ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Gostinjska soba Lisboa Hotel Makao - Okružje Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Spa centar Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Interijer hotela Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Lisboa Hotel Makao - Kupaonica
Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Kupaonica Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela Lisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 1000
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 6743recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (6743)
Razvrstati po:
Marie K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. siječnja 2015.
Old world opulence

Location Staff Comfort
8
Loved the hotel! A bit old but still opulent. My only problem is that there were no free shuttles servicing the Taipa Ferry Terminal. Well, not really a problem but it would have been better if they had it. Still, I'd stay here again.
Frans W. Poslovni putnici Indonesia, 17. siječnja 2015.
The hotel is comfortable, near from ferry terminal

Location, clean, comfortable
8,7
Great
Sai G. Parovi Australia, 16. siječnja 2015.
Best location. And best service.

Best location, clean room and best customer service.
10
Very satisfied.
Kristine A. Parovi Philippines, 14. siječnja 2015.
I love the free upgrade

Location, nice room and cleanliness
9,7
Our stay in lisboa is great our room got upgraded and free mini bar.
Putra S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. siječnja 2015.
Great Stay, Great Service, Great location!!

Service, Room, Location n Everything!
9,7
deserve for every penny you spent at this hotel! surprising room, comfort bed, good view and we are very happy to stay here again on the next visit to macau! keep up the good work!!
Peter N. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
best location

location location location
9,3
good but no Coffey making facility only tea the Jussi was to hard to operate no clear directions
Kelvin N. Parovi Malaysia, 9. siječnja 2015.
2 wonderful nights in Hotel Lisboa

location, reasonable prize, comfortability
9,3
Elaine R. Grupe Hong Kong, 8. siječnja 2015.
Well-kept hotel with fantastic service.

1) Service 2) Location 3) Price
9,3
Michael R. Parovi United States of America, 8. siječnja 2015.
We had a fantastic experience here

Beautiful high quality room, obviously an older hotel but perfectly maintained and attractive traditional Chinese furnishing.
10
this is truly a beautifully maintained and well operated, very classy hotel; highest quality throughout public areas and within the comfortably sized rooms. We had a very enjoyable stay, the staff was helpful and professional, the restaurants are among the best I've ever eaten (try the buffet or the Japanese sushi). I play poker at the Wynn so the location was perfect for me. I am a very experienced traveler and you can tell from my review that I highly recommend this hotel.
Ochirbat B. Poslovni putnici Mongolia, 6. siječnja 2015.
Location, staff, food

O
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lisboa Hotel MakaoLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - Gostinjska sobaLisboa Hotel Makao - OkružjeLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Spa centarLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Interijer hotelaLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - KupaonicaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotelaLisboa Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B07