ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Predvorje Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Bazen Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/salon
Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Restoran Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centar Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Langham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2496recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (2496)
Razvrstati po:
Veron S. Parovi Singapore, 1. rujna 2014.
convenient

friendly staff, convenient location and wow service
10
Wonderful
Judy S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 29. kolovoza 2014.
Great hotel!!!

Location, great services, and clean
9,7
Excellence!
Delphine T. Parovi Singapore, 28. kolovoza 2014.
Hotel services & Location

Great location, Friendly & Helpful Hotel Staffs & Cleanliness environment.
10
My first time stay at this hotel. Fast & prompt Check-In with the services provided by the hotel staff. Easy access to the MTR Station (Mongkok Station). Hotel is connected via a Linkway from Langham Place. ( Shopping Complex with many shops and great food ). Impressed & was surprised when I came back to my room at night ( 2nd day of my stay, which was my Birthday), with a Birthday Cake , Birthday Greeting Card & Complimentary Drink Voucher place inside my hotel room. I'm really touched. Will book the hotel if I will to visit Hong Kong again.
Judy S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 27. kolovoza 2014.
Five stars hotel

Well location, staff performance is excellence, and very clean.
9,7
I am very please for my staying. They are so well to perpare welcome you.
Cheung L. Solo putnici Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
No swimming pool

Very good location.
6,3
Chan W. Obitelji sa malom djecom Macau, 24. kolovoza 2014.
Excellent

Good Location, Good Swim pool and nice spa
9,3
Ngoc V. Parovi Australia, 21. kolovoza 2014.
great location and awesome gym, swimming and spa !

love the swimming and spa on top floor. the hotel is in the heart of mongkok just a few mins walk to the lady market, sport wear street and local restaurants.
8,7
We booked for 4 nights. The bed was very comfortable and they also offer dvd player in the room. Free internet. Stagf waa friendly and helpful. The bathroom was nice and big. Overall the hotel provided all the essential to make you feel like home.
Sijie S. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
super good location hotel

location, comfort, room size
8,7
i enjoyed my stay at this hotel because of the comfort of the room and also the location. it is just situated above the mongkok mtr station and below has a wide variety of food stalls and shops. nearby also has the night markets. however i found the room very cold..too cold for comfort.
Bernt N. Obitelji sa malom djecom Norway, 20. kolovoza 2014.
Great for families

Extra options to cater for children and good location.
9,3
Good service from staff. Room was very clean and well maintained. Great location with connection to shopping centre from lobby
Siang F. Parovi Singapore, 20. kolovoza 2014.
Overall we enjoyed our stay here

cleanliness, comfort bed & pillow, convenient
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Langham Place Mongkok Hotel Hong KongLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - PredvorjeLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - BazenLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/salonLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - RestoranLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Spa centarLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmanLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLangham Place Mongkok Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01