Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Okružje Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Spa centar Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 1000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5644recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (5644)
Rajappa C. Solo putnici United States of America, 12. travnja 2014.
Very Good

Check in process was smooth, staff and location
8,3
Stay was very good with just a minor issue of the room being a smoking room.
Lee Y. Grupe Singapore, 7. travnja 2014.
The hotel was located in the city centre.

Wifi speed,room was very clean and helpful staffs
9,3
I enjoy my stay in this hotel.will recommend to all my friends.
Leslie M. Parovi Australia, 4. travnja 2014.
Quick & Easy

Location, location & location
9,3
Good
Kan K. Grupe Macau, 3. travnja 2014.
it is the old hotel. you try once is ok.

location, it also has a Michelin restaurant on the grand floor.
7
room is small. all the room is not very acceptable in Macau now.
Irwan T. Poslovni putnici Indonesia, 31. ožujka 2014.
comfort nice

central comfort nice
6
Sam E. Solo putnici United States of America, 29. ožujka 2014.
clasic macau luxury

location, ambiance, clasic casino
9,7
Kia K. Solo putnici Singapore, 29. ožujka 2014.
Old but passable hotel.

Hermes toiletries, location, wifi
8
Very good location. Vintage old hotel but room facilities still ok. However, finding my room is like walking in a maze. Took me 5 mins just to walk to my room. Uses Hermes toiletries though.
Cheng B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. ožujka 2014.
pleasant stay

free wifi, centrally located, comfortable room
8,7
Am pleased with the stay... the room is very cosy and comfortable and the hotel is centrally located.
Robertino B. Solo putnici United States of America, 23. ožujka 2014.
Great time, great place!

Location, entertainment, food.
9,3
This is great location! Staff is GREAT! It's little pricey, but I would recommend it anyway, to anyone who comes to Macau! Located centrally, you can pick your vice (casino, adult stuff, bars), or great restaurants (both outside, or inside). If you go to Macau, consider this place! You won't regret, fun is guaranteed! Staff is very helpful, with great English skills! Enjoy!
Rupert C. Parovi Jamaica, 22. ožujka 2014.
Closed to everywhere-casinos, restaurants,shopping

Dining, free room bar, and comfortable bed.
8
I found the bathroom not as cleAn as it should be especially in the corners.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lisboa Hotel MakaoLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - OkružjeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Spa centarLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Interijer hotelaLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3C05