Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Mayfair Garden Hotel
Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Recepcija Largos Hotel Hong Kong - Interijer hotela Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Kupaonica Largos Hotel Hong Kong - Ulaz
Largos Hotel Hong Kong - Posao Centar Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman Largos Hotel Hong Kong - Apartman
Područje Jordan Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1463recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1463)
Razvrstati po:
Sim K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 8. prosinca 2015.
Convenient location but small room

Convenient location, decent cleanliness, nice food nearby
5,3
Easily accessible from Jordan mtr, basic clean room although 1 of the counter staff kinda rude, consider expensive base on the size of the room but hotel at hong kong is all costly. Nice food around the hotel, near to temple street market too
Prijavi ovu recenziju
Lai K. Parovi Hong Kong, 23. studenog 2015.
Old hotel, a bit smell
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Siew H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. studenog 2015.
Fantastic location

Largos has great location in Jordan. Just off Nathan Road, 3 mins walk from the MTR and Cityflyer bus to the airport
8
Prijavi ovu recenziju
Melvie A. Solo putnici Philippines, 15. studenog 2015.
Worth the Stay

Newly renovated room, Facilities are clean, location
7
I was kinda satisfied with my stay since the location is really perfect for my itinerary. The hotel itself is pretty good. It's still undergoing renovation until 2016 (according to the staff I have talked to) so expect for noise outside but this wont bother you if you're out from 9AM-6PM. Just a little concern with the shower coz it's pretty old I suppose due to its mechanism and it has a lot of stains.
Prijavi ovu recenziju
Sean T. Parovi Hong Kong, 12. studenog 2015.
Bad hotel accommodation experience.

Location is quite convenient.
5
Reli bad hotel accommodation experience. Feeling like the room is not that clean and comfortable. And one more important thing is that, there is SERIOUS noise pollution from 9am - 6pm. Very very serious, totally unacceptable for such noise to this serious extent. I dun think this hotel should not offer rooms to customers in this case.
Prijavi ovu recenziju
Paul W. Poslovni putnici Philippines, 12. studenog 2015.
hotel under renovation

Accessibility
6,3
Fair because it was under renovation when we got there and we were not informed ahead
Prijavi ovu recenziju
Leo L. Parovi United States of America, 9. studenog 2015.
Good deal, best location!

Good price as the location is very conveniences. Remodeling is going on, so very noise at day times.
8
Prijavi ovu recenziju
Goh S. Parovi Singapore, 26. listopada 2015.
Good Location

Gd location, food nearby, shopping nearby.
7,7
Easy access from & to airport (airport bus). MTR & mini bus easily available. Room little small but ok since we are out most of the time. Value for money. Hotel under renovation now.
Prijavi ovu recenziju
Jacky M. Poslovni putnici United States of America, 19. listopada 2015.
over rated

location
4,3
The hotel is too old, the hygiene is below the average, the air condition does not have full control very well, it blows right on your head.
Prijavi ovu recenziju
Sonia C. Obitelji sa malom djecom China, 18. listopada 2015.
Convenient

Location
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - KupaonicaLargos Hotel Hong Kong - UlazLargos Hotel Hong Kong - Posao CentarLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - ApartmanLargos Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RecepcijaLargos Hotel Hong Kong - Interijer hotelaLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - RestoranLargos Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08