ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lindner Hotel am Ku'damm

Kurfurstendamm 24, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Posao Centar Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restoran Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Interijer hotela Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restoran Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restoran Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Kupaonica Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotela Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Ulaz Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Recepcija Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restoran
Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Pub/salon Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Soba za sastanke Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Restoran Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Interijer hotela Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Recepcija Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotela Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Predvorje Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotela Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska soba
Mjesto: Charlottenburg Broj soba: 146
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 58recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (58)
Pichaporn P. Poslovni putnici Thailand, 19. veljače 2014.
Very impressive, I enjoyed the time I stayed.

Nice hotel, convenient to go everywhere, good breakfast
6,3
I liked it very much, I love the location in the middle of all the shops and full breakfast
Prateek R. Poslovni putnici India, 10. listopada 2013.
brilliant choice

location room and breakfast
10
Excellent experience and very good value for money
Xueqin L. Poslovni putnici China, 18. rujna 2013.
nice food well

food, clean room,friendly staff
10
it was a very nice hotel.and staff was helpful.I will come again.the cost is ok.
Mohamad R. Poslovni putnici Malaysia, 12. rujna 2013.
Nice hotel at great shopping area

Modern design, near public transport, near souvenir shops
9,3
Great! Easy to go shop for souvenirs at nearby shops. It is also near to hard Rock Cafe (just opposite!)
Dennis P. Parovi Denmark, 23. kolovoza 2013.
A good place to relax after a day out in the city

Free Internet, very quiet rooms, very clean
8
We had a wonderful stay, friendly staff and an decent breakfast table. Internet was stable and fast and rooms were very quiet, not much sound from Kurfüstendamm street or surrounding rooms. One could really tell they've prioritized this highly.
Chialing T. Solo putnici Taiwan, 29. srpnja 2013.
very suit for tourists or travelers

good location,with comfy A.C.,nice bed
9,7
I did enjoy my time there. nice space for a person .Besides that,can check in at 9:30AM...how nice they are...
Geir H. Grupe Norway, 13. svibnja 2013.
Splendid.

Service, breakfast, easy access.
8,7
A very pleasant stay in the middle of a nice area. Lots of nice restaurants and shopping malls.
Wylie T. Solo putnici Hong Kong, 31. ožujka 2013.
Nice and Comfortable

breakfast, friendly staff, location
8,7
Nice hotel, with very comfortable and clean rooms, friendly staff (who able to answer most tourists' queries), and great breakfast! Highly recommended if you are not having a tight budget.
Daniel J. Poslovni putnici Germany, 27. ožujka 2013.
Comfortable and clean room for good night's sleep

The hotel was very clean and comfortable, as well as modern and had a nice design
7,3
The hotel Lindner am Ku'damm is a good hotel for business travelers. The taxi drivers had difficulties finding it, but apart from that my stay at this hotel was flawless.
Wikanda D. Poslovni putnici Thailand, 9. ožujka 2013.
Good location as it is

Location, design and Wifi is free
8,7
I stayed at this hotel as the second time as It provides me so comfortable in order to access to my working place, airport, restaurants, shopping and others. The room rate is a bit high during the fair so I have no choice but it is still reasonable for the trade show period. Breakfast is very nice and lots of choices. Sit beside the big window gave me a good recharging my energy. Staff in the restaurant are friendly and smiling. :-) Room and bed are comfort as the size is all right for just one person. Design is modern, which I like it because after working the whole long day we need to see something nice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Posao CentarLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestoranLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Interijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestoranLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestoranLindner Hotel am Ku’damm Berlin - KupaonicaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - UlazLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RecepcijaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestoranLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Pub/salonLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Soba za sastankeLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RestoranLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Interijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - RecepcijaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - PredvorjeLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Eksterijer hotelaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - ApartmanLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Gostinjska sobaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - KupaonicaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - KupaonicaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - KupaonicaLindner Hotel am Ku’damm Berlin - Kupaonica


AS-AGWEB-3B04