Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Kineska četvrt, Singapur 168733

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 25recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (25)
Razvrstati po:
Tenggar M. Poslovni putnici Indonesia, 20. travnja 2016.
Wifi not work to my conputer
2,7
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Prijavi ovu recenziju
Stephen T. Poslovni putnici United Kingdom, 31. ožujka 2016.
Value for money, but small room.
5,3
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Prijavi ovu recenziju
Ferdinand I. Poslovni putnici Indonesia, 22. ožujka 2016.
Basic room

Price
6
The hotel room was small, the breakfast is not good
Prijavi ovu recenziju
Fellya W. Grupe Indonesia, 4. ožujka 2016.
Good price, good location and nice staffs

Clean, near SGH, affordable price
7,3
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Prijavi ovu recenziju
Irene B. Parovi Indonesia, 1. ožujka 2016.
Room is clean n comfortable, staff members are ni

Room is clean comfortable staff members are nice
7,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Hung K. Solo putnici Hong Kong, 23. veljače 2016.
Acceptable
6,3
Convenience
Prijavi ovu recenziju
Elisa B. Obitelji sa odraslom djecom Argentina, 21. veljače 2016.
Good, big the room really needs refurbishing

Location
6
Prijavi ovu recenziju
Herman S. Solo putnici Indonesia, 18. veljače 2016.
x
1,3
x
Prijavi ovu recenziju
Kara L. Parovi Philippines, 4. siječnja 2016.
Value for money and great location!

Location, Room rate, new
8,7
I enjoyed our stay here because of the convenience. The hotel is located across a bus stop. And quite near many wonderful eating places such as the tiong bahru bakery, 40 hands... and the tiong bahru market is also just walking distance to the hotel. I feel like this hotel really was worth it for the amount we paid.
Prijavi ovu recenziju
Samantha T. Parovi Singapore, 2. siječnja 2016.
Clean room, and good location

Clean, Location, Friendly staff
6,7
Room is clean, but a little old. Met 2 housekeeping staffs in the morning and they are nice and friendly. Lots of chinese tourist and they are so loudly in their room next to us, or along the walkway you could hear them so clearly in the room.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - PredvorjeLink Hotel Singapur - SadržajiLink Hotel Singapur - SadržajiLink Hotel Singapur - SadržajiLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - Gostinjska sobaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - KupaonicaLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - RestoranLink Hotel Singapur - Spa centarLink Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07