Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 904recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (904)
Razvrstati po:
Chou I. Poslovni putnici Portugal, 29. srpnja 2015.
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Fenny B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hang K. Parovi Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Prijavi ovu recenziju
Rico V. Poslovni putnici Germany, 20. srpnja 2015.
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Prijavi ovu recenziju
Trevor C. Poslovni putnici United Kingdom, 17. srpnja 2015.
Good Hotel

Value. Room. Location
8,3
Being a regular visitor to Hong Kong, I still believe that the Lanson Place Hotel is really a good choice for visitors to Hong Kong. Rooms are a nice size, rate is good value and the location is great. Literally on your doorstep are lots of resturants, some of the best shopping centers, and you are only a 5 minute walk to the Causeway Bay MTR station. I will continue to stay here on my future visits to Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Guenevierre P. Grupe Philippines, 12. srpnja 2015.
Great Location, Great Room

Room, Location, Service
9,3
We got a Premier Room. It was very spacious, and we had a seating area where our friend could hang while waiting for us to get ready. Not only that, I loved that there was free snacks. There was also a very nice kitchenette.
Prijavi ovu recenziju
Tricia T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 8. srpnja 2015.
Nice boutique at a convenient location

Location, room and mobike phone
8
Prijavi ovu recenziju
Cynthia L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. srpnja 2015.
My family HK trip

They provided a handy phone (1) which allows us to move around HK easily, (2) ability to contact our tour guide and friends and (3) also the ability to call home at no additional charge.
6,7
I am happy with the stay at the hotel except that the pillows and bed are too soft. Did not really have a good sleep.
Prijavi ovu recenziju
Elene P. Solo putnici Malaysia, 6. srpnja 2015.
Good service, excellent location

Location, Staff and Clean
8,7
Excellent. Really enjoyed it.
Prijavi ovu recenziju
Chew C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. lipnja 2015.
Convinces:) near to time square and sogo .

They have a mini kitchen, u can do your ironing and very spacious for the deluxe room.
8,7
I'm very happy to stay at Lanson. I will stay there for my next visit:)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - RecepcijaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01