Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Grad Cebu, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotela M Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotela M Citi Suites grad Cebu  - Posao Centar M Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba M Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba M Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba M Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotela M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće
M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće M Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 442recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (442)
Razvrstati po:
Slobodzian D. Parovi Canada, 13. srpnja 2015.
over priced for what you get

helpful friendly staff, location, cleanliness
6,3
disappointing value, small room size, the ridiculous over priced charges for things like and extra pillow (php 100, each, per night), extra towels(php 100, each, per night)which are usually free, the mattress needs to be replaced way to hard for a reasonably comfortable rest.
Prijavi ovu recenziju
Gary J. Parovi United States of America, 22. lipnja 2015.
Room had no widows

Food and price of food. Great location.
7
Room was too dark and had no windows. Bathroom shower stall was way to small. I kept bumping my arms on the shower head and shower door. Not light enough to see to have. Not enough shelves in bathroom. No hand towels.
Prijavi ovu recenziju
Evelyn L. Poslovni putnici Philippines, 20. lipnja 2015.
What can i say....

Great location
6
My room did'nt have a window and they did not have a hair dryer
Prijavi ovu recenziju
Craig Y. Solo putnici United States of America, 18. lipnja 2015.
Lack of info on website

clean room, close to many fast food places, convienience stores
5,7
Website should include more info on amenities. Found that the standard room did include 2 bottles of water but no refrig. Also in-room safe was small so could not accommodate a laptop. Most disappointing was the very small shower.
Prijavi ovu recenziju
Mae N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. lipnja 2015.
very good

location, cleanliness, hospitality
8
very good
Prijavi ovu recenziju
Suresh D. Parovi India, 13. lipnja 2015.
A decent hotel which is a little overpriced

cleanliness. location is reasonably good.
6,3
Prijavi ovu recenziju
Maria B. Parovi Philippines, 31. svibnja 2015.
great location, near supermarket & restaurants

location, nice room & reasonable price.
8
Nice time except they don't provide soap on our 1st day. I wish they provide sleepers to their guests and improve the quality of their towels as it really looks so old.
Prijavi ovu recenziju
Eugene H. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2015.
Worth it

Staff, staff, location
8,3
Good due to very competent staff.
Prijavi ovu recenziju
Yeo E. Poslovni putnici United States of America, 11. svibnja 2015.
Affordable with good location

Location, Service and clean
7,7
Location was good. Shopping centres and restaurants are just around the corner.
Prijavi ovu recenziju
Jean P. Solo putnici Belgium, 4. svibnja 2015.
Very good

Location
8
Very good reliable staff clean nice rooms
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Citi Suites grad Cebu M Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotelaM Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotelaM Citi Suites grad Cebu  - Posao CentarM Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaM Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaM Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaM Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotelaM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i pićeM Citi Suites grad Cebu  - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04