Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 194

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1007recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1007)
Razvrstati po:
Rico V. Poslovni putnici Germany, 19. siječnja 2016.
Good stay

Cleanliness, friendly staff, location
3,3
Friendly staff, good location for shopping and dining, clean and large rooms
Prijavi ovu recenziju
Kai S. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2016.
Nil

Nil
8,3
Nil
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Poslovni putnici Singapore, 12. siječnja 2016.
Honest review

Location, concierge friendliness, size of room
7,3
The stay was marred by a slightly unhappy incident.. as i needed to claim some business expenses... i realized in a panic on the eve of my departure.. that the housemaid had erroneously thrown away some receipts. I was promised a resolution/explanation the following morning (early hour flight).. and sadly, there was none.
Prijavi ovu recenziju
Chun C. Parovi Hong Kong, 10. siječnja 2016.
Nice hotel

Style, staff service, environment
8,7
It was an extremely nice stay.
Prijavi ovu recenziju
Darrel S. Parovi Singapore, 3. siječnja 2016.
Home away from home

Location, Rooms and great staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
Joni K. Grupe Finland, 3. siječnja 2016.
Nice hotel

Location is good and rooms are very spacious
7,7
We enjoyed our stay in Lanson. The room was very spacious and quiet with lots of day light. Definitely a good choice in HK especially if more than two people are staying in the same room.
Prijavi ovu recenziju
Natapol M. Parovi Thailand, 3. siječnja 2016.
It's part of Causeway Bay...

Location, Room Size and Staff Performance.
8,3
Loved everything about Lanson Place Hotel. I love being close to Causeway Bay. The hotel is in a nice location (for my personal preference). The staff are really nice. Plus I love the room size and amenities that come with the room itself.
Prijavi ovu recenziju
David L. Solo putnici Canada, 30. prosinca 2015.
Perfect Location

Staff, service and location
8
My fourth stay at Lanson and every time is the same, great service.
Prijavi ovu recenziju
Herman S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. prosinca 2015.
very nice hotel

clean and spacious room, near shopping center, many restaurant around hotel
9,3
Prijavi ovu recenziju
Evelyn C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
Good hotel with a great location

availability of kitchen services, location and space!
8,7
We enjoyed our stay at Lanson Place Hotel. It was spacious and nicely located in Causeway Bay. There are a lot of restaurant choices nearby. The only complaint is that the pictures for the Grand Deluxe Room (on the Agoda site) all had L-shaped sofas. So I was surprised that of the 3 rooms we booked, only 1 had the L-shaped sofa. The other sofas were small 2-seater sofas.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - RecepcijaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05