Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Okrug 1-Priobalni pojas, Ho Chi Minh City, Vijetnam 70000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Apartman Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon
Područje Okrug 1-Priobalni pojas Broj soba: 170
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 825recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (825)
Razvrstati po:
Lin J. Grupe Australia, 7. srpnja 2014.
It's nice place,convience transportation .

Food was fantastic I love it!!!
7,7
Jordan L. Parovi Singapore, 6. srpnja 2014.
Awesome!

Gym, Bed, Cleanliness
8,3
Vu D. Poslovni putnici Vietnam, 5. srpnja 2014.
Excellent hotel

Location, staff performance, clealines
8
Yew H. Poslovni putnici Malaysia, 5. srpnja 2014.
Very Good and a must try hotel Ho Chi Minh !!!

Service, Room and Breakfast Buffer.
9
Very Good hotel to stay in Ho Chi Minh. Nice room, good service and fantastic breakfast buffer not to be missed. Definitely will come back again !!!
Yaw F. Poslovni putnici Singapore, 5. srpnja 2014.
New Hotel, Good Staff Service, RevierView

New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
8
New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
Long D. Parovi Vietnam, 3. srpnja 2014.
Excellent location, value for money

Location, nice view, clean
8
We know HCM City very well and decided to stay at this new and modern hotel, ideally located in District 1 with view over the Saigon river. Will definitely come back...
Lek W. Grupe Malaysia, 30. lipnja 2014.
Good, exciting and centrally located.

Security, organised and friendly.
6
Good: basically that house in what the traveller wants. The reception counter provides endless assistance to customer in term of sight,seeing, local foods, etc.
Ian H. Parovi United Kingdom, 29. lipnja 2014.
Good room and pool, with poor service and building

Wifi, pool, Spa
6,3
The hotel is currently undergoing renovations on the roof (and I think expanding into the building next door). This was distracting when we tried to relax at the pool. Service of drinks and food to the pool was very slow there was a lot of confusion amongst the staff. The room and hotel were great though and if they can improve on their service it'd be a great place to stay in HCM
Lew C. Grupe Malaysia, 27. lipnja 2014.
Good location for food and night lift

Good location, very clean and new room, confortable bed .
8
Top floor have a nice swimming pool with nice view of HCMC
Ho K. Grupe Hong Kong, 27. lipnja 2014.
Fast check in and check out. The stay was nice

Room was clean, easy to get a taxi and good staff service
7
It was nice and comfortable, i enjoyed the shops and restaurants near by the hotel. The staffs are nice and good service. The check in and check out were fast.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - ApartmanLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvoranaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvoranaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KafićLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KafićLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - UlazLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PogledLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Pogled


AS-AGWEB-3B02