ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotela Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotela Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Predvorje Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kupaonica Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kupaonica Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska soba Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Kafić Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Posao Centar
Područje Mongkok Broj soba: 64
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 900recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (900)
Razvrstati po:
Yiu T. Solo putnici Hong Kong, 12. rujna 2014.
Simply simple

price, cleaness and
6,7
Teck H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. rujna 2014.
Good

Clean,Ground Floor, good value of money
6
Overall 80% satisfied....
Phoenix Z. Poslovni putnici United States of America, 5. rujna 2014.
Worst Hotel Experience I've Had

Convenient to subway
4
Internet access is blocked except for websites. I was unable to check my email, nothing except ports 80 and 443 (and 53). Not that I noticed much; the room is impossible to work in anyway. There is a desk, but it is woefully inadequate; I had to put the phone and the tea tray on the bed just to get enough space to fit my laptop on it. And the tiny stool (I didn't even get a chair) was comfortable for about 30 seconds before I gave up and went down to the lobby to work. Meanwhile, I complained to the staff THREE TIMES about the internet problem, and they never did anything helpful about it. Speaking of which, several of the staff were quite rude to me, and when I asked for help locating nearby ATMs and internet cafes, they didn't know where anything was. I was excited to come to Hong Kong, but this hotel stay nearly made me cut my trip short.
Robert E. Parovi Philippines, 3. rujna 2014.
Very nice

clean, good smell, friendly staff
8,7
Mostly out of the room during the day but sleeping in their room is very cozy and its very clean. Will come back to this hotel again when visiting HK
Yujie L. Solo putnici China, 24. kolovoza 2014.
well

servise,clean,comfortable
9,3
Seng K. Solo putnici Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Convinient & clean

Friendly staff
7,7
Poh Y. Solo putnici Malaysia, 22. kolovoza 2014.
Nice

near to the train station , easy to get food at the nearby hotel.
7
yes , is comfortable . is neat n clean.
Quincy Y. Poslovni putnici Hong Kong, 12. kolovoza 2014.
cheap but clean

cheap but clean quite far away from the MTR
6,7
cheap but clean quite far away from the MTR average
L L. Solo putnici China, 5. kolovoza 2014.
Tiny room , but ok

Tiny room
6,3
Ok
Irvan W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Good and bad

Room are great, comfortable bed, clean space
8,7
My stay in LH was great everything was great except one thing. The hotel is far away from MTR station you need to walk at leat 10-15 minutes. But everything was nice

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lander Hotel Prince Edward Hong KongLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotelaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Eksterijer hotelaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - PredvorjeLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KupaonicaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KupaonicaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Gostinjska sobaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KafićLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Posao Centar


AS-AGWEB-3C03