Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Posao Centar M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 440recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (440)
Razvrstati po:
Evelyn L. Poslovni putnici Philippines, 20. lipnja 2015.
What can i say....

Great location
6
My room did'nt have a window and they did not have a hair dryer
Craig Y. Solo putnici United States of America, 18. lipnja 2015.
Lack of info on website

clean room, close to many fast food places, convienience stores
5,7
Website should include more info on amenities. Found that the standard room did include 2 bottles of water but no refrig. Also in-room safe was small so could not accommodate a laptop. Most disappointing was the very small shower.
Mae N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. lipnja 2015.
very good

location, cleanliness, hospitality
8
very good
Suresh D. Parovi India, 13. lipnja 2015.
A decent hotel which is a little overpriced

cleanliness. location is reasonably good.
6,3
Maria B. Parovi Philippines, 31. svibnja 2015.
great location, near supermarket & restaurants

location, nice room & reasonable price.
8
Nice time except they don't provide soap on our 1st day. I wish they provide sleepers to their guests and improve the quality of their towels as it really looks so old.
Eugene H. Solo putnici United States of America, 25. svibnja 2015.
Worth it

Staff, staff, location
8,3
Good due to very competent staff.
Yeo E. Poslovni putnici United States of America, 11. svibnja 2015.
Affordable with good location

Location, Service and clean
7,7
Location was good. Shopping centres and restaurants are just around the corner.
Jean P. Solo putnici Belgium, 4. svibnja 2015.
Very good

Location
8
Very good reliable staff clean nice rooms
Mark C. Parovi Australia, 27. travnja 2015.
Good location,comfortable room,friendly staff

good location,friendly staff,comfortable room
9,3
friendly staff,comfortable room,good location,near mall
Mark C. Parovi Australia, 25. travnja 2015.
Good location,comfortable room

friendly staff,comfortable room,good location
9,3
comfortable room,good location,friendly staff,near the mall.....

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Posao CentarM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E02