ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Posao Centar M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 412recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (412)
Razvrstati po:
Jeffrey M. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2015.
Finding hotels

Location,cleanliness, and value.
9,7
I have stayed at two other hotels in cebu. This was the best no problems with wifi. I really liked the room and hotel and would stay here again.
Marly F. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 21. siječnja 2015.
Good, quite and clean

Quiteness, cleanliness of room and location
7
Will stay here again.
Andreas B. Poslovni putnici Austria, 16. siječnja 2015.
Überdurchschnittlich

Zimmerkomfort, Lage Ruhe
7,7
Zufriedenstellend
Brian E. Parovi Philippines, 12. siječnja 2015.
Clean and quiet room

Comfortable clean and quiet room, just a bit small
7
Darren S. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. siječnja 2015.
Deluxe room have no windows

Hotel OK
7
Could have been better if known deluxe room have windows, repetionist average, nothing special
Emily F. Parovi United States of America, 2. siječnja 2015.
Nice stay

Helpful staff, location and comfortable bed
8,7
The desk staff (Sheeni?) was excellent and helped solve a problem that I had due to my booking error on agoda. The hotel was walking distance to lots of nice restaurants and shops. I'd stay again.
Kenneth N. Solo putnici Philippines, 28. prosinca 2014.
Good value

Location, food and internet reliability
8,3
It was good. Found the standard room just perfect. Bathroom a bit too cramped though. Will be willing to stay again.
Deborah C. Parovi Australia, 24. prosinca 2014.
Good value for money

Location, room rate & staff friendliness
10
As usual, always great and relaxing
Raymond K. Parovi United States of America, 22. prosinca 2014.
Good budget hotel

Newly remodeled. Good location. Inexpensive
7,7
One thing I missed was a refrigerator in the room. Also the Internet was spotty. Sometimes it worked and sometimes not. The first night we were given a room on the second floor overlooking the garbage area. We were awakened early to the sound of plastic bottles being smashed. We requested a room on a higher floor for the remaining stay, and they accommodated us. So I can't complain too much.
Emeterio S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. prosinca 2014.
Clean and Friendly Staff

Clean, Spacious Room, Friendly Staff
9,7
We stayed in the family room, It was clean and the toilet is spacious. The staff where nice and helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Posao CentarM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C03