ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Mongkok Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2593recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2593)
Razvrstati po:
Suet C. Parovi Hong Kong, 12. listopada 2014.
Langham Place hotel review

room, services and location is better
10
Yeo P. Parovi Malaysia, 11. listopada 2014.
Best Location

Good Location. Comfort Room. Nice design
8,7
Peaceful, convenience, reached most places we want
Jiayi W. Grupe Singapore, 7. listopada 2014.
4night stay at Langham

The rooms were big and spacious, the location was excellent and the staff were friendly
9,3
5 days and 4 nights
Erickson M. Parovi Philippines, 6. listopada 2014.
I love this hotel!!!

Location, the room itself, and the staff,
9,3
I loved my stay here. It was pleasant from the time I checked in. The staff at the concierge were very friendly during check-in/out. Everything worked in the room: the wifi was fast, had enough english channels, the room was superb (Rm 3301), and the view was MAGNIFICENT!!! I wish i could live in that room. And when you go down from the hotel, everything is just nearby. I'll definitely stay in this hotel again.
Anna L. Parovi Philippines, 6. listopada 2014.
Expensive but worth it

Room, location, service
9
Room was comfortable and clean. Location is excellent. Near mall, eateries and train. Staff are polite.
Lawrence K. Parovi Malaysia, 28. rujna 2014.
room is small,bad connection wifi,check in after 3

good location
5
bad connection wifi,room is too small,expensive room rates
Cecilia Y. Parovi Singapore, 22. rujna 2014.
very good service and location

service level, friendly staff, good facilities , good location
9,7
Fantastic. Enjoyed the stay very much. All the Staff we have encountered very attentive to details. Langham made the stay during my birthday memorable.
Jimmy W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. rujna 2014.
Awesome stay!

comfortable, convenient and classy!
9,7
Highly satisfied for the provided services. Very clean and very near to Mongkok MTR station.
Erin W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 16. rujna 2014.
We loved langham place

The rooms were luxurious, the staff were fantastic, the beds were amazingly comfortable
9,7
We loved this hotel, everything was exceptional, even in a typhoon! What a great start to a boliday
Yenny Y. Grupe Indonesia, 16. rujna 2014.
Trio Room

Provides room for 3 persons group travelling, linked to a mall and MTR, good food
7,7
Great. I would be back if I want to be located ard Mongkok. Provides room for 3 pax travelling

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07