ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Leonardo Hotel Berlin City Sud

Rudower St. 80-82, Neukölln, Berlin, Njemačka 12351 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Predvorje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Restoran Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Predvorje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Okružje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Predvorje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Restoran Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Soba za sastanke Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Okružje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Restoran Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Eksterijer hotela Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Soba za sastanke Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska soba Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Okružje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Predvorje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Okružje Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska soba
Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska soba Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Eksterijer hotela Leonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska soba
Područje Neukölln Broj soba: 82
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 31recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (31)
Razvrstati po:
Yanli S. Poslovni putnici China, 26. rujna 2014.
Nice room

transportation and service
9,3
Malte E. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 15. rujna 2013.
ok you can bring dogs but staff unfriendly

able to bring dogs, quick check in and out ok price
5,7
Staff was generally very unfriendly, made it seem like we were bothering them even being there. Good thing is they allowed dogs for 10 euro per night. Internet was extremely expensive and very slow. After buying 24hours acceess I found out there basically was no coverage in my room. After telling the staff they told me they had nothing to do with it and I should call some external company. Far away from metro (more than 1km).
Wilhelm K. Parovi Germany, 4. studenog 2012.
nice hotel in the suburban

out of the city - best value - cheap parking
8
we styed the second time in this hotel - it is one of the best values you can get in the city - staff is very friendly - the rooms are big and specially you take a room to the parking-lot it is very quiet. the only bad thing is you have to use bus and ubahn to get in the city and to the nightlife
Marcin S. Obitelji sa odraslom djecom Poland, 2. studenog 2012.
Very good hotel in good location

parking available though you need to pay 5 euro for it
8
Good hotel, very reasonably priced and with nice romm. Nothing exceptional but would stay there another time.
Laszlo F. Parovi Hungary, 11. kolovoza 2012.
Worth for your money

Cleanness, equipments, easy parking
9
The hotel gives you everything you need for a reasonable price. Location is easy to reach if you are with car. The neighborhoods are quiet. It's a 20 mins walk to reach the closest underground station. This can be a con.
Hotel Feature Tip: Don't pay for parking in the hotel yard: it's free and safe parking at the front of the hotel.
Zhihong Z. Poslovni putnici China, 26. rujna 2010.
Location

Quite community
7,7
The hotel locates near the airport, so it's a good choice to catch the flights, but not convenient for sight-seeing. The staffs are nice and helpful
Restaurant Tip: There is a Mexican restaurant near the corner
Till K. Parovi Germany, 31. siječnja 2014.
ungemütlich

gab es nicht
3,7
Wir werden dort nicht wieder zu Gast sein. Das Zimmer war zwar sauber, hat aber störend nach Rauch gerochen. Wir bevorzugen Nichtraucher-Räume. Außerdem waren die Fenster nicht genügend schallisoliert, was wegen der Lage an der Hauptstraße aber unbedingt notwendig ist.
Dirk B. Parovi Germany, 2. lipnja 2013.
Unkompliziert

Zimmergröße, Badezimmergröße, frühes Check In
7,7
Sandra M. Solo putnici Germany, 23. svibnja 2013.
angenehm, freundlich, guter Service

Personal, Zimmer, Frühstück
9
Mineko S. Poslovni putnici Japan, 2. prosinca 2012.
Sauberes und schönes Zimmer.

Frühstück hat sehr gut geschmeckt
9
2 Nächte habe ich übernachtet. Angenähme Aufentalt.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Leonardo Hotel Berlin City Sud BerlinLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - PredvorjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - RestoranLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - PredvorjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - OkružjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - PredvorjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - RestoranLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Soba za sastankeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - OkružjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - RestoranLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Eksterijer hotelaLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Soba za sastankeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska sobaLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - OkružjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - PredvorjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - OkružjeLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska sobaLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska sobaLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Eksterijer hotelaLeonardo Hotel Berlin City Sud Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05