Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Chinatown, Kuala Lumpur, Malezija 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Kupaonica Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Okružje Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Sadržaji Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije
Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije
Područje Chinatown Broj soba: 93

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 676recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (676)
Razvrstati po:
Nizar A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. siječnja 2016.
Value for money

Nearby shopping, Train, Masji, indian food
9,3
Amazing
Prijavi ovu recenziju
Khurram N. Solo putnici Australia, 31. prosinca 2015.
Masjid India Location

Location, Budget, Clean
8
Overall good stay.
Prijavi ovu recenziju
Baktiar I. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. prosinca 2015.
Value for Money

Nearest MRT, Shopping Mall and Food
8
Comfortable and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Vinny A. Obitelji sa malom djecom India, 26. prosinca 2015.
Convenient only for LRT

LRT opposite, Complimentary biscuits, 2 elevators
5
Its a nice hotel if all you are looking for is access to LRT. The station is right outside the hotel. Pros: - LRT - In house laundry for emergencies - 2 elevators means less wait times even during busy hours. Cons - No cafeteria or all day option for tea or coffee. Limited tea bags and coffee sachets kept in room, but with just 2 cream sachets, guests can only have 2 cups or either tea or coffer per day. - the inhouse laundry is expensive. No coin operated laundromats nearby (we took the LRT and monorail to Bukit Bintang to find a coin operated laundromat). - Rooms are cramped for space. - Initially when my wife called up the front desk and asked the lady if we could check out 45 minutes past the standard check out time, we were told that we would be charged for a full day. (Subsequent call to Suresh at Front desk, helped sort things out, though). - No shopping malls nearby
Prijavi ovu recenziju
Mohammed I. Solo putnici Singapore, 22. prosinca 2015.
My stay at Lotus Hotel

Location, economical and friendly staff
7,3
I was satisfied and have no complaints. I recommend that a hand soap (soap bar) is placed at the wash basin in the toilet.
Prijavi ovu recenziju
Sonny B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. prosinca 2015.
Staff very very rude n cannt nego when we need som

location
4
Near e LRT
Prijavi ovu recenziju
Magersh K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. prosinca 2015.
Good hotel for the money we pay. Location was good

Location, Let was at few steps away, lots of shopping around.
7,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Mohd I. Parovi Malaysia, 18. prosinca 2015.
No

Near to the shopping place.. best to hangout.. walking distance to the night club
6
Will repeat my vacation in here
Prijavi ovu recenziju
Dayang R. Parovi Malaysia, 17. prosinca 2015.
Value for money

Excellent staff service, clean n near to Masjid Jamek Station
10
Prijavi ovu recenziju
Pui T. Parovi Malaysia, 13. prosinca 2015.
So far so good

Location,Cleanliness, Safety
7,7
Well location which at doorside of putra lrt station. No restaurant in the hotel but biscuit,coffee and tea are provided in the room. So far the room and toilet are clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - KupaonicaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepcijaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OkružjeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - SadržajiLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepcijaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcijeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08