ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Okrug 1-Priobalni pojas, Ho Chi Minh City, Vijetnam 70000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salon Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Područje Okrug 1-Priobalni pojas Broj soba: 170
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1040recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1040)
Razvrstati po:
Ray C. Parovi Canada, 22. rujna 2014.
Good Quality Hotel & walking to many attractions

1- Good staff, all spoke English
9,7
Ker S. Parovi Singapore, 22. rujna 2014.
Nice and clean hotel

good customer service
7,7
Aras I. Solo putnici Canada, 22. rujna 2014.
Great hotel, great location

Location, cleanliness, condition
9,7
Excellent, will stay again
Gareth E. Parovi Australia, 21. rujna 2014.
Nice hote, great Location also

Location, Clean Room, Nice Staff.
9,3
We really had a nice stay at the hotel, rooms are small ( Like Hong Kong ) but very clean and was quiet also. Pool on roof is really nice chill-out spot also! We never tried their food so can't comment there. ( but I'd assume its ok. ) Staff are really nice, however they need to learn more on tours that are availble... its their country after all. Great loaction, easy to get taxis also... YES I will stay here again. :)
Aditya K. Poslovni putnici Thailand, 19. rujna 2014.
Great hotel

Extremely helpful staff, beautiful and clean rooms, convenient location
9,7
Johncy R. Grupe Philippines, 18. rujna 2014.
standard hotel; Staff could be more helpful

Location
7
The hotel is strategically located where many of the places we wanted to see were within walking distance. The staff of the Buffalo Tours were very helpful - suggesting attractions and tour packages to suit our desires and time lines. I was disappointed that no one replied to my email querying about transport from airport to hotel. Being first timers in Vietnam, safe and convenient transport arrangements were very important to us. The hotel staff could do better than leaving my email to rot in its inbox. However, not all the staff are mediocre. The dining staff are superb in making our breakfast a convenient one.
Thi D. Poslovni putnici Vietnam, 18. rujna 2014.
tricky staff and bad attitude

clean, new
8,7
Poh C. Poslovni putnici Malaysia, 17. rujna 2014.
Short stay at HCMC

Location, price and centralised
7,3
Very good, spa is a must try-especially the traditional Vietnamese massage. It' very good.
Keith C. Poslovni putnici Malaysia, 17. rujna 2014.
Nice and Simple design Hotel

Location, front desk staff's services and comfortable room
7,7
Checked in late but rest assured room are available and takes less than 10min to assigned to room. Nice and simple room with basic amendities provided.
Shook L. Parovi Singapore, 15. rujna 2014.
A Good Stay

good location, hotel cleanliness, friendly staff
8,3
Comfortable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh CityLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Luksuzni salonLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - RestoranLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvoranaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Plesna dvoranaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KafićLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - KafićLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - BazenLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Spa centarLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - UlazLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - PogledLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Chi Minh City - Pogled


AS-AGWEB-3A07