Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Golden Triangle, Kuala Lumpur, Malezija 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Kupaonica Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Interijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Okružje Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Sadržaji Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija
Područje Golden Triangle Broj soba: 93
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 627recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (627)
Razvrstati po:
Abu H. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2015.
Decent place to stay

Comfort value for money location
7
Good
Katijah Y. Parovi Singapore, 4. svibnja 2015.
Pleasant stay.

Good location. Easily accessible by the LRT lines. Convenient to find good food. Very clean room. Polite staff.
9
Pleasant and comfortable. Would return if I were in KL in the future. Would definitely recommend this hotel to frenz and family. Reasonable price! Had a wonderful shopping experience around the vicinity.
Mohammad K. Solo putnici Malaysia, 28. travnja 2015.
good

wifi, accomodation, clean
7,7
Good
Norzalina E. Solo putnici Malaysia, 5. travnja 2015.
Room Safety box should be functioning

Location, Clean
6,7
Okay if not for the non-functioning in room safety box. No food option.
Baktiar I. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 5. travnja 2015.
Convienent for me

Near to mrt, near shopping and of course easy to find food.
10
The hotel is good but my suggestion is to put a small refrigerator inside every room. Thz
Mohd N. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2015.
Good

Near the LRT Putra Station and Jalan TAR
6,7
Nizar A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. ožujka 2015.
Value for money Hotel

It's located in the middle of the town. Nearer to Jamek Masjid LRT. Nearer to Masjid.
8,3
It's a wonderful stay for three nights. At the door step LRT service available. Get down only it's a Bazar I could stop shopping, so much cheaper then the KL town shopping Malls. Food particularly Indian food is available all over the sarrounding of the hotel. I parked my my car like parking in my landed property. On the whole, It's a value for money hotel.
Rodney H. Parovi Australia, 19. ožujka 2015.
Lotus Hotel value for location

staff, location and value
7,7
We have stayed a number of times over the past few years. Good location & value. Would like to see fridge in room & toilet paper each day without asking. Staff always helpful
Abdul H. Grupe Singapore, 8. ožujka 2015.
Great customer service

Great staff,cleanliness,location
8,3
Customer service was great..good location with alot of eateries around
Abdul H. Grupe Singapore, 8. ožujka 2015.
great staff

great staff,clean,location
8,3
great location...alot of eateries around

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - KupaonicaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Interijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepcijaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OkružjeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - SadržajiLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija


AS-AGWEB-3A04