Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Loi Loi Guest House

Flat A2, 5/F, Mirador Mansion, 54-64 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Loi Loi Guest House Hong Kong - Kupaonica Loi Loi Guest House Hong Kong - Kupaonica Loi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotela Loi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotela Loi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotela Loi Loi Guest House Hong Kong - Ulaz Loi Loi Guest House Hong Kong - Ulaz
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 129recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (129)
Mendoza R. Grupe Philippines, 29. ožujka 2014.
Budget-Friendly

Affordable, Centrally Located, Staff Speaks Good English
8
It was goood! The location is excellent. I can walk and take the trains whenever I want to go to. The only thing about the location is that there are a lot of foreigners (non-Chinese) who are living in the building (they are a bit scary, but I think they do not do any harm). It is a clean hotel. They clean their rooms everyday. The only thing is that they have small bathroom.
Fang G. Obitelji sa odraslom djecom China, 27. ožujka 2014.
Very Convenient

Location, and price.
8,3
The owner is a very kind lady. The room is clean. Very convenient.
Ryan G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. ožujka 2014.
Great place

Friendly staff, cheap rates, clean rooms
8,3
It was a very good one..definitely going back there when i have another chance to visit HK
Lawrence C. Solo putnici Philippines, 9. ožujka 2014.
You get what you pay for.

Location and free internet
6,7
Wasn't able to use the bathroom because it was too small.
Vanessa C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. ožujka 2014.
you buy cheap, you get cheap

ms. lee, the owner, was very friendly. very helpful staff. very near mtr station
8,7
it's not very nice outside the hotel but it's ok coz inside it's very clean and cozy. elevator is not as bad like the other reviews here. we think it's still a good deal.
Eunice A. Grupe Philippines, 4. ožujka 2014.
Pleasant

Centrally located, near everything... shopping & mtr
7,7
it was fine. but we have no one to leave our keys when we checked out early morning, so we just leave it at our table. the bed cover seems to have been used already and was just fixed for the next user.
Eunice A. Grupe Philippines, 4. ožujka 2014.
it was fine

location, location, location
8
i had a bed bug on my bed :( got 3 bites. until now it got marks. :(( the bed covers seems to have been recycled from the previous user.
Delon B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. veljače 2014.
It was ok for a budget hostel

Check-in/out is hassle-free, no deposit needed. Budget wise --- it was reasonable. Location wise --- it's accessible.
5,7
It was good for a budget hostel. Fast & easy check in/out.
Qianwen D. Solo putnici China, 24. prosinca 2013.
the building which is hotel belong in is very old

Clean
7,3
Tai C. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2013.
nothing great

location.
4,7
Normal. Very small room. Just to take bath and sleep. Ñ

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Loi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaLoi Loi Guest House Hong Kong - KupaonicaLoi Loi Guest House Hong Kong - KupaonicaLoi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotelaLoi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotelaLoi Loi Guest House Hong Kong - Interijer hotelaLoi Loi Guest House Hong Kong - UlazLoi Loi Guest House Hong Kong - Ulaz


AS-AGWEB-3A03