Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 664
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2903recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2903)
Razvrstati po:
Adrian B. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2015.
Great Location and modern

Nice room, shopping area and modern ammenities
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Nam C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
AMAZING

SERVICE, CLEAN, LOVELY LOCATION
9
THEY NEVER DISAPPOINT ME EVERYTIME I STAY HERE. GOOD HOTEL and it is so WORTH IT
Prijavi ovu recenziju
Cai F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. srpnja 2015.
Relax , comfort stay

Clean , good location , nice food
9,3
Great for most of the part , but slightly unhappy a bit of collecting room key after check in . But was solve fast by duty manager Johnny . Thanks for his help
Prijavi ovu recenziju
Cai F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. srpnja 2015.
Best Stay

best location for shoppers , nice comfort bed , great food inside and outside of hotel
9,3
Great , best stay .
Prijavi ovu recenziju
Liew S. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2015.
Fantastic n convenience

Strategic, convenient, good for shopping
8
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Good hotel for us

The location is next to the mtr station n shoping mall, the room is clean and the staffs very helpful
7,3
We feel great and for sure we will come to stay at Langham Place when we visit Hong Kong. The staffs very helpful to me.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Solo putnici Australia, 14. srpnja 2015.
The best hotel experience I have ever had.

Chuan Spa, the Club package and associated restaurants and room/bathroom comfort.
9,7
Perfect. Restful and refreshing.
Prijavi ovu recenziju
Arjun S. Parovi India, 8. srpnja 2015.
An extended vacation in Hong Kong

Location (connected to a mall and MTR (tube)). overall ambience, cleanliness and room quality. Smiling service.
8,3
We spent twelve days at the Langham in an Espace room. Very pleased with our stay and would be happy to go back. It is connected to a mall with many restaurants that suit every mood and every pocket. Also connected to the MTR which is very good in Hong Kong, so this was convenient. We used the rooftop swimming pool extensively and the fitness centre once in a way. The restaurants were adequate for a five star, but in fairness we did not try the Michelin rated Cantonese restaurant. The staff were friendly and spoke enough English to get by. Our daughter was staying there at the same time in another room, and loved the breakfasts. Overall as a family, although the hotel was somewhat expensive, we were more than satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Tee S. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 8. srpnja 2015.
convenient, clean, helpful staff

friendly staff, near to MTR & shopping area
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Ka H. Obitelji sa malom djecom Canada, 7. srpnja 2015.
Excellent service, nice location and h facilities.

Location, hotel service and hotel facilities.
9,3
I like Langham place hotel location, hotel service and facilities. I will book Langham place next time when I back to HK.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - KupaonicaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Luksuzni salonLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Luksuzni salonLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Luksuzni salonLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Luksuzni salonLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04