Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Restoran Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Vrt Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska soba Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska soba Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska soba Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela Lanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotela
Područje Night Bazaar Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 518recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (518)
Razvrstati po:
Aleksandr B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. siječnja 2016.
Good for the money

Location and staff helpfulness
8,3
Prijavi ovu recenziju
Pang C. Solo putnici Singapore, 5. siječnja 2016.
more than what i expect for what i paid

location,cheap n nothing else
7
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Prijavi ovu recenziju
Aleksandr B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 3. siječnja 2016.
Cleaningness issues.

Price, price, price
6,3
I've stayed in this guesthouse several times. Generally, 2 stars is about as high up as it can be rated. There are several issues there. Some are worse than others. I'll bring them in the bad to worst order. 1. It used to be a relatively quiet place despite the close proximity to the night market. There is either disco or karaoke club opened up nearby not too long ago. It is impossibly noisy now. Given, it is not the owners fault, it just happend to happen. 2. Water flow is subpar, so is the temperature of the hot water. Also, the amount of it is barely enough for two people to take a quick shower. If the first person stays a little too long than the other one might end up taking a cold shower. 3. This is something that I didn't see here before. Linens here have always looked quite old and worn down. However, they have never been dirty. This time, besides usual small stains, I found pieces of hair on our sheets. The sheets themselves didn't look like they were changed. I'm not sure if it's just my luck. I have to stay here one more time in a couple of days. We'll see what will happen.
Prijavi ovu recenziju
Tam T. Grupe Vietnam, 31. prosinca 2015.
Must try staying in Lanna Thai

Comfortable location, value for money, good service( means nice receptionist)
5,7
Prijavi ovu recenziju
Jon N. Parovi United States of America, 30. studenog 2015.
Great Location!

Location, staff, cleanliness
10
Friendly staff, cleanliness of room and located about 100m from the Night Bazaar. Will definitely recommend and stay again the next time I'm in Chaing Mai!
Prijavi ovu recenziju
Mohmd A. Solo putnici Malaysia, 13. listopada 2015.
Value for money.

Location.
7
Prijavi ovu recenziju
Sandra H. Parovi Australia, 2. listopada 2015.
Just okay

Location, good air conditioning, plenty hot water
6
The location is excellent at the back of the market. The beds though are rock hard, so don't expect a good night sleep. There were enormous cockroaches in the bathroom, and not a pleasant experience when they run up your leg when you are taking a shower. I was pleased we had booked only one night here and moved the next day. The TV had no English channels either.
Prijavi ovu recenziju
Timothy C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. rujna 2015.
A guesthouse worth staying in!

1. Comfortable 2. Clean 3. Value for money
7,7
Great! Will recommend to others.
Prijavi ovu recenziju
Cathryn T. Solo putnici Australia, 21. srpnja 2015.
Great location for a beaut motel

Friendly staff, behind the Night Bazaar and the clean rooms
9
Loved my stay at Lanna! Came back a 2nd time because it's so good!
Prijavi ovu recenziju
Ong H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. srpnja 2015.
First travel to thailand

Locality, value for money & helpful staff
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanna Thai Guesthouse Chiang MaiLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - RestoranLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - VrtLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07