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (636)
Razvrstati po:
Tan B. Parovi Singapore, 4. lipnja 2015.
First time in Hanoi

staff, location & cleanliness
7,3
Need to improve some areas, no wifi for the whole stay, hot water not hot enough for showers, but the staff are polite.
Prijavi ovu recenziju
Jensen Y. Poslovni putnici Singapore, 22. ožujka 2015.
Great Value

Location, Location, Location
9,3
Bed is comfortable, location is really great. Wifi signal a little weak.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer H. Solo putnici United States of America, 10. veljače 2015.
Nice Hotel on Ma May

bath tub, internet, caring staff
7,7
This is a good hotel for under 25 dollars. The staff is quite caring, and showed concern when I wasn't feeling well and missed meals. They arranged airport pickup that I thought was fine. Sometimes they were a little pushy about booking tours. I think some of the plumbing should be checked, though it wasn't a huge problem. The wifi was unstable at times.
Prijavi ovu recenziju
Sulistyo A. Solo putnici Indonesia, 19. siječnja 2015.
breakfast not good

location is good
5,3
Prijavi ovu recenziju
Raymund A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. siječnja 2015.
Great value in the middle of old quarters

Location, big executive rooms, staff attitude
7,3
The hotel location is excellent if you want to be in the midst of the vibe of the old quarters. This is great specially during weekends when the street gets closed down to vehicular traffic to provide space for sidewalk food stalls. The weekend night market is also just a few meters away. Room wise, the executive suite on the 5th floor was bright and spacious. It was overlooking the busy street but noise level was tolerable. They had a tub (which had inconsistent hot and cold water) though a shower head would have been better. While the dining options in the hotel is nil, there are LOTS just right outside. They are in the midst of renovation and changing name so should be better. Overall, it's a basic place with good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Arawansa T. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2014.
may

location,friendly staffs,good service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kosal S. Parovi Cambodia, 10. prosinca 2014.
It's located in the good place with the good price

Good location, good price and comfort
8
its short time but great
Prijavi ovu recenziju
Sazid S. Solo putnici Bangladesh, 8. prosinca 2014.
it was my surprise to upgraded into suit room

location
8,3
It was good....the breakfast is definitely noy 3 stat standard ...but i was really happy to upgraded into suit room ....loved the stay of my couple of night in hanoi
Prijavi ovu recenziju
Jun S. Solo putnici New Zealand, 19. studenog 2014.
Third stay at my go-to hotel in hanoi

Location, front desk and affordability.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jun S. Parovi New Zealand, 16. studenog 2014.
Returned for a comfortable second stay

Location, front desk and affordability.
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

La Suite Hotel HanoiLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - ApartmanLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - KupaonicaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - KupaonicaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - RestoranLa Suite Hotel Hanoi - PredvorjeLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - KupaonicaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - Gostinjska sobaLa Suite Hotel Hanoi - ApartmanLa Suite Hotel Hanoi - Balkon/terasaLa Suite Hotel Hanoi - Interijer hotelaLa Suite Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06