Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 863recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (863)
Razvrstati po:
Nimish R. Poslovni putnici India, 19. svibnja 2015.
Great business hotel

Convenient, friendly and comfortable
8,7
Excellent stay.
Erine P. Solo putnici Singapore, 18. svibnja 2015.
Wonderful Stay!

Staff, location and bed
9
I always love boutique hotels and am really lucky to have found Lanson Place. The room is spacious and comfortable and the staff are real helpful. I think my gf and I won't be able to survive in Hk without the free mobile phone service because we have such bad sense of direction! Will definitely stay there again.
Chew C. Poslovni putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
The bed too soft

Loction is good ..Near sogo and time square .
8
Good, clean and friendly staff ..
Goh S. Poslovni putnici Singapore, 5. svibnja 2015.
A place that feels like home

I loved the homely feel of the room. The snacks and freebies are considerate. It is of close proximity to Causeway Bay and yet a distance away from the buzz.
10
Rida H. Obitelji sa malom djecom France, 4. svibnja 2015.
Very nice hotel in the heart of Causeway Bay

Location, room size and comfort.
9,3
Charmaine C. Grupe Philippines, 3. svibnja 2015.
Location is great

I love that the hotel is located away from the busy area of Causeway Bay but close enough to walk back from shopping trips.
8,7
The bed was very comfy. My only issue was that the aircon temperature changed (25C) in the middle of the night which woke me up. I had to bring it down to 19-20C to be able to sleep again.
Lance W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. svibnja 2015.
Value for money

Location is convenient. quite. Good service.
9,3
very comfortable.
Tong S. Solo putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Simply Awesome!

Location, Room and Staff Service
8,3
This is my first stay at Lanson Place Hotel and it definitely won't be the last. The rooms are really spacious and very beautifully decorated. The bed is so comfy and you even get to choose your own pillow type. Location wise is simply great! Shopping area is just a short distance away and there are so many eateries near the hotel - in short, you will definitely be spoilt with choices. All staff are very friendly and I'm really appreciate their great service. I forgot to bring my phone charger and one of the staff kindly borrowed me theirs and allowed me to charge at the reception. I will definitely come back again next time!
Amy S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 3. svibnja 2015.
Delightful base in Causeway Bay area

attractiveness of the room, location of the hotel and professionalism of the staff
8
Very pleasant - would definitely recommend. One mark against the hotel was that the carpeting hadn't been thoroughly vacuumed before we checked in and needed to be. When I reported this to them, they immediately sent housekeeping to the room, who did an excellent job getting the room in tip-top shape. The staff were apologetic and helpful - what you hope for in a 4-star property!
David F. Parovi New Zealand, 27. travnja 2015.
everything is all 5 star except the price

Service, cleanliness, efficiency
10
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - RecepcijaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05