Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 7368recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (7368)
Razvrstati po:
Febtriansyah F. Grupe Indonesia, 30. siječnja 2016.
5 star Hotel with best for our pocket

location, facilities, and price
8,7
Very nice hotel, the staff also very helpful. Price not that expensive if you book it from agoda when they have promo. Location also good for sightseing.
Prijavi ovu recenziju
Christine R. Parovi Singapore, 26. siječnja 2016.
Nice staff

Concierge Francis Lin whom we met at the Macao ferry. He is almost like an ambasador for the hotel and Macau. Room size. Location.
9
Comfortable and reception staff were very nice to upgrade our room. Little nice touches like offering an umbrella because it was raining. But shuttle buses could be more frequent. We checked out on 26 Jan and was told that we have to wait for at least 20 to 30 minutes for the next shuttle. Was advised to grab a cab to the ferry terminal in case we are late for our ferry and that it should not cost much. However taxi flagged by the concierge demanded for HK$200 for that 10 min ride to the airport midway through the journey. This is a ending damper to our holiday in Macau.. wish the hotel can do a little more for their guests to ensure that taxis they flag are legitimate drivers.
Prijavi ovu recenziju
Chong W. Solo putnici Malaysia, 22. siječnja 2016.
Worth for the value

Location wise. Worth for the value. Clean.
8,3
Clean n tidy.. good house keeping.. location wise.. surrounded with big casino..
Prijavi ovu recenziju
Slobodan P. Parovi Serbia, 17. siječnja 2016.
Plesent stay

location, helpful and friendly staff
9
Took a room without meals included so cant really review that service. Everything else was nice,location is good, right in the center and close to the popular places around.Staff was extremely helpful and friendly. There are better 5* hotels in Cotai/Taipa ,depending on a deal, you could get more for similar price.
Prijavi ovu recenziju
Jean H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. siječnja 2016.
Great stay!

Location, Service,
9,3
I was travelling with my parents and I would say Lisboa Hotel is a great choice for families. The service is superb. The only down side is that the hotel's shuttle service cease at 10:30 PM which is a little too early.
Prijavi ovu recenziju
Su Y. Solo putnici Singapore, 3. siječnja 2016.
Decent hotel with Portuguese style

Location, cleanliness, staff is helpful
7,7
Prijavi ovu recenziju
Queenie W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. siječnja 2016.
Convenience venue

Near the place I want to visit
7,7
Prijavi ovu recenziju
Anh D. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 2. siječnja 2016.
Very good hotel.

Location . Friendly . Valuable
10
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Lim C. Grupe Malaysia, 2. siječnja 2016.
Nice

Nice staff, Nice location, Nice food.
9,7
Overall very nice.
Prijavi ovu recenziju
Sing T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. siječnja 2016.
Macau count down 2015

Near Macau Tower for year end count down
6,3
Good except the free shuttle to zhuhai border. Need to queue with gamblers for free slot
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Lisboa Hotel MakaoLisboa Hotel Makao - Spa centarLisboa Hotel Makao - OkružjeLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - UlazLisboa Hotel Makao - UlazLisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcijeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Obližnje atrakcijeLisboa Hotel Makao - PredvorjeLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - ApartmanLisboa Hotel Makao - PredvorjeLisboa Hotel Makao - PredvorjeLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05