Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tawala, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Okružje Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Okružje Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela
Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Recepcija Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Restoran Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Rekreacijski sadržaji Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Bazen
Područje Tawala Broj soba: 32

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 533recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (533)
Razvrstati po:
Steven R. Grupe Australia, 7. siječnja 2016.
Staff were just confused and not there

location, menu, crispy pata
5,3
Only just ok, seemed like the staff were easily confused and one staff member placed permanently at the bar would of been a blessing
Prijavi ovu recenziju
Stephen W. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 3. siječnja 2016.
Disappointing

1. Pool was good for young kids, 2. Beautiful Beach, 3. Nice big rooms
6
We enjoyed out stay with young kids. We had 2 rooms next to each other, the pool was great and the closeness to the beach and restaurants was good. The food service was terrible, often waiting 45 minutes so we rarely ate in the hotel, we did not get breakfast included which was lucky. We ate at neighbouring restaurants for all meals. The dive shop is primarily for Japanese and always overcrowded so we went to Alona Divers next door.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer B. Parovi Philippines, 15. prosinca 2015.
Nice location

Beach front, accessoble to the boat transfer and near terminal
7,7
Above average
Prijavi ovu recenziju
Benedicta A. Parovi United States of America, 29. studenog 2015.
Mediocre hotel in good location

location, location, location
5
Our stay was unpleasant. The room smells musty. Food service was unacceptable. It took 35 mins to get our burnt bacon and cold eggs. We ate somewhere else even though our room came with breakfast. The internet was nonexistent. We had to walk to a distant internet cafe to book our flight back.
Prijavi ovu recenziju
Ian A. Parovi Australia, 25. studenog 2015.
Good location in unspoiled paradise

Location, food and staff
8
Very satisfactory general ambience is good with entertainment by group during an excellent dinner with local seafood
Prijavi ovu recenziju
S B. Solo putnici United States of America, 22. studenog 2015.
Off Season Traveler

Dive Shop, Location, Beach
7,3
Dive Shop attached to this resort is called Philippine Fun Divers. I had an amazing experience in this dive shop. The equipment was well maintained, the staff were very helpful and friendly, and the instructors were great (Go Frank!). The resort is on the beach, literally. Therefore everything is always sandy, even the floors of the rooms. Food was good, hotel staff seemed oddly shy and unwilling to talk/answer questions. Live music every night until 10pm right outside the rooms can make for a difficult early morning dive. In-room safes are very difficult to use, and every staff member seems to carry the master unlock key... Overall good time, great dive shop made up for the hotel shortcomings.
Prijavi ovu recenziju
Janine M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 26. listopada 2015.
Comfortable Stay. Salty water.

Location (BeachFront) and close to nearby shops; staff were great; nice comfortable firm bed
8
Overall it was great for what's it's worth. Staff were friendly and accommodating. The standard room is a bit tight (you can't dance around) but the comfortable bed makes up for it. SALTY water and higher food prices compare to the shops away from the beach.
Prijavi ovu recenziju
Joana C. Parovi Philippines, 21. listopada 2015.
Lost Horizon

Kind staff, clean place
8,7
It was okay, but I already emailed them beforehand the services that I will avail, yet they did not remember when I got there.
Prijavi ovu recenziju
Kwan N. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2015.
Diving Trip

Good location,
6,3
The hotel is not too bad, but you need to have your own bath amentlies.
Prijavi ovu recenziju
Jeremy C. Solo putnici Australia, 24. rujna 2015.
Dump

The view while eating is the good thing about this place.
4,3
This place sucked. Could here everything from the next room. And outside. The rooms are in need of a face lift. And the staff were very unprofessional. Would never stay there again!!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao Lost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - OkružjeLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - OkružjeLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RecepcijaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - RestoranLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Rekreacijski sadržajiLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - BazenLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Balkon/terasaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaLost Horizon Beach Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06