Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Legian Village Hotel

Jl. Padma Legian, Legian, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pension Joni
Legian Village Hotel Bali - Bazen Legian Village Hotel Bali - Recepcija Legian Village Hotel Bali - Predvorje Legian Village Hotel Bali - Predvorje Legian Village Hotel Bali - Vrt Legian Village Hotel Bali - Kupaonica Legian Village Hotel Bali - Spa centar Legian Village Hotel Bali - Predvorje Legian Village Hotel Bali - Gostinjska soba Legian Village Hotel Bali - Gostinjska soba Legian Village Hotel Bali - Gostinjska soba Legian Village Hotel Bali - Bazen Legian Village Hotel Bali - Bazen Legian Village Hotel Bali - Okružje Legian Village Hotel Bali - Okružje Legian Village Hotel Bali - Vrt
Područje Legian

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 794recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (794)
Razvrstati po:
Cole J. Parovi New Zealand, 17. travnja 2015.
Value for money

Value, close to the beach, friendly staff
7,7
Megan A. Grupe Australia, 7. travnja 2015.
Exactly what we were after

Air con, friendly staff & great location
8,7
Very basic but exactly what we were after... a bed, pool, air conditioning, beers, right in the action, close to the beach & helpful friendly staff
Anne-Marie B. Solo putnici United Kingdom, 5. travnja 2015.
Fab location!

5 minute's walk to gorgeous sunset beach. Lovely pools and garden. Smiling and helpful staff
8
Very good, I stayed in the older part over the road, very quiet despite its central location. Definitely recommend.
Nick Y. Parovi Australia, 24. ožujka 2015.
just going downhill slightly

location, reception, staff
4,7
Ive stayed here before and its just getting worse, rooms are really tired, peeling paint and mold. Pool was so dirty we could not use it.
Barry R. Parovi Australia, 20. ožujka 2015.
Best place in Legian

Value for money, Friendly staff, wonderfully owner.
10
This was the second time we stayed here in two weeks first time we stayed four nights and this time three nights. It is close to everything and we recommend it to everyone
Ian M. Solo putnici Australia, 18. ožujka 2015.
Awesome

Location food staff
9,3
Awesome and funny
Barry R. Parovi Australia, 6. ožujka 2015.
Second booking in 2 days

Close to everything in Legian, friendly staff, clean and tidy.
8
This was our second booking in 2 days, we liked it so much we stayed 4 days originally only 2 days were booked, and we are booking again for next week for another two days.
Michelle C. Poslovni putnici Australia, 2. ožujka 2015.
Very central staff were amazing

staff, food, friendliness
8,3
great
Terry H. Parovi United States of America, 29. siječnja 2015.
If you are young and on a budget it might be ok.

food and staff
6,3
Donna W. Parovi Australia, 16. siječnja 2015.
Not really impressed

location, staff performance,
5,3
It was ok,did expect more but i guess you get what you payed for. At least they could of given you free bottled water each day,but they didnt.Good location and friendly staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Legian Village Hotel BaliLegian Village Hotel Bali - BazenLegian Village Hotel Bali - RecepcijaLegian Village Hotel Bali - PredvorjeLegian Village Hotel Bali - PredvorjeLegian Village Hotel Bali - VrtLegian Village Hotel Bali - KupaonicaLegian Village Hotel Bali - Spa centarLegian Village Hotel Bali - PredvorjeLegian Village Hotel Bali - Gostinjska sobaLegian Village Hotel Bali - Gostinjska sobaLegian Village Hotel Bali - Gostinjska sobaLegian Village Hotel Bali - BazenLegian Village Hotel Bali - BazenLegian Village Hotel Bali - OkružjeLegian Village Hotel Bali - OkružjeLegian Village Hotel Bali - Vrt


AS-AGWEB-3A06