ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Lanson Place Hotel Hong Kong - Predvorje Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Ulaz Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Causeway Bay Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 783recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (783)
Razvrstati po:
Carol A. Obitelji sa malom djecom Canada, 14. siječnja 2015.
Great stay at this cozy hotel

Great location, very helpful and sincere staff, clean and spacious room
9
Lai F. Parovi Hong Kong, 11. siječnja 2015.
Feel like staying in an European hotel

European deco, Spacious Room, 10 min walk to shopping center
8
My friend booked me into this Lanson Place Hotel which I stayed for the very first time and fell in love with it the moment I got off the taxi in front of the main entrance and further fabbergasted at the 52-square-meter room -- for a very good price approx. HK$2,000. Although the location is a bit away from the core shopping center, it only takes less than 10 minutes walk to get there. No doubt I will recommend it to my friends and myself would stay there next time I am in HK.
Po Y. Parovi Hong Kong, 9. siječnja 2015.
Great hotel!

Spacious room, Cleanliness, Very efficient staff
10
We stayed for one night, the room was big and clean with modern furnishing. We cooked in the room so we got to enjoy our moment to the best for the night. staff were very nice and friendly and very helpful!
Kingston L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
great locations

very close to causewaybay shopping mall, near by indonesian embassy, its very comfy for indonesian people
7,3
Love the room upgrade they offer to us. Otherwise our first booking for the room is very small. But after upgrade it feels more comfy. I feel the curtain and carpet a bit dusty tho.
Sam I. Parovi Portugal, 3. siječnja 2015.
A comfortable place to stay in.

Comfortable, spacious room and good location.
8
It is very close to Causewaybay shopping area. There are many interesting restaurants nearby. The room was spacious and comfortable.
Yacine A. Solo putnici Bulgaria, 2. siječnja 2015.
Extremely comfortable and well located

Comfort, bedding, locations
9,3
Excellent
Ethel V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. prosinca 2014.
Our favorite home away from home!

Service is excellent! Hotel is clean and smells really good! Amenities are just what we need!
9,3
Loved our stay very much! Felt like home.
Carol K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Very nice hotel

Nice bar, good service and nice deco
9,3
Really enjoy the stay, did not have a nice view but is in a great location. The bar area was very nice and at a very good value for free flow of alcohol. Very friendly staff as well so really enjoy my stay there. Love the Xmas decoration at the hotel.
Irena B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. prosinca 2014.
Good location

Comfy
9
Ching Y. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2014.
Nice staff, clean room, comfortable stay

Nice staff, clean room, comfortable stay
9,3
Good experience, kitchenware is useful and clean , room size is responsible, location is fantastic. Free movie and mobile is unexpected.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - UlazLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B03