Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lost Horizon Resort Annex

Barangay Danao, Panglao Island, Alona plaža - otok Panglao, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bazen Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Recepcija Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Vrt Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bazen Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Ulaz Lost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/terasa Lost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/terasa Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Recepcija
Lost Horizon Resort Annex Bohol - Recepcija Lost Horizon Resort Annex Bohol - Restoran Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Recepcija Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bazen Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska soba
Područje Alona plaža - otok Panglao Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 718recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (718)
Razvrstati po:
Hendreline D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. lipnja 2015.
Very nice place

Room food and staff
8,3
The room is great but you should put a bidet in the toilet and the water does not have hot and cold hope u can fix it staff are friendly..
Lucian N. Parovi Romania, 21. svibnja 2015.
Lost Horizon Resort Annex
2,7
There are 2 buildings - lost horizont, on the beach, and the annexe, close to the main road. The annexe is 7 minutes from the beach but the road is not great. The main problem is the moisture, we could hardly breathe and all our things were wet. It smells like mould everywhere.
Rodrigo R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. svibnja 2015.
unprofessional staff & with structural danger
2
it was my second time in this place. 2nd time isnt sweeter, it was horrible. Their staff are unprofessional. It has Structural danger. I was so mad! I wont be back!
Erik J. Parovi Sweden, 18. svibnja 2015.
A hot dusty walk to the beach

pool
7
This resort is okay. It is not the best, but it is also not expensive. The pool is beautiful. It is a bit of a walk down an uneven and dusty road to get to the beach. If you need to save money on your stay, then this is a good choice, but eat elsewhere as the food is no good.
Bellaflor C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. svibnja 2015.
Poor Service & Poor Facilities

Big Room for the Family
2,7
The booked room wasnt given during checked in. We were paying a family room and then we went to a standard room. Due to poor airconditioning system we weren't able to sleep properly. I will not recommend this hotel and will never stay here again.
Dennis N. Parovi Philippines, 2. svibnja 2015.
Its ok

The Room is good enough
6
Its alright, not perfect but not bad either, i dont like the attitude of the lady at the front desk though, she is a but rude!
Zoe P. Parovi United Kingdom, 1. svibnja 2015.
Very good stay

Breakfast, cleaning, room
9
Great hotel, rooms clean and well appointed with tv and fridge. Excellent value for money.
Matthew M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. travnja 2015.
affordable comfort

affordable family room available free breakfast
7,3
The rooms are ok. Short walk to beach and shops. Many good places to eat close by. The morning breakfast is big and good.
Wontaek J. Solo putnici South Korea, 17. travnja 2015.
never back again

take away guest' property
6
Room itself is ok but zero customer satisfaction. We left new baby oil in our room when checked out and came back 6hours later but they never mentioned and returned it. While they charged 140ps for 1 spot henna on pillow cover which can be easily washable by water.. they csn buy new one with that amount. Zero honesty.. never back there
Michelle R. Grupe Philippines, 10. travnja 2015.
Sweet Place

Near the beach, nice swimming pool, friendly staff
8
It was a good overnight stay.. Room was nice,, the pool was also clean and it was near the beach... Though, had i known I would rather book in the other Lozt Horizon Resort since its near the beach but I guess they were fully booked

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lost Horizon Resort Annex BoholLost Horizon Resort Annex Bohol - BazenLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - VrtLost Horizon Resort Annex Bohol - BazenLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - UlazLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/terasaLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/terasaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Bohol - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Bohol - RestoranLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Bohol - BazenLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - KupaonicaLost Horizon Resort Annex Bohol - KupaonicaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01