ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Lanson Place Hotel Hong Kong - Kupaonica Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Kafić Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salon Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Restoran Lanson Place Hotel Hong Kong - Predvorje Lanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Lanson Place Hotel Hong Kong - Predvorje Lanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Lanson Place Hotel Hong Kong - Predvorje Lanson Place Hotel Hong Kong - Ulaz Lanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Causeway Bay Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 701recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (701)
Razvrstati po:
Jennifer B. Poslovni putnici Australia, 22. srpnja 2014.
Why stay anywhere else

Wonderful Location, Fabulous Rooms, Uutstanding Service
9
I Travel to Hong Kong frequently for Business and always stay at the Lanson Place. I haven't experienced another Hotel anywhere that has the same level of Customer Service. The Location is great, the service outstanding and the Rooms are fabulous. Seriously, why would I stay anywhere else!!!
Ka W. Poslovni putnici Hong Kong, 20. srpnja 2014.
clean and tidy,

good envionment , good service, good place
10
Ka W. Poslovni putnici Hong Kong, 20. srpnja 2014.
best hotel at CWB

good manner, good accomodation, good ppl
10
Menglye L. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
amazing!

proximity, attentive staff, comfortable
8,7
very enjoyable stay.staffs are attentive and the hotel is centrally located.
Wing C. Parovi Macau, 20. srpnja 2014.
Very comfortable and pleasant stay

Value for money, free mobile service, clean
9
A very attractive and beautiful hotel. I will for sure go back
Karl C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 6. srpnja 2014.
Definitely my preferred hotel of choice in HK

Location, amazingly committed staff and the comfort of the hotel room.
9
Having stayed in several different hotels in HK, Lanson Place will definitely be my number 1 preferred choice. Not only is the hotel well located, what impressed me most is the amazing team behind this wonderful hotel. The reception at arrival, the front desk, housekeeping, the services they delivered are so wholehearted and friendly. Everyone is most helpful, they are always smiling and energized. The hotel is in great condition. It is clean and bright, rooms are spacious and well kept. I personally love the bed. I look forward to returning to this hotel again..
Chong Y. Grupe Singapore, 4. srpnja 2014.
One of the best no doubt.

Well furnished, equipped and brightly lit room.
9
Oranan C. Grupe Thailand, 29. lipnja 2014.
Our Causeway bay favourite

Great location, nice room, beautifully design
8,3
We really enjoyed our stay here. Hotel is very close to shopping area. The staff speaks very good English, gives great recommendations to explore the area and local restaurants. Room size is comfortable. There's a complimentary phone for data usage and free local calls and 5 other countries! Pillow menu, rain shower, amazing design hotel. What's not to love?
Yung K. Grupe Hong Kong, 28. lipnja 2014.
Great room and service

Good room Professional service Great location
8,7
Lee L. Poslovni putnici Singapore, 27. lipnja 2014.
Short stay but worth staying

Staff attentive, hotel amenities and location
8
Close to shopping centre

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - KupaonicaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - KafićLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/salonLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - RestoranLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessLanson Place Hotel Hong Kong - PredvorjeLanson Place Hotel Hong Kong - UlazLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLanson Place Hotel Hong Kong - Soba za sastankeLanson Place Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLanson Place Hotel Hong Kong - SadržajiLanson Place Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06