Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Okružje Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Spa centar Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Kupaonica
Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Ulaz Lisboa Hotel Makao - Ulaz Lisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcije Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcije Lisboa Hotel Makao - Predvorje
Područje Grad Macau Broj soba: 1000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 7002recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (7002)
Razvrstati po:
Lok-Fung L. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2015.
Well done

Excellent service, convenient location, free TV and Movies
10
should provide coffee bags and spoon; the shower system is a bit complicated; need more attraction events and service to arouse people's attention for booking; missing information from the web (did not mention the indoor pool).
Jeiryoong L. Solo putnici South Korea, 27. lipnja 2015.
Special and unique ambiance

Location Decoration Ambience
9
I really enjoyed staying at the hotel
Chun Y. Poslovni putnici Hong Kong, 21. lipnja 2015.
gd

gd
6
gdgd
Renny R. Parovi Indonesia, 21. lipnja 2015.
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Yuen P. Parovi Singapore, 19. lipnja 2015.
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Solo putnici Australia, 2. lipnja 2015.
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Hean C. Solo putnici Singapore, 25. svibnja 2015.
A great comfy hotel

Nice room decoration, Great Amenities & Easy Access to Grand Lisboa
6
Overall was great. Nothing to complain about.
Hyungyu C. Parovi South Korea, 25. svibnja 2015.
It was a great stay

Staffs were super friendly and helpful. The room was clean. The location was doable.
8,7
Great staffs, good location, clean room but not many places to eat near the hotel. The casino was a little disappointing and the minimum is too high
Soo C. Grupe Malaysia, 25. svibnja 2015.
nice hotel

location clean room
6
not bad
Sok H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. svibnja 2015.
Good location

Friendly staff, good location, free wifi
9
Hotel staff are very friendly, good location, comfortable room

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lisboa Hotel MakaoLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - OkružjeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Spa centarLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Interijer hotelaLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - UlazLisboa Hotel Makao - UlazLisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcijeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcijeLisboa Hotel Makao - PredvorjeLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - PredvorjeLisboa Hotel Makao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08