Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 194

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 926recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (926)
Razvrstati po:
Tasaneeporn B. Grupe Thailand, 30. kolovoza 2015.
Great hotel

Location cleanliness service
8,3
It was my great experience staying in this hotel during hongkong trip. The location is so convenient.
Prijavi ovu recenziju
Che-Sheng L. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 30. kolovoza 2015.
Good

Comfortable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Rhudilyn A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. kolovoza 2015.
Very good size hotel for HK

Very good size hotel for HK. Was just a bit hard to find the first time from causeway bay Mtr station. Staff are very helpful.
9
Prijavi ovu recenziju
Stefanie N. Solo putnici Singapore, 10. kolovoza 2015.
August visit

Room condition, location, facility-gym
8,3
very satisfied
Prijavi ovu recenziju
Earl K. Parovi Philippines, 9. kolovoza 2015.
Personnel very friendly and accommodating

The rooms were very clean and very comfortable and we had a handy phone with free calls
9,3
It made our visit to Hongkong more fun and memorable
Prijavi ovu recenziju
Ameen A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 2. kolovoza 2015.
Too small rooms they say it is 35sq!

Nothing really too expensive
4
The rooms are too small , I booked the room because they advertise it as 35sq while in reality it is around 20 sq or less. Also it was too expensive for 4 stars hotel , the area is a mediocre around 500 m to timsqure
Prijavi ovu recenziju
Chou I. Poslovni putnici Portugal, 29. srpnja 2015.
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Fenny B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hang K. Parovi Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Prijavi ovu recenziju
Rico V. Poslovni putnici Germany, 20. srpnja 2015.
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - RecepcijaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04