Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Linmarr Davao Hotels and Apartelles

Lakandula Street, Agdao, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Recepcija Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Eksterijer hotela Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Eksterijer hotela Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotela Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba
Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotela Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotela Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Restoran Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba Linmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 39recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (39)
Razvrstati po:
Blansilyn P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. kolovoza 2015.
AC is old, bathroom need to be renovate,.

Near the market, grocery store and mall
3
Just ok
Prijavi ovu recenziju
Rizalyn T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. ožujka 2015.
Hotel maintenance highly needed

Dissatisfied.
5
Dissatisfied
Prijavi ovu recenziju
Floramae J. Grupe Philippines, 11. listopada 2014.
Great presidential suite

Good location
8
Prijavi ovu recenziju
Lilibeth E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. rujna 2014.
a family hotel

good safe parking, near church, home like place
6
great.
Prijavi ovu recenziju
Micah A. Grupe Philippines, 19. lipnja 2014.
It was value for money

Value for money, good for large groups and very convenient location.
6,7
Overall was good. Aircon was a bit noisy though, time to change them I guess. Toiletries such as shampoo and bath gels were not complimentary, would be great if they had an electric kettle too since they had a mini kitchen.
Prijavi ovu recenziju
May A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. lipnja 2014.
nice hotel very good location staff are friendly

big room swimming pool for kids good location
8,7
it was great to stay in this hotel because its nears to shopping center and restaurant. the room is big and clean
Prijavi ovu recenziju
Frederick D. Poslovni putnici Philippines, 14. svibnja 2014.
it was generally ok.

nice facilities, spacious area, big rooms
6
it was generally ok, we were there for 2 nights, the surroundings was quiet, we were able to rest.
Prijavi ovu recenziju
Darrell G. Parovi United States of America, 17. siječnja 2014.
It was quiet, nice pool. relaxing

Big rooms, nice pool, good food
7,7
These are actually condos, so it had a big room. Upstairs and downstairs, and u can cook your own food. The surroundings were quiet, and I enjoyed my stay.
Prijavi ovu recenziju
Aileen B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. rujna 2013.
short transit stay

security, garage, swimming pool
5,3
It was ok. We choose Linmarr primarily because we can have secure parking and get 2 rooms plus a kitchen and receiving area for a reasonable price.
Prijavi ovu recenziju
Rodrigo C. Grupe United States of America, 18. kolovoza 2013.
Comfortable stay

easy access to transportation, centrally located, good hotel for family
7
When I checked in they do not have my confirmation so I gave them my copy. Its is hard to find the hotel especially at night as the road leading to the hotel is rough and not enough lights and signs
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Linmarr Davao Hotels and Apartelles DavaoLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - RecepcijaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Eksterijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Eksterijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - KupaonicaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Interijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - RestoranLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Eksterijer hotelaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Gostinjska sobaLinmarr Davao Hotels and Apartelles Davao - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07