ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Mongkok Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2716recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2716)
Razvrstati po:
Vorasead R. Solo putnici Thailand, 18. siječnja 2015.
Good place to stay over night

Nice location for shopping, heart of the city and comfortable room.
9
Stuffs quite nice, good services
Yin M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. siječnja 2015.
Attentive staff

Staff service, location and arts
8,3
It was very good with attentive staff. The cleaners clean up the room every time we leave the room hence it was very near whenever we are back.
Chi L. Poslovni putnici Macau, 11. siječnja 2015.
Good service and excellent location

Very near to MTR,staffs super nice and very clean room
8,3
Cavin K. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Comfortable, convenient

In overall the hotel is great . What I like most is their matteress and pillow are comfortable.
9,3
Best among the best so far I stayed compared to royal
Diyah S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2015.
nice hotel

nice, clean, good view
10
Eddy G. Parovi Indonesia, 2. siječnja 2015.
Greatest Moment

The room, location, cleaness
9,7
Awesome
Hock Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 31. prosinca 2014.
Great Location

Great Location, Good night activity in Shopping Area, Cleanliness
8,7
Li J. Parovi Singapore, 28. prosinca 2014.
Lovely Hotel

location, cleanliness and friendly staff
10
It is always my favourite hotel in the Kowloon area because of its strategic location. Always enjoy my stay at this hotel. Lovely!
Ronnie C. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 27. prosinca 2014.
Good location hotel in HK (Kowloon side)

Location, iPhone service and Nice SPA
6,7
Overall, the stay is OK. Location convenient to the Mongkok MTR and certain room types provide free access to their iPhone 4 service for free local calls and internet access which can be used both within and outside the hotel.
Riniati J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. prosinca 2014.
Best hotel in hong kong

Best location, best service, clean and good size room
9,7
Enjoyed our stay in Langham Place. Love the location and the room size. We spent our Christmas there and booked the lunch in advance requested for a good seat near window and was given a real good window seat. Good spread for lunch and they have gingerbread decoration booth and Santa claus, my 3yo girl really enjoyed herself very much. Because of the location in the heart of shopping area, we can put our shopping stuffs back to the room and head out again continue shopping. Really wonderful!!! The only thing that we don't realy like is the pillows, a little too soft to our liking. Other than that, all are superb. Will definitely come back here again for our next visit.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04