Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Kafić Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitness Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastanke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotela Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska soba Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartman Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće
Mjesto: Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 162
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 875recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (875)
Chee S. Grupe Malaysia, 12. travnja 2014.
Fantastic Hotel.

Value for money, close to nightlife area, close to shopping areas.
8
Convenient for traveller.
Hiroko M. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 6. travnja 2014.
Very good location but you need wisdom

staff with English speaking ability and prompt action, convenient location
8,7
Guaranteed that you'll enjoy their prompt action for everything, from carrying your luggage to calling a taxi. It won't let you complain. On the other hand, you may need a few wisdom about the location. Guide books says it's convenient located in Noho & Soho area, app 5 minutes walk from Sheung Wan Station. True. However they miss telling you it's halfway up a hill. Keep your luggage light and wear sneakers. Also take hotel's address with you. There's a hotel named Hotel LKF by Rhombus near this hotel. Local people call them Lan Kwai Fong also and often get confused. Chances are that you'll be taken there. This is how a hotel clerk gave me their address card when I left for shopping. Hop this helps you. Enjoy your stay in this hotel. You'll surely have a good time!
Muk C. Solo putnici Hong Kong, 1. travnja 2014.
good location lots of goodies nearby

good restaurants nearby, lots of bars nearby, easily accessible
8,3
lots of great food nearby, the highlights were roast goose at yung kee, restaurants called yard bird and little bao are all within walking distance. lots of other good food in the area (soho), and is also walking distance from LKF, for those who enjoy a vibrant nightlife and drinking. easily accessible to MTR and ferries and buses and taxis, so very conventient and lots of malls nearby for those who like to shop for branded goods
Yong Y. Poslovni putnici China, 29. ožujka 2014.
Very nice location

Good for night life ,city life and shopping
6
Rahmat A. Parovi Singapore, 29. ožujka 2014.
Sleep with comfort

Clean,decoration and central.
8
I really enjoyed staying in this hotel. The decor was beautiful. Nothing more to complain,will return and recommend to friends.
James O. Poslovni putnici United Kingdom, 21. ožujka 2014.
value hotel centrally located

location, near City, price
5,7
Stephane A. Poslovni putnici France, 21. ožujka 2014.
Good location, a bit old but reasonable prices

Location, price
6,3
Was correct. Hotel not fantastic, a bit old inside. But location is very good, few min walk form Queens Road
James V. Solo putnici New Zealand, 16. ožujka 2014.
Friendly Staff, Great location

Friendly Staff, Great Location, Nice Rooms
8,3
I had a short stay but a nice one - the hotel is right on the doorstep to the multitudes of shops, bars and restaurants in HK central. The rooms aren't the biggest but they are fitted quite nice and you won't spend long in there anyway.
Chen L. Poslovni putnici Taiwan, 13. ožujka 2014.
normal but good location

friendly staff, good location, close to local restaurant
7
i booked a harbor view room.but there is a construction site working on that really noise my sleeping( im a light sleeper). I requested for changing the room. Staff were nice to do it for me. general is ok.
Ove R. Poslovni putnici Norway, 7. ožujka 2014.
Good location

Location, price, standard
7,3
Good hotel with nice rooms. Location is also good, and the staff was service minded and good at speaking English. Will be back for sure.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Eksterijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - KafićLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Dvorana za fitnessLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Soba za sastankeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interijer hotelaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Gostinjska sobaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkon/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmanLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i pićeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A04