Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lost Horizon Resort Annex

Barangay Danao, Panglao Island, Danao, Panglao Island, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazen Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Recepcija Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Vrt Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazen Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Ulaz Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Balkon/terasa Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Recepcija Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Restoran
Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotela Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazen Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Kupaonica Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Kupaonica Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba
Područje Danao Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 735recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (735)
Razvrstati po:
Rodney M. Solo putnici Australia, 13. srpnja 2015.
Great stay

Room, pool ,happy hour
8,3
Everything was good. Impressed with room and facilities. Beach was about 7 minute walk. Food expensive but cheap food near by
Prijavi ovu recenziju
Nisreen P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. srpnja 2015.
Value for money

Location, amenities, rates
8,7
We stayed in Annex for 6 days. We were only booked for 2 days originally, I had it extended. 2 min walk away from the beach. Nice room with good AC, strong wifi access, our room was spacious with comfy bed and sheets. I will definitely recommend this.
Prijavi ovu recenziju
Hendreline D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 10. lipnja 2015.
Very nice place

Room food and staff
8,3
The room is great but you should put a bidet in the toilet and the water does not have hot and cold hope u can fix it staff are friendly..
Prijavi ovu recenziju
Lucian N. Parovi Romania, 21. svibnja 2015.
Lost Horizon Resort Annex
2,7
There are 2 buildings - lost horizont, on the beach, and the annexe, close to the main road. The annexe is 7 minutes from the beach but the road is not great. The main problem is the moisture, we could hardly breathe and all our things were wet. It smells like mould everywhere.
Prijavi ovu recenziju
Rodrigo R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. svibnja 2015.
unprofessional staff & with structural danger
2
it was my second time in this place. 2nd time isnt sweeter, it was horrible. Their staff are unprofessional. It has Structural danger. I was so mad! I wont be back!
Prijavi ovu recenziju
Erik J. Parovi Sweden, 18. svibnja 2015.
A hot dusty walk to the beach

pool
7
This resort is okay. It is not the best, but it is also not expensive. The pool is beautiful. It is a bit of a walk down an uneven and dusty road to get to the beach. If you need to save money on your stay, then this is a good choice, but eat elsewhere as the food is no good.
Prijavi ovu recenziju
Bellaflor C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. svibnja 2015.
Poor Service & Poor Facilities

Big Room for the Family
2,7
The booked room wasnt given during checked in. We were paying a family room and then we went to a standard room. Due to poor airconditioning system we weren't able to sleep properly. I will not recommend this hotel and will never stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Dennis N. Parovi Philippines, 2. svibnja 2015.
Its ok

The Room is good enough
6
Its alright, not perfect but not bad either, i dont like the attitude of the lady at the front desk though, she is a but rude!
Prijavi ovu recenziju
Zoe P. Parovi United Kingdom, 1. svibnja 2015.
Very good stay

Breakfast, cleaning, room
9
Great hotel, rooms clean and well appointed with tv and fridge. Excellent value for money.
Prijavi ovu recenziju
Matthew M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 28. travnja 2015.
affordable comfort

affordable family room available free breakfast
7,3
The rooms are ok. Short walk to beach and shops. Many good places to eat close by. The morning breakfast is big and good.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lost Horizon Resort Annex Panglao IslandLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazenLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - VrtLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazenLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - UlazLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Balkon/terasaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RecepcijaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RestoranLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Eksterijer hotelaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazenLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - KupaonicaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - KupaonicaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska sobaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05