ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 955recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (955)
Razvrstati po:
Elena H. Parovi Singapore, 12. listopada 2014.
Great location

Location, Food and Staff
10
It was great! We love the location and the closeness of great food around.
Jonathan C. Solo putnici Singapore, 28. rujna 2014.
Total Convenience

1) Location 2) Price 3) Service
9
This hotel is so well located that I can walk from the Airport Express Station and any nearby drinking hole... The shopping district is just 2 subway stations away
Chan Y. Parovi Hong Kong, 24. rujna 2014.
Decent Place in HK

Special deco, Clean Room, Value for Money
7
It was good, I booked it very last minute in the midnight, the staff is helpful, room deco is quite special and interesting.
Mark L. Poslovni putnici United Kingdom, 14. rujna 2014.
avoid the dining room at all costs

the view, the bed and the mobile phone that came free with the room
5,3
The food was terrible and the dining room staff just plan rude. Breakfast ceased being served at 1030, we arrived at 1015 and we were asked to leave the dining room and leave our food uneaten at 1030am. Breakfast was abysmal for $320HK - we emailed Winnie the Chief Exec but she never even bothered to reply. There are far better hotels locally - we spent over £1000 at this hotel and we will not be going back.
Reece H. Poslovni putnici Australia, 12. rujna 2014.
One night business stay

Location, comfort, standard
6,7
Having one awards I did expect slightly better. The hotel was in a great location and was comfortable. Rooms are okay and overall the hotel was good. I did request 30 mins longer for checkout due to leaving at this time for my flight but was rejected and told it is not flexible. I would have liked to experience the restaurant but I the night I was there it was booked out
James O. Poslovni putnici United Kingdom, 11. rujna 2014.
good location Hong Kong

location cleanliness value for money
6,7
Argiris E. Parovi Australia, 11. rujna 2014.
What a great location

Location. Staff. Views.
8,3
Very comfortable two night stay. Room was a touch small but we were fine. It's all about the location and wonderful staff that make this hotel worth a look-in. Cheers
Roger H. Poslovni putnici United Kingdom, 5. rujna 2014.
Good place close to City but very small rooms

Location, Price and area for diner
7,7
Good value for money
Tianfu Z. Poslovni putnici Singapore, 2. rujna 2014.
Budget hotel

price, price, price
6,7
Affordable hotel with basic facilities. Although the hotel name is Lan Kwai Fang hotel, it is not situated at LKF. 10-15min walk away. The TV in the room is very small by current standards.
Yong Y. Poslovni putnici China, 2. rujna 2014.
good location in hk small room.

Good location good food , good place to shopping
8
Good location and place go shopping and drink place

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B04