Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Restoran Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Sadržaji Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Ulaz Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Pub/salon Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Gostinjska soba
Link Hotel Singapur - Interijer hotela Link Hotel Singapur - Kupaonica Link Hotel Singapur - Recepcija Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba Link Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 964recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (964)
Razvrstati po:
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 19. svibnja 2015.
can do better for a 4 star hotel

clean, cozy n location
6,3
lots of room for improvement in terms of hotel staff attitude especially the front desk staff. i have been to 2 and 3 stars hotels with more capable and customer orientated services. management should review their staff and themselves to be honest. unfortunately, i need that particular location and choices are not plenty.
Wei H. Poslovni putnici Singapore, 15. svibnja 2015.
clean and cosy but....

clean, cosy, location ok
6,3
wish they trained their staff better or do regular quality checks. reception staff are generally not friendly and puts on a face like they are forced to work there.
Jennica H. Solo putnici Singapore, 1. svibnja 2015.
Good location....but

Comfy bed, polite staff
7,7
Ng K. Solo putnici Singapore, 12. travnja 2015.
Nostalgic Environment

No comments
6,3
Average Hotel. only the location attracts me,brings back memories of the past
Chzeehwa C. Parovi Malaysia, 20. ožujka 2015.
this hotel air con got promblen...

just normal
4,7
i call the staff come check the air con i keep waiting ,after come check tell me nothing!say wait abt 2more hrs shl be ok..after say if no air con can chg room..after i call them come to chg room i waiting at the room abt half an hrs again...this servis is very lousy!!!!
Chua Y. Poslovni putnici Malaysia, 19. ožujka 2015.
not a smart choice
5
I do not have good experience in Link Hotel as the floor is full of small ants and the room is pretty dark. When I feedback to the hotel manager, I was told all the hotel room for that type is the same. Therefore, I have no choice but to upgrade my room. When I upgrade my room I was told to pay 2 nights but after negotiate with the manager, he agreed to give me a night free. Appreciate that but don't really feel good with the experience.
Thao L. Poslovni putnici Vietnam, 17. ožujka 2015.
Good location

Good location, clean hotel & nice room
8
The hotel is clean, the room is comfortable. Easy access to the center.
Rendy Y. Parovi Singapore, 8. ožujka 2015.
So So

Nothing
6
Ok
Sammy S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. ožujka 2015.
My experience at Link Hotel - .

Location, Location, Location
8
Room was tiny and the pillows were not comfortable at all.The TV is placed too high for comfort viewing. I choose this hotel because it is convenient for food and transportation. For the same price I would have a bigger size room in other hotels.
June H. Parovi Singapore, 1. ožujka 2015.
Quiet, good for a weekend getaway.

Quiet, easily accessible, within walking distance of food outlets in Tiong Bahru.
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - SadržajiLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - UlazLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Pub/salonLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Interijer hotelaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - RecepcijaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02