ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Lanson Place Hotel Hong Kong - Predvorje Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Ulaz Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 762recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (762)
Razvrstati po:
Deborah M. Poslovni putnici Australia, 18. studenog 2014.
Great Hotel!

Great vibe, relaxed environment, Private Hotel
9,7
All great.
Wong K. Solo putnici Malaysia, 10. studenog 2014.
Good value but yet luxurious

Location, good value and services
9
Pleasant as usual
Ho S. Poslovni putnici Canada, 8. studenog 2014.
convenient location

friendly staff location and comfort
7,7
no complaints from my guests
Ho S. Poslovni putnici Canada, 8. studenog 2014.
great boutique hotel

location convenience great staff
7,7
i booked my guests to stay here and they were all very happy
Jaikishan R. Poslovni putnici Singapore, 6. studenog 2014.
Boutique Hotel in Causeway Bay

Location, price
8,7
David S. Solo putnici Portugal, 2. studenog 2014.
My usual Stay

location, design, price
7,7
It is my favorite place to stay at for HK CWB area.
Jane C. Poslovni putnici Hong Kong, 31. listopada 2014.
good choice

Good locaton, good rate and room clean
8
Good locaton, good rate and room clean
Jane C. Poslovni putnici Hong Kong, 31. listopada 2014.
good choice

Good locaton, good rate and room clean
8
Good locaton, good rate and room clean
Jane C. Poslovni putnici Hong Kong, 30. listopada 2014.
Cozy hotel

good location, good rate and good services
8
Basically a very decent place to stay in Causeway Bay. The free phone is very handy, as is the tv/DVD player in the room. Only complaint is housekeeping...found dirty dishes in the cabinet, and on my first morning, the maid was opening the door without knocking. But other than that, pretty good stay.
Charito E. Poslovni putnici Philippines, 29. listopada 2014.
Great location

ambiance, food and location
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - UlazLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B06