ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1013recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1013)
Razvrstati po:
Robert S. Solo putnici Philippines, 13. ožujka 2015.
fast check in & out, upgraded room

upgraded room, walking distance to HK Airport Express, near nightspots
7,3
quite good. Upgraded to harbor view room with balcony. Nice.
Julia P. Parovi United Kingdom, 21. veljače 2015.
New Year stay

Location, Polite staff, comfortable room.
7,3
Good stay in central location. Close to ferries and many restaurants.
Bradley S. Solo putnici Australia, 15. veljače 2015.
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!
Eric M. Solo putnici Australia, 8. veljače 2015.
An excellent experience!

I loved the location of the hotel, really easy to walk everywhere and close to galleries and all the major shopping areas in Central.
10
Degan S. Poslovni putnici United States of America, 7. veljače 2015.
hip hotel

great location across the street from the most famous dim sum restaurant in UK. great friendly staff. you get the feeling that you're staying at the hotel where the rock stars stay.
7
I stayed in a small harbor view room. It was the most tiny room I have ever seen. A little too expensive for the lack of space. But it had a magnificent view with a balcony and was strangely glamorous. I had to switch hotels the second night so I could get a little bigger room to do my yoga stretches in.
Lai W. Poslovni putnici Hong Kong, 3. veljače 2015.
Good location but steep slope

good location, smiling face and clean room
6,7
very friendly staff and good location. However, the slope is a bit steep for old people.
Michael P. Poslovni putnici Canada, 31. siječnja 2015.
Good stay as usual

Location, staff, cleanliness
8
I stay here reasonably often, and it rarely disappoints. The staff is great, the rooms are good size and layout for Hong Kong, and the location can't be beat.
Marco L. Parovi Canada, 17. siječnja 2015.
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there
Lucy B. Poslovni putnici United Kingdom, 15. siječnja 2015.
LKF @ KUF

compfort, design, staff
9,7
Bate-Erdene B. Poslovni putnici Mongolia, 15. siječnja 2015.
good location and love the ihandy

good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
8,3
good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C06