Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1059recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1059)
Razvrstati po:
Ludovicus T. Poslovni putnici Belgium, 22. kolovoza 2015.
nice location

location
8
Prijavi ovu recenziju
Ludovicus T. Poslovni putnici Belgium, 20. kolovoza 2015.
good hotel

location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Gabor H. Poslovni putnici Hungary, 14. kolovoza 2015.
Lan kwai

Location, staff
7
They forgot to pick me up at airport, Although I requested, so I was waiting for about half hour, then decided to take a cab. One nice thing is they allowed to take a shower after I checked out. Overall it was just okay
Prijavi ovu recenziju
Noel F. Parovi Australia, 23. srpnja 2015.
Great location!

Staff, location, reasinable price
8
Very good. It is a very nice hotel in the centre of the city, clean rooms etc....UPGRADE to a bigger room people, the standard room is tiny...I'm SO glad I upgraded after going to our originally booked standard room and seeing the size....we couldn't even move out luggage around the bed it was so small. But the next size up was great. Staff are fantastic really, breakfast is also very good.
Prijavi ovu recenziju
Maximilian T. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2015.
locatioon was excellent and the handphone ws handy

free phone to use wit free calls and location
8,3
Excellent. Room is small though but location made up for it
Prijavi ovu recenziju
Christine S. Poslovni putnici Malaysia, 12. srpnja 2015.
Overall was ok but need refurbishment

1. LOCATION GOOD 2. HELPFUL STAFFS 3. STRONG WIFI
6,3
Overall ok on the hotel location which is centrally located in Central. However i find the hotel require. 1. Refurbishment - lamp is spoilt - carpet is quite sticky 2. Pillow ia too soft din really sleep well
Prijavi ovu recenziju
James O. Poslovni putnici United Kingdom, 9. srpnja 2015.
good business hotel

location x 3
7,3
Prijavi ovu recenziju
Lawrence H. Solo putnici United Kingdom, 4. srpnja 2015.
Lkf hotel

Location, price
9
Good quality, cost effective, good location hotel
Prijavi ovu recenziju
Benoit D. Poslovni putnici Switzerland, 21. lipnja 2015.
great location

location, location, location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Bate-Erdene B. Poslovni putnici Mongolia, 15. lipnja 2015.
great location

great location great location great location great location great location great location
8,7
great location great location great location great location great location great location great location great location
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08