Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Mayfair Garden Hotel

Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Interijer hotela Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Ulaz Largos Hotel Hong Kong - Posao Centar Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Jordan Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1348recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1348)
Razvrstati po:
Russell J. Grupe Philippines, 22. lipnja 2014.
Happy and so much fun

Clean Honest staff Affordable
9
The staff incharge to check our room during check out is very honest he returned our bag with passport and money that was june 22,2014 our room is 608
Mika L. Grupe China, 19. lipnja 2014.
The hotel is old and not clean. Frontdesk was mean

Location and free Internet
3,7
Me and my fiancee both agree that we won't go there any more.
Loo N. Grupe Singapore, 1. lipnja 2014.
Just good enough.

Friendly staff, good locations, clean room
7,7
Everything was basically just barely there in terms of my own expectation for the amount of money i paid. Particularly poor was the said free wifi in room.. We were given a room at the 9th storey, the wifi was absent. Requested to change room for better wifi connectivity, was given a room at the 6th storey, the wifi connected, but was very very poor with 10x more down time den it was up..
Yihui C. Grupe Taiwan, 31. svibnja 2014.
its good enough for short travel. location is good

service, location
5,7
economy choice for short traveler. its good experience for me.
Govind R. Parovi Singapore, 18. svibnja 2014.
Excellent hotel, will stay again

Great location (less than 100m to MTR), cheap, clean
8
Great customer service very clean and neat small room, but well kept and good room service very near MTR, and in a good location lots of restaurants and shops nearby. off the main road, so pretty quiet unblocked views relatively cheap
Patarapon K. Solo putnici Thailand, 3. svibnja 2014.
Nice place to stay

Quiet surroundings, Close to MRT jordan, close to 7-11
7,3
Tan M. Solo putnici Malaysia, 28. travnja 2014.
the room is too small.

nil
4,3
Yumiie C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. travnja 2014.
Hotel is very near Mtr station

Near Mtr station ,near by 7 eleven and just walk 5 mins can get a lot of restaurant and shop
7
Chuance C. Grupe Singapore, 14. travnja 2014.
Close to shopping areas but very poor quality room

Location, airport shuttle bus bus-stop and Starbucks nearby
4,3
Good location. Very poor cleanliness. Bed is yellowing. Stained walls and floor. Toilet is horrible.
Chuance C. Grupe Singapore, 12. travnja 2014.
Close to shopping area but poor room

Close to shopping areas, airport shuttle bus busstop and starbuck nearby
4,3
Poor room and cleaniness

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - UlazLargos Hotel Hong Kong - Posao CentarLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B01