Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Golden Triangle, Kuala Lumpur, Malezija 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Kupaonica Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska soba Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Interijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Okružje Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Sadržaji Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija
Područje Golden Triangle Broj soba: 93
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 641recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (641)
Razvrstati po:
Nur B. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
Good

Near at LRT station
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Mohammad A. Parovi Brunei Darussalam, 5. srpnja 2015.
near to masjid india

place, near lrt, friendly staff
6
love the hotel location. near to lrt station and nice restaurants nearby.
Prijavi ovu recenziju
Nor H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. srpnja 2015.
clean near to lrt

near to lrt, shopping place and fast food restaurant
7
Prijavi ovu recenziju
Haji U. Parovi Brunei Darussalam, 4. srpnja 2015.
First Time Stay at Lotus Hotel Masjid India KL

Room
6,7
Fair
Prijavi ovu recenziju
Aiesah U. Parovi Malaysia, 28. lipnja 2015.
small room, bad toilet, deposit RM50

nice bed, free biscuits, express check in
5
Firstly, i have to admit that i was fooled by the picture they used. I mean, i thought the hotel was the brown building at the back. So, imagine I was shocked when i have finaaly arrived to see that the hotel was actually the small one in the infront of the brown building.Check in was fast, bit i felt a bit irritated that i need to give RM50 as a deposit. Idont know why they still asking for deposit eventhough i have made a full payment prior to check in using agoda. Luckily, i have the extra money in my wallet. My ROOM which was standard double room was really small. The bed was exactly beside the front door. The bed was nice though,Big and comfortable.Toilet was really small, shower was located exactly beside toilet bowl. I paid RM 139 for this room, so i was expecting a large room.
Prijavi ovu recenziju
Noradilla Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. lipnja 2015.
Will make a comeback someday.

Location, accessibility, Near shopping area
7,7
It was nice and comfortable. Only thing was we were not given towels. Only had 1 towel when hotel staff sent me the additional mattress. The front inner part of the toilet bowl saw a crack which I find a danger as it could hurt user. Other than that, the stay was good. To note: I did not dine in at the hotel. So I gave 1 as score.
Prijavi ovu recenziju
Zulka P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 8. lipnja 2015.
Should have a small fridge

Very good location, cleanliness n surrounded by good local food
6
Nothing much to say about this hotel, no facilities, wifi connection very poor, but good for its location beside Mesjid James LRT
Prijavi ovu recenziju
Elina F. Grupe Brunei Darussalam, 6. lipnja 2015.
Lotus hotel

good location, free wifi, bathroom has a hose
5
my stay at lotus hotel was pleasant however i dislike the idea that the room had only one lock. I did not feel secure enough especially having man knocking on each door of which seemed like he was just looking for a friend. Even so, it left me sleeping uneasily at night. Another thing i must point out is that the kettle had not been properly cleaned, i wiped the insides with tissue paper and the tissue paper came out brown. However stuffy the room was, price wise, the hotel is decent.
Prijavi ovu recenziju
Abu H. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2015.
Decent place to stay

Comfort value for money location
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Katijah Y. Parovi Singapore, 4. svibnja 2015.
Pleasant stay.

Good location. Easily accessible by the LRT lines. Convenient to find good food. Very clean room. Polite staff.
9
Pleasant and comfortable. Would return if I were in KL in the future. Would definitely recommend this hotel to frenz and family. Reasonable price! Had a wonderful shopping experience around the vicinity.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - KupaonicaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gostinjska sobaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Interijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepcijaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OkružjeLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - SadržajiLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08