ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotela Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotela Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Predvorje Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kupaonica Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kupaonica Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kafić Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Posao Centar
Područje Mongkok Broj soba: 64
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 935recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (935)
Razvrstati po:
Mustaffa A. Poslovni putnici Malaysia, 22. listopada 2014.
Not bad stay

Access to major road
4
Not a bad stay after all.
Koonhang L. Solo putnici Hong Kong, 29. rujna 2014.
Nice place

Quiet place, nice service, service people with professional skills and smile
7,3
Loga K. Solo putnici India, 25. rujna 2014.
not worth the money

walkable to mtr
3
the front desk staffs are very rude, the internet has a firewall you cannot login in to official site or use outlook. very small rooms and toilets even in double or triple sharing. not worth the money
Kwoon Y. Solo putnici United Kingdom, 24. rujna 2014.
The worst hotel I've ever stayed in
2
My room was small, I mean ridiculously small. The bath room stinks and I can even smell it with the door closed while I'm in bed. The place is dirty and I can smell the mold from the air con. The worst thing is, one night I wiped the dirt from the table with the shower towel they provide and just left it inside the toilet ON THE FLOOR. The next evening when I'm back to the hotel after a day out. Everything seems fine and the room was clearly cleaned by the hotel. However, after I took a shower and was planning to the towel the hotel provide, I found out the dirt I wiped on the towel last night was still there, on a nicely folded "clean" towel. This is crazy and just unacceptable. So I went to the reception the next morning, told them about the situation, and checked out one day earlier. They didn't even apologize. Epic.
Yuen Z. Poslovni putnici Hong Kong, 23. rujna 2014.
Friendly

Location, price, facilities
7
Rui T. Solo putnici Malaysia, 22. rujna 2014.
nice

wifi
6,7
still good
Yiu T. Solo putnici Hong Kong, 12. rujna 2014.
Simply simple

price, cleaness and
6,7
Teck H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Good

Clean,Ground Floor, good value of money
6
Overall 80% satisfied....
Andy F. Solo putnici Hong Kong, 11. rujna 2014.
no good

-
2
no good
Judy N. Poslovni putnici Hong Kong, 6. rujna 2014.
Good location Value for money

Value for money, location, room quality
7
This hotel is in a great location, 5 mins walk from Prince Edward MTR station. The rooms are recently renovated so are very nice. Bathroom is very tiny, not suitable for big guys. There is no F&B facility but the area has lots of restaurants and cafe, so this is not a problem. Staff at hotel counter is very helpful and friendly. I will recommend this to budget travellers.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lander Hotel Prince Edward Hong KongLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotelaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotelaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - PredvorjeLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KupaonicaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KupaonicaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KafićLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Posao Centar


AS-AGWEB-3B08