Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1030recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1030)
Razvrstati po:
Eunjeong K. Solo putnici South Korea, 25. svibnja 2015.
Kind staffs Nice place

Kind staffs Good breakfast Good condition
9,7
Really satisfied.
Albert T. Poslovni putnici Australia, 10. svibnja 2015.
Great location funky hotel

location, free IDD & local calls, nice design
8,7
Jonathan C. Solo putnici Singapore, 4. svibnja 2015.
Great Hotel @ Great Location

Location, Room, Staff
7,7
This is a great boutique hotel located in a very convenient part of HK Island
Yong Y. Poslovni putnici China, 26. travnja 2015.
good location and service

Good location helpful staff and night life
7,7
Very good location for night life
Janice B. Parovi Philippines, 18. travnja 2015.
Great location

Location, location, location
8
We loved that it is near the shops and restaurants. We can walk everywhere. The room is very small and the walls are thin so we can hear our neighbors' convos and it's not nice when they decide to have long discussions at 3am. The lobby smells strongly of air freshener. While the scent is nice, I had to hold my breath or I'll get a headache.
James O. Poslovni putnici United Kingdom, 1. travnja 2015.
good location

location value clean
7
Robert S. Solo putnici Philippines, 13. ožujka 2015.
fast check in & out, upgraded room

upgraded room, walking distance to HK Airport Express, near nightspots
7,3
quite good. Upgraded to harbor view room with balcony. Nice.
Julia P. Parovi United Kingdom, 21. veljače 2015.
New Year stay

Location, Polite staff, comfortable room.
7,3
Good stay in central location. Close to ferries and many restaurants.
Bradley S. Solo putnici Australia, 15. veljače 2015.
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!
Eric M. Solo putnici Australia, 8. veljače 2015.
An excellent experience!

I loved the location of the hotel, really easy to walk everywhere and close to galleries and all the major shopping areas in Central.
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01