Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lancaster Hotel

Matumbo Road, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, otok Mactan , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lancaster Hotel otok Mactan  - Eksterijer hotela Lancaster Hotel otok Mactan  - Recepcija Lancaster Hotel otok Mactan  - Recepcija Lancaster Hotel otok Mactan  - Recepcija Lancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Lancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Lancaster Hotel otok Mactan  - Okružje Lancaster Hotel otok Mactan  - Recepcija Lancaster Hotel otok Mactan  - Bazen Lancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Lancaster Hotel otok Mactan  - Bazen Lancaster Hotel otok Mactan  - Sadržaji Lancaster Hotel otok Mactan  - Bazen Lancaster Hotel otok Mactan  - Bazen Lancaster Hotel otok Mactan  - Restoran Lancaster Hotel otok Mactan  - Bazen
Lancaster Hotel otok Mactan  - Okružje Lancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotela Lancaster Hotel otok Mactan  - Restoran Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba Lancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba
Područje Mactan Island Broj soba: 42

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 368recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,0
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (368)
Razvrstati po:
Niklas W. Grupe Sweden, 30. prosinca 2014.
Like a horror movie
2,7
Disaster
Prijavi ovu recenziju
Iago C. Obitelji sa malom djecom Spain, 13. studenog 2014.
not so good

close to the airport,
4,7
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Prijavi ovu recenziju
Hsiuchuan Y. Solo putnici Taiwan, 5. studenog 2014.
near airport

location
6
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Solo putnici United States of America, 15. listopada 2014.
good staff

staff,room facilities,hot water
7
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Solo putnici New Zealand, 4. listopada 2014.
really bad standard
2,7
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Prijavi ovu recenziju
Cherry A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. kolovoza 2014.
Not that good to stay

The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
5,3
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Prijavi ovu recenziju
Yuen H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 27. lipnja 2014.
Looks like a time sharing old apartment .

Friendly staff, near the airport and spacious room.
4
No hot water
Prijavi ovu recenziju
Sonja G. Parovi United States of America, 7. veljače 2014.
The hotel looked scary when we arrived!

Big room.
4,7
The room was big but could have been cleaner, there were cobwebs in the corners and the sheets did not seem clean!
Prijavi ovu recenziju
Joel H. Solo putnici United States of America, 20. siječnja 2014.
comfortable and cheap

comfortable, cheap, good staff
7
good stay. location is on Mactan island, so a little far from the city, but the price can't be beat.
Prijavi ovu recenziju
Samuel K. Grupe Switzerland, 18. siječnja 2014.
don t go there.

none
2
we got a room in the underbasement, that was in really bad shape.far away from the so called lobby. personal was unfriendly. we could bot even talk to the owner.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lancaster Hotel otok Mactan Lancaster Hotel otok Mactan  - Eksterijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - OkružjeLancaster Hotel otok Mactan  - RecepcijaLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - SadržajiLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - RestoranLancaster Hotel otok Mactan  - BazenLancaster Hotel otok Mactan  - OkružjeLancaster Hotel otok Mactan  - Interijer hotelaLancaster Hotel otok Mactan  - RestoranLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska sobaLancaster Hotel otok Mactan  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05