Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1108recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1108)
Razvrstati po:
Siu P. Poslovni putnici Hong Kong, 2. svibnja 2016.
Great
5,3
cleanliness, with promotion but i cannot see in agoda, need to book within the hotel's homepage
Michael P. Poslovni putnici Canada, 18. travnja 2016.
Delivered again
6
I stay here quite often. It is close to my client and to good restaurants. The staff are good and the rooms clean and comfortable.
Yoth T. Solo putnici Thailand, 13. travnja 2016.
Good
6
Impressed
Bo Y. Obitelji sa malom djecom South Korea, 12. travnja 2016.
ㅇㅇ
6
ㅇㅇ
Sae W. Parovi South Korea, 4. ožujka 2016.
very good location
5,7
next to Lan Kwai Fong. if u want to stay in Central. this hotel is perfact location.
Hsiu W. Grupe Taiwan, 29. veljače 2016.
Good location!
5,3
Can be expected!
Kenneth S. Poslovni putnici Malaysia, 27. veljače 2016.
Location close to Central

Cleanliness, comfort and close to business district of central
7
Being business travelers, this is a reasonably clean and convenient hotel, which is close to Hong Kong Central business district.
Anna H. Solo putnici Hong Kong, 3. siječnja 2016.
Quite convenient

Location, service, cleanness
8
Tidarat M. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 3. siječnja 2016.
Last minute booking, small room unrealistic pics.

location, thats, all.
5,7
It was a brief one night. We are siblings of 4 and we booked the Family Connected Room that sleeps 4 people. It basically is just 2 standard rooms with joining doors. Rooms are small but alright for a night. Bathroom was creative. Nothing to complain but it is definitely not a four-star hotel.
Sirinij C. Solo putnici Thailand, 2. siječnja 2016.
Room is very small, location is not good by car

Helpful staff, cleanliness
5,3
Not very impressive, room is too small
1 od 1 recenzija
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - VrtLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - UlazLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - UlazLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08