Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Link Hotel Singapur - Recepcija Link Hotel Singapur - Predvorje Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Soba za sastanke Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Balkon/terasa Link Hotel Singapur - Pub/salon
Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Dvorana za fitness
Područje Kineska četvrt Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 983recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (983)
Razvrstati po:
Alexander C. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2015.
A Staycation for 3 nights

Location, comfort, value for money
8,3
In one sentence, you can never get a 4 star hotel with such a location, price and comfort. Please continue at this price Link Hotel. Really an enjoyable stay. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Tay S. Solo putnici Singapore, 25. kolovoza 2015.
Double room ended up with a tiny single bed ! Room
4,7
Bad and that is the last time ! Reception is like a lift lobby without air cond. one staff serving . Slow, not friendly ! Way over priced for this shack.
Prijavi ovu recenziju
Kim L. Parovi Singapore, 11. kolovoza 2015.
Small room but nice bed

comfortable bed, location and ample parking lots
5,7
the room is quite small. Location is near Chinatown.
Prijavi ovu recenziju
Fikri F. Parovi Singapore, 9. kolovoza 2015.
My Humble Experience

Location
5
-My calls went unanswered trying to reach the room service. had to call from my mobile few times before someone pick up my call -Toilet was dirty Manager was nice enough to walk me the way and explain after walking to and fourth from one building to another due to staff confusion of room location.
Prijavi ovu recenziju
Chen J. Obitelji sa malom djecom China, 8. kolovoza 2015.
good location

location, location and location
9
overall is good, hotel alows me for early check in which is great
Prijavi ovu recenziju
Wern C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2015.
Under renovation hotel

Good location near ting Bahru market and food court. Free shuttle to city center. Many cafe and restaurant around. Bus stop just opposite the lobby.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Yoon L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. srpnja 2015.
Under renovation

Friendly staff
7
Satisfactory but slow service @ reservation counter , with inexperienced staff.
Prijavi ovu recenziju
Maureen M. Poslovni putnici Australia, 22. lipnja 2015.
Always such Pleasant Staff

Great staff, location and value for money
9,7
Prijavi ovu recenziju
Phuong D. Poslovni putnici Vietnam, 17. lipnja 2015.
Clean and comfortable stay

Good location, clean and comfy bed
8
It was great for a business trip. The room is clean and the staff is careful.
Prijavi ovu recenziju
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 10. lipnja 2015.
can be better for a 4 star hotel

cleaniness ok, location convenient to where i work,
5
can be improved. chosen as it's the closest to the place i need to go.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - RecepcijaLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Soba za sastankeLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Balkon/terasaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06