ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Link Hotel Singapur - Eksterijer hotela Link Hotel Singapur - Interijer hotela Link Hotel Singapur - Interijer hotela Link Hotel Singapur - Restoran Link Hotel Singapur - Restoran Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Dvorana za fitness Link Hotel Singapur - Dvorana za fitness Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Restoran Link Hotel Singapur - Pub/salon
Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Sadržaji Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Ulaz Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 900recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (900)
Razvrstati po:
Mati P. Poslovni putnici Canada, 30. listopada 2014.
Needs a renovation

Taxi and bakery next door
5
In dire need of renovation
Joanne Y. Parovi Singapore, 12. listopada 2014.
Just a normal hotel

There is a seafood restaurant & cafe opposite the hotel
5,3
Karen W. Poslovni putnici Malaysia, 24. rujna 2014.
Good

Clean, Good Location and Well Mannered Staff
6
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 23. rujna 2014.
value for money

staff polite & helpful; room clean n comfortable; location good
9,7
marvellous! strongly recommended! value for money! although is F1 period but price still reasonable...location good as nearby got food centre got many delicious food to eat..hotel staff polite n helpful n easy access taxi..room got free wifi n complimentary drinks n toileties
Lee S. Parovi Singapore, 15. rujna 2014.
Great location

Quiet , staff are good , good carpark
8
Great stay
Yuniza K. Grupe Singapore, 14. rujna 2014.
Do not waste your money here, one of the worst.

Nothing at all
2,7
My stay can be summed up in a few words - I checked in, and checked out half an hour later. It was that bad. Service at the counter by the female reception was horrid. She was cold, rude, uninviting and answered our enquiries as if we owed her a living. The room was small but that was fine for the price. There was no 24 hour housekeeping - ironing board that they mentioned could be available upon request on their website wasn't available when we asked for it. We were routed to the self station (located at one end of the building), which again was fine but when we reached, the area stank like it was fermented with 1000 pcs of sweaty socks essence, no kidding. Wanted to use the complimentary parking but when we pressed the intercom to enquire, the same receptionist answered rudely. Pros of this hotel - location and price. Checked out in half an hour
Nicholas S. Poslovni putnici United Kingdom, 10. rujna 2014.
One night stay

Location. Staff, location
6,7
Piyawit S. Poslovni putnici Thailand, 10. rujna 2014.
Bad location and room
2
Bad
Rachel T. Parovi Singapore, 4. rujna 2014.
Not all that good

location.. nothing else..
5
It is very basic and the overall condition is pretty bad... the room is also kinda dusty... not cleaned proper... no bathrobes... minimal toiletries.. for the price I paid.. gosh, I am not returning again..
Cherry N. Poslovni putnici Vietnam, 30. kolovoza 2014.
Average

Near the central,
5,7
A room is quite small, however it's quite comfortable for sleeping.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - Eksterijer hotelaLink Hotel Singapur - Interijer hotelaLink Hotel Singapur - Interijer hotelaLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Dvorana za fitnessLink Hotel Singapur - Dvorana za fitnessLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - SadržajiLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - UlazLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Interijer hotelaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - RecepcijaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02