ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Mongkok Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2604recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2604)
Razvrstati po:
Ka F. Obitelji sa odraslom djecom Macau, 29. listopada 2014.
wonderful experience

accommodation service (courtesy & carefulness), Location, Food quality
9
relaxation
Alex T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. listopada 2014.
My place is ace !!

Location, comfort, convenience
9,7
Superb !!
Vey L. Parovi Singapore, 27. listopada 2014.
Great location and value for money!

Great location, service and accessibility to good food.
8,3
The location is definitely the main reason why we chose this hotel. However, we were pleasantly surprised by the well furnished and clean room, and the nice swimming pool at 41st storey overlooking the entire Mongkok precinct.
Hiu K. Parovi Hong Kong, 26. listopada 2014.
Nice stay.

Hygiene, Nice quality personal cleaning products.
9,3
Nice location.
Ngoc H. Parovi Vietnam, 26. listopada 2014.
Clean, convenient and professional

Location, cleanliness and club lounge service
9,3
Overall very pleasant Room s spacious and clean Club lounge service is world-class
Daoyang L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. listopada 2014.
Excellent hotel for families with small children

Location, Cleanliness, Spacious
9
It was our first time in a Langham hotel, and it was an excellent choice, even though it was on the pricey side. The front desk and other service staff made us feel welcome, and our needs were attended to very promptly. We had 2 young kids, and a cot was provided free of charge to our room. In addition, there were toys that our children could borrow throughout our stay to keep them entertained. The rooms were large, and had great views. The pool was supposed to be heated, but it was still a tad cold.
Yap L. Grupe Singapore, 25. listopada 2014.
FANTASTIC SERVICE

Locality, service and good Chinese restaurant
7,7
Fantastic Service, Good locality, Best Chinese restaurant!
Kah Y. Parovi Malaysia, 25. listopada 2014.
Covienient, Luxury and Helpful Staff

Covienient, Luxury and Helpful Staff
9,7
My stay at Langham Place Mongkok Hotel was great. Great and variety of breakfast. Very convenient - located right on top of the MRT. Next to shopping complex - Langham Place.
Suet C. Parovi Hong Kong, 12. listopada 2014.
Langham Place hotel review

room, services and location is better
10
Yeo P. Parovi Malaysia, 11. listopada 2014.
Best Location

Good Location. Comfort Room. Nice design
8,7
Peaceful, convenience, reached most places we want

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01