ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Posao Centar M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Gostinjska soba M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Eksterijer hotela M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće M Citi Suites Cebu - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 421recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (421)
Razvrstati po:
Ronaldo G. Poslovni putnici Philippines, 27. ožujka 2015.
Value for Money in a Central Location

Location Location Location
8
Mark C. Parovi Australia, 24. ožujka 2015.
comfortabl,clean and modern

my new favourite in cebu
9,3
Good staff..early check in wasnt a problem...its my new "go to" place in Cebu,now...fantastic
Mark C. Parovi Australia, 23. ožujka 2015.
fantastic

great staff,great location,my NEW favourite Cebu hotel
9,7
Fantastic location,staff we're friendly and helpful,...its my favourite hotel in Cebu.....and ive stayed in most
Marwan N. Solo putnici Yemen, 15. ožujka 2015.
nice and friendly

room, dining, location
7
it was very pleasant
Andreas R. Solo putnici Germany, 15. ožujka 2015.
A nice place to stay in Cebu City

Clean, friendly staff, restaurant 24/7, well managed
8,3
Positive
Choo C. Solo putnici Malaysia, 14. ožujka 2015.
cleanliness and good location

cleanliness, good location and safe
6,3
good location
Jeffrey M. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2015.
Finding hotels

Location,cleanliness, and value.
9,7
I have stayed at two other hotels in cebu. This was the best no problems with wifi. I really liked the room and hotel and would stay here again.
Marly F. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 21. siječnja 2015.
Good, quite and clean

Quiteness, cleanliness of room and location
7
Will stay here again.
Andreas B. Poslovni putnici Austria, 16. siječnja 2015.
Überdurchschnittlich

Zimmerkomfort, Lage Ruhe
7,7
Zufriedenstellend
Brian E. Parovi Philippines, 12. siječnja 2015.
Clean and quiet room

Comfortable clean and quiet room, just a bit small
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Posao CentarM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Gostinjska sobaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Eksterijer hotelaM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i pićeM Citi Suites Cebu - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C01