Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1092recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1092)
Razvrstati po:
Anna H. Solo putnici Hong Kong, 3. siječnja 2016.
Quite convenient

Location, service, cleanness
8
Prijavi ovu recenziju
Tidarat M. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 3. siječnja 2016.
Last minute booking, small room unrealistic pics.

location, thats, all.
5,7
It was a brief one night. We are siblings of 4 and we booked the Family Connected Room that sleeps 4 people. It basically is just 2 standard rooms with joining doors. Rooms are small but alright for a night. Bathroom was creative. Nothing to complain but it is definitely not a four-star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Sirinij C. Solo putnici Thailand, 2. siječnja 2016.
Room is very small, location is not good by car

Helpful staff, cleanliness
5,3
Not very impressive, room is too small
Prijavi ovu recenziju
Maximilian T. Parovi Malaysia, 21. prosinca 2015.
gem in the middle of central

staff are great and accomodating. location and very honoest staff. lost something, staff found it and agree to send it back to Malaysia for us.
9,3
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan C. Solo putnici Singapore, 13. prosinca 2015.
Great Hotel in Great Location

1) Location 2) Lounge 3) Staff
8,3
Had a fantastic time staying in a great hotel with a fantastic lounge
Prijavi ovu recenziju
Paul C. Poslovni putnici Australia, 13. prosinca 2015.
Fine location with small rooms

Location location location
4,7
There is no city view so don't pay for city view and apparently according to the staff the rooms are smaller with city view in comparison to the mountain view even though the price is more expensive. there is no need to book with the early bird because if there is any problem or requests on the rooms their answer will always be because it is the early bird booking .... It was a fine hotel in the past now it is very disappointing .
Prijavi ovu recenziju
Jean-Philippe C. Solo putnici Singapore, 12. prosinca 2015.
hk

n/a
10
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Poslovni putnici Canada, 10. prosinca 2015.
Another good stay

Location, cleanliness, staff
9
Prijavi ovu recenziju
Stephanie P. Parovi United Kingdom, 6. prosinca 2015.
Review

Location location location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Poslovni putnici Canada, 28. studenog 2015.
Stayed again

Location, cleanliness and staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04