Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Link Hotel Singapur - Recepcija Link Hotel Singapur - Predvorje Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Balkon/terasa Link Hotel Singapur - Pub/salon
Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Dvorana za fitness
Područje Kineska četvrt Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 970recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (970)
Razvrstati po:
Maureen M. Poslovni putnici Australia, 22. lipnja 2015.
Always such Pleasant Staff

Great staff, location and value for money
9,7
Phuong D. Poslovni putnici Vietnam, 17. lipnja 2015.
Clean and comfortable stay

Good location, clean and comfy bed
8
It was great for a business trip. The room is clean and the staff is careful.
Brahms L. Poslovni putnici United States of America, 6. lipnja 2015.
Not a 4 star hotel at all

simple, cheap, location
5,3
For some reason, I had fly bugs in my room. The windows didn't open, so I don't know how they got in my room.
Vern S. Solo putnici Malaysia, 4. lipnja 2015.
A bit run down for the price and 4-star status
4
The room is too small. Air-con is not cold as well maybe because the room i was given is almost the corner.
Chun K. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2015.
Business trip

NIL
6
Nothing special..
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 19. svibnja 2015.
can do better for a 4 star hotel

clean, cozy n location
6,3
lots of room for improvement in terms of hotel staff attitude especially the front desk staff. i have been to 2 and 3 stars hotels with more capable and customer orientated services. management should review their staff and themselves to be honest. unfortunately, i need that particular location and choices are not plenty.
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 15. svibnja 2015.
clean and cosy but....

clean, cosy, location ok
6,3
wish they trained their staff better or do regular quality checks. reception staff are generally not friendly and puts on a face like they are forced to work there.
Jennica H. Solo putnici Singapore, 1. svibnja 2015.
Good location....but

Comfy bed, polite staff
7,7
Ng K. Solo putnici Singapore, 12. travnja 2015.
Nostalgic Environment

No comments
6,3
Average Hotel. only the location attracts me,brings back memories of the past
Chzeehwa C. Parovi Malaysia, 20. ožujka 2015.
this hotel air con got promblen...

just normal
4,7
i call the staff come check the air con i keep waiting ,after come check tell me nothing!say wait abt 2more hrs shl be ok..after say if no air con can chg room..after i call them come to chg room i waiting at the room abt half an hrs again...this servis is very lousy!!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - RecepcijaLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Balkon/terasaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E07