ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Mayfair Garden Hotel
Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Interijer hotela Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Ulaz Largos Hotel Hong Kong - Posao Centar Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Jordan Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1359recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1359)
Razvrstati po:
Markus R. Poslovni putnici Germany, 24. kolovoza 2014.
good location, but need to be renovated

location, 2 mins to MTR, price
7,3
I stayed there for two nights over weekend. As already found in other reviews, the size (length) of the bed is really short and can't be recommend for tall people. Over all the stay was comfortable.
Amit M. Poslovni putnici India, 5. kolovoza 2014.
Good room for the price

Comfortable room, good location and comfortable bed
7
Jim N. Poslovni putnici Malaysia, 19. srpnja 2014.
Average for business purpose

Location / distance to MTR
6,3
Average & basics are well sufficient. Do not expect anything extraordinary.
Russell J. Parovi Philippines, 22. lipnja 2014.
Happy and so much fun

Clean Honest staff Affordable
9
The staff incharge to check our room during check out is very honest he returned our bag with passport and money that was june 22,2014 our room is 608
Jim N. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2014.
Average business stay

Location to MTR & public transport
6,7
Another standard but well sufficient hotel for travellers.
Mika L. Poslovni putnici China, 19. lipnja 2014.
The hotel is old and not clean. Frontdesk was mean

Location and free Internet
3,7
Me and my fiancee both agree that we won't go there any more.
Loo N. Grupe Singapore, 1. lipnja 2014.
Just good enough.

Friendly staff, good locations, clean room
7,7
Everything was basically just barely there in terms of my own expectation for the amount of money i paid. Particularly poor was the said free wifi in room.. We were given a room at the 9th storey, the wifi was absent. Requested to change room for better wifi connectivity, was given a room at the 6th storey, the wifi connected, but was very very poor with 10x more down time den it was up..
Yihui C. Parovi Taiwan, 31. svibnja 2014.
its good enough for short travel. location is good

service, location
5,7
economy choice for short traveler. its good experience for me.
Govind R. Parovi Singapore, 18. svibnja 2014.
Excellent hotel, will stay again

Great location (less than 100m to MTR), cheap, clean
8
Great customer service very clean and neat small room, but well kept and good room service very near MTR, and in a good location lots of restaurants and shops nearby. off the main road, so pretty quiet unblocked views relatively cheap
Patarapon K. Solo putnici Thailand, 3. svibnja 2014.
Nice place to stay

Quiet surroundings, Close to MRT jordan, close to 7-11
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - UlazLargos Hotel Hong Kong - Posao CentarLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B03