ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Okružje Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Spa centar Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Kupaonica
Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 1000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 6337recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (6337)
Razvrstati po:
Lauren F. Solo putnici Australia, 23. listopada 2014.
Walls must be made of paper

Good location
6
Pretty average hotel. Average service by staff, good location but I could hear absolutely everything in the rooms next door and hall ways.
Ying L. Parovi Malaysia, 21. listopada 2014.
strategic location

location,spacious room, cleanliness
8
It was satisfactory.
Sharon F. Grupe Singapore, 21. listopada 2014.
Comfortable and convenient

comfort, location and facilities
6,3
Location had access to tourist attractions and night life. Lots of sceneries and good local food.
Lau K. Grupe Singapore, 19. listopada 2014.
Good location but service could be improve

Excellent location, room clean and good ferry to hotel transportation.
6,3
The reception service at royal tower were a bit disappointing. We arrived late at 5.30pm but our room were not even ready. We booked 3 rooms but was given only 1 room. We went dinner and came back at 8pm and still one more room not ready.
Irene T. Parovi Singapore, 17. listopada 2014.
Cosy room

The room was cosy n make me feel like home
6,3
It was great,love the room,location was good,quite accessible.
Oi M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. listopada 2014.
Convenient location, nice toilet with jacuzzi

Walking distance to Senado Sq, jacuzzi in toilet and free beverages in the rm
7
Room is pretty comfortable with jacuzzi in the room. Great location. Walking distance to Senado sq. However staffs were rude.
Ann L. Parovi Singapore, 16. listopada 2014.
good location

good location free shuttle bus to zhuhai custom and ferry terminal
9,3
Very happy and enjoy
Hak K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. listopada 2014.
superb location with nice room

location,room,cleaniness
8,3
everything is good.
Andy Y. Parovi Singapore, 15. listopada 2014.
Great location but the old dame is getting older

Location...location...location
7,7
It was an ok experience must have gMbled all their money in the casino...what else is new...it's the vicious circle of life.
Wai W. Parovi Singapore, 14. listopada 2014.
Convenient and good loacation

Good location
10
Very convenience location and worth.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lisboa Hotel MakaoLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - OkružjeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Spa centarLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Interijer hotelaLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C03