ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Mongkok Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2771recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2771)
Razvrstati po:
Wai K. Parovi Hong Kong, 22. ožujka 2015.
good location to shop, new and clean.

good location to shop in Mongkok, new hotel and good maintance
8,7
Yau L. Solo putnici Hong Kong, 20. ožujka 2015.
Good

Location, room, parking
7,3
very good
Lim B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. ožujka 2015.
Not bad

Room, friendly house keeping,
7,3
Good
Sio M. Solo putnici Singapore, 20. ožujka 2015.
Beyond expectations

Proactive n responsive staff
9,3
Exceeds expectations
Jerome K. Parovi United States of America, 18. ožujka 2015.
Excellent hotel

Great room. Very clean. Very modern.
9,3
Elishe Q. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. ožujka 2015.
Good location and superb staff service

Location , staff service and convenience
9,3
Firstly I was greeted with a very helpful porter at the entrance that directed us to the lobby to check in. The staff who did our check in was Ms Nicole. She was really friendly and made us felt so welcome! She was also attentive to notice that my bday was the following day and they gave me a surprise by having a bday cake placed in the room on that day! The only thing I think they need to improve on was the detail given , as I was traveling with my hubby and son, there was only 2 sets of dental kits n tower in the bathroom which I've to call them to request another set for my son.
Ong K. Parovi Singapore, 14. ožujka 2015.
Nice hotel at great location

Location, nice room, cleanliness
8
Comfortable and nice room. Great location just above Mongkok MTR. Lots of cafes and restaurant nearby. Staff are friendly.
Teerawat A. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. ožujka 2015.
Good

Good location
9
Good
Chieh H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. ožujka 2015.
Great and Value for Money

Convenient Location, Great Service, Clean Rooms
9
My family enjoyed ourselves during the stay, and the attention they paid to our 5 month old infant. Baby cot and some wet wipes were provided complimentary w/o us asking for it. The rooms were clean and nicely done up. Will come back again if we visit HongKong
Ching C. Solo putnici Malaysia, 11. ožujka 2015.
nice hotel

comfortable , convenience and reasonable price
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08