ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 996recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (996)
Razvrstati po:
Marco L. Parovi Canada, 17. siječnja 2015.
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there
Lucy B. Poslovni putnici United Kingdom, 15. siječnja 2015.
LKF @ KUF

compfort, design, staff
9,7
Bate-Erdene B. Poslovni putnici Mongolia, 15. siječnja 2015.
good location and love the ihandy

good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
8,3
good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
Boon S. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Clean and Comfortable

it is Clean, and the room has space for luggages and the location is very convenient
7,3
Wing N. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 4. siječnja 2015.
the room decoration is in chinese tradition style

the room is tidy with beautiful decoration, the harbour view is marvelous, very good for wedding photo taking
6
Mark S. Parovi Singapore, 26. prosinca 2014.
nothing really impressive

service, nice bed, snacks
4
other than the above 3, there is nothing that i liked about this hotel. the guest are making so much noise and the door doesnt even blocked the noise. i felt so annoyed the whole night. the room was small and i didnt like it... the location is bad. only the bed was comfortable. nothing else to shout about.
Tung F. Parovi Singapore, 23. prosinca 2014.
central location hotel

staff, location and room deco
6,7
Good boutique hotel
Tung F. Parovi Singapore, 22. prosinca 2014.
lan kui fang hotel

central location, staff performance, unique deco room
7
Great. Near mrt and Hong Kong Macau ferry point
Cossel C. Solo putnici Australia, 18. prosinca 2014.
Single night stay

Value for money, unique themed decoration, location
8,7
Dion K. Poslovni putnici United Kingdom, 1. prosinca 2014.
Excellent hotel can't fault it for value, location

Staff, location, price
8,7
Very easy and enjoyable. Nothing was too much trouble for the attentive staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C08