Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lancaster Hotel

Matumbo Road, Lapu-Lapu City, Mactan Island, otok Mactan , otok Mactan , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 372recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (372)
Razvrstati po:
Rachel A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. prosinca 2015.
My disappointed arrival in lancaster hotel

Staff were polite
6
Difficult to find,Room was ok,acceptable,comfort room,no bidet,the stairs,hallway was dirty,
Prijavi ovu recenziju
Roderick S. Solo putnici Philippines, 5. listopada 2015.
So so hotel

Staff were helpful
4,7
Not so good
Prijavi ovu recenziju
Maricon M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. rujna 2015.
good for family intend to stay longer.

good
5
Prijavi ovu recenziju
Niklas W. Grupe Sweden, 30. prosinca 2014.
Like a horror movie
2,7
Disaster
Prijavi ovu recenziju
Iago C. Obitelji sa malom djecom Spain, 13. studenog 2014.
not so good

close to the airport,
4,7
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Prijavi ovu recenziju
Hsiuchuan Y. Solo putnici Taiwan, 5. studenog 2014.
near airport

location
6
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici United States of America, 15. listopada 2014.
good staff

staff,room facilities,hot water
7
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Solo putnici New Zealand, 4. listopada 2014.
really bad standard
2,7
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Prijavi ovu recenziju
Cherry A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. kolovoza 2014.
Not that good to stay

The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
5,3
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Prijavi ovu recenziju
Yuen H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 27. lipnja 2014.
Looks like a time sharing old apartment .

Friendly staff, near the airport and spacious room.
4
No hot water
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Lancaster Hotel otok Mactan Lancaster Hotel otok Mactan  - Eksterijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - OkružjeLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - SadržajiLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - RestoranLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - OkružjeLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - RestoranLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08